Olympic B717

• Thread starter Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
CONFIG2":i7hf80ue said:
"Θυσιασθηκε" το ενα απο τα τρια, διοτι το rate (νοικι), ειναι παραλογα υψηλο, για αυτα που προσφερει. Η "τοτε" διοικηση (αν δεν κανω λαθος το 1998), ειχε κανει συμβολαιο, που ηταν αδυνατον να σπασει. Καταφεραν μονο το ενα να "διωξουν". Απ'οτι ακουσα, ερχονται 4 η 5 Β737/400 .
Τι ειχες Γιαννη, τι ειχα παντα!
Το συμβόλαιο ήταν πενταετές και είχε υπογραφεί το 1999. Οπότε δεν έσπασε συμβόλαιο, το ανανέωσε μάλιστα. Και αυτό με τα 737 το έχουμε ακούσει πριν μερικούς μήνες και πλέον ακούστηκε ότι δεν θα έρθουν.

οι πληροφοριες που εχεις, δεν ειναι σωστες.

CONFIG2":3dsqebt9 said:

Ξερεις κατι που θα επρεπε να μαθουμε? Διοτι αυτο που ειπε ο Ακης το βρισκει κανεις εδω και χρονια σε εγκυρες σελιδες. Οποτε θα ελεγα οτι εαν λες κατι να το αιτιολογεις και να δινεις σχετικες αποδειξεις, οκ μεγαλε? :wink:

Αν δεν απατώμαι τα SXBOA/BOB ήρθαν το 99 ενώ το BOC το 2000.
Ίσως εκεί οφείλεται η διαφοροποίηση που αναφέρει ο CONFIG.

CONFIG2":24ul1f17 said:
Πες μας τότε τις σωστές πληροφορίες. :roll: Πάντως, επειδή μου αρέσει να μιλάω με στοιχεία, μπορώ να σου πω ότι εν έτει 2005 η BAVARIA leasing και η Pembroke Capital έψαχναν νέους μισθωτές για τα συγκεκριμένα αεροσκάφη. Η πληροφορία αυτή υπάρχει σε αυτό το τόπικ.

jerry":24ul1f17 said:
Αν δεν απατώμαι τα SXBOA/BOB ήρθαν το 99 ενώ το BOC το 2000.
Ένα έτος αργότερα. 2000 και 2001 ήρθαν. Εγώ πάντως έγραψα πότε υπογράφτηκε η συμφωνία και όχι πότε παρέλαβε η εταιρία τα αεροσκάφη. :wink:

Αναρωτηθηκες ποτε, αν μου επιτρεπεται να δωσω ΟΛΕΣ τις πληροφοριες?
Εν πασει περιπτωσει, στο θεμα που ανεφερες, επαναλαμβανω, δεν εχεις τις σωστες πληροφοριες.

CONFIG2":22r1myxv said:
Όχι γιατί ούτε σε ξέρω και ούτε με ξέρεις. Αυτό και ένα από τα πλεονεκτήματα ενός δημοσίου φόρουμ, όπου μπορεί και υπάρχει μια ανωνυμία. Και στο κάτω-κάτω της γραφής ένας πιλότος είσαι στην ΟΑ. Από τους τόσους, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί τα δραματοποιείς.

Και μια καλή συμβουλή: Από την στιγμή που δεν «μπορείς» να δώσεις τις σωστές πληροφορίες τότε καλύτερα να κρατάς το στοματάκι σου ερμητικά κλειστό, γιατί αλλιώς δεν καταφέρνεις τίποτε παραπάνω από το να αναστατώσεις τον κόσμο. :wink:

Υ.Γ. Μέχρι να μάθω την «σωστή» πληροφορία, θα μου επιτρέψεις να θεωρώ ως σωστα αυτά που έγραψα παραπάνω.

CONFIG2":hawtoj85 said:
Εν πασει περιπτωσει, στο θεμα που ανεφερες, επαναλαμβανω, δεν εχεις τις σωστες πληροφοριες.

Σιγα το κρατικο μυστικο! Βαριεμαι να ψαχνω στο αλλιως θα σου εβαζα λινκς που αποκαλυπτουνε το μεγα μυστικο σου

Οταν και αν ποτε φτασεις στο σημειο (βασει της ηλικιας σου, και της δουλειας σου) να με κρινεις, θα ειμαι στην "διαθεση σου" να υποστω την "κριση" σου. Φτασε τις 16000 ωρες νου στον αερα, τους 12 τυπους που εχω πεταξει, και μετα.....μιλα! Και ενας λογος που ειναι "δημοσιο" το φορουμ, ειναι να αποκαλυπτονται οι "δηθεν" απο τους "μη δηθεν".

Να σαι καλά, CONFIG2, που με έκανες και γέλασα. :lol: Και μάθε, ότι τον απέναντι σου δεν πρέπει να τον κρίνεις από την ηλικία του και από το επάγγελμά του. Αυτά που ανάφερες είναι επιφανειακά!!! To ότι έχεις 16000 ώρες και 12 τύπους στα χαρτιά σου, δεν σημαίνει τίποτε σε αυτή την συζήτηση (ευγενικά), απλά μου δείχνει ότι νομίζεις πως είσαι κάτι καλύτερο από τους υπολοίπους εδώ. Και το να θεωρώ τον ευατό μου, λόγω της ηλικίας και του επαγγέλματός μου, κάτι καλύτερο ... είναι μέγα λάθος!

Μπορούμε ευχαρίστως να συνεχίσουμε την κουβεντούλα μας μέσω ΠΜ, γιατί έχουμε ξεφύγει από το θέμα μας και δεν θέλω να κλειδώνω κάθε θέμα στο οποίο συμμετέχεις γιατί θα μας κατηγορείς κιόλας ότι σου στερούμε το δικαίωμα να απαντήσεις ;)

Back to topic, λοιπόν!