Olympic B737-400

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Yap! Test 51

Δε νομίζω το TS να σημαίνει test.Μήπως είναι κωδικός εταιρίας;Call sign με partial τον όρο "test" δεν έχω ξαναδεί.Ίσως και να μη κατάλαβα καλά βέβαια για'υτο παρακαλώ όποιν ξέρει να μας το διευκρινίσει.

alex96":1qmyhre9 said:
Δε νομίζω το TS να σημαίνει test.Μήπως είναι κωδικός εταιρίας;Call sign με partial τον όρο "test" δεν έχω ξαναδεί.Ίσως και να μη κατάλαβα καλά βέβαια για'υτο παρακαλώ όποιν ξέρει να μας το διευκρινίσει.

Καθε εταιρια χρησιμοποιει δυο κωδικους και συγκεκριμενα νουμερα για καθε τυπο αεροσκαφους.
Ειναι λοιπον το TS (Test flight) και το TR (Training flight) το νουμερο που ακολουθει αυτα τα 2 γραμματα ειναι αναλογο του τυπου του αεροσκαφους.

Το συγκεκριμενο αεροσκαφος ηταν μεσα στο υποστεγο για C-Check και προετοιμασια παραδοσης στα καινουργια του αφεντικα. Εκανε το test flight για αποδοχη απο το C-Check και ειναι ετοιμο για παραδοση. Μαλλον θα αλλαξει και registration.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΣΤΙΣ 02,20 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ SX-BKL ME NEO CALL SIGN 9M-MQQ

Live from Istanbul!!!
Σαββατοκύριακο για spotting στην Κωνσταντινούπολη έβλεπα ένα 734 της ΟΑ παρκαρισμένο έξω απο τα υπόστεγα της Turkish AL. Φαντάστηκα κάποια βλάβη σε ένα απο τα 737 που εκτελούν το δρομολόγιο. Με ένα full zoom όμως...
https://www.airliners.gr/community/album ... c_id=11260
:shock: :banana:
Είναι ένα 737-4Q8 πρώην Turkish Airlines με νηολόγιο TC-JEO. Βλέποντας στην ουρά το γράμμα "Τ", θα γινει SX-BKT.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ντόπιου spotter, το αεροπλάνο ειναι βαμμένο έτσι εδώ και μια εβδομάδα.

Γνωρίζουμε τη φύση της ενοικίασης;

Είναι dry-lease από την ΤΚ?
Είναι lease από κάποια GECAS -στην όποια GECAS;

συμφωνα με το site της ΟΑ:
ARRIVALS

OA 9322 ISTANBUL 1810 B737-400 POSSITION

να υποθεσουμε οτι φθανει σημερα;

Τώρα που κοίταξα μήπως και κατέβω την δίνει delayed :!: