Olympic leased aircraft 2007

Socrates":vn7ooe98 said:
Μήπως θα έπρεπε να κλείσει μέσα όπως λές αυτούς που διαρέουν απο την Ολυμπιακή ψευδείς ειδήσεις όπως τις χαρακτηρίζεις? Γίατί δεν έιναι λίγες οι φορές που όταν χτυπούν τα τηλέφωνα των δημοσιογράφων για το θέμα αυτός που καλεί είναι απο την την ολυμπιακή και "καρφώνει" συναδέλφους του και διάφορα θέματα στον δημοσιογράφο. Και θεωρώ πως η είδηση που μεταδόθηκε για το Hola ΜΟΝΟ ψευδή δεν ήταν! Ποιο ήταν το ψέμα στην όλη ιστορία? Μήπως οτι κάποιοι δεν έκαναν αυτό που έπρεπε και υπερχρέωσαν την εταιρεία με ενοικιάσεις που μπορούσαν να γίνουν με μισά λεφτά ή μήπως οτι το Hola είχε πρόβλημα και έφταιγαν οι Ισπανοί?

Να το θέσω αλλιώς.

Κάποιοι από "μέσα" σηκώνουν το τηλ. και "ενημερώνουν" επιλεγμένους δημοσιογράφους (όλως τυχαίως εργαζόμενους σε αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ) ότι το τάδε "νοικιάρικο" έχει το τάδε πρόβλημα.

Γίνεται λοιπόν ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ όχι το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλα γενικά ότι τα "νοικιάρικα" είναι "σαπάκια" και κακώς πετάνε οι επιβάτες με αυτά.


Όταν λοιπόν καθηλώθηκε το αεροπλάνο αυτό για τόσες μέρες (καλώς κατά την γνώμη μου ωστε αν υπήρχε έστω και μικρή πιθανότητα ατυχήματος να αποτραπεί αυτό) και μετά αποδεικνύεται ότι ΚΑΛΩΣ έγινε η επισκευή με αυτόν τον τρόπο , δεν πρέπει να επανορθώσουν τα ΜΜΕ αυτά????

Η είδηση λοιπόν είναι ψευδής (από την στιγμή που γενικεύει ....)

Πέραν τούτων ...............

Η ζημιά όμως στην εταιρεία ΕΓΙΝΕ.

Ο απλός επιβάτης που πετά μία δύο φορές τον χρόνο , μετά την πλύση εγκεφάλου που υπέστη επί εβδομάδες , δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσει στα ψιλά των εφημερίδων το πόρισμα αυτό.

Την επόμενη φορά θα κλείσει εισιτήριο με την άλλη γιατί δεν έχει "σαπάκια" (και ας είναι ορισμένα χιλιομπαλομένα και από έβδομο χέρι......)
 
aas59":2ibs3ep2 said:
Η ζημιά όμως στην εταιρεία ΕΓΙΝΕ.
Αυτή δυστυχώς είναι η δύναμη των δημαγωγικών ΜΜΕ: η διάψευση είναι πάντα "too little - too late".
 
Μιά απορία βασανίζει τη ζωή μου (που έλεγε και η Δέσποινα Γλέζου):

Πόσα καινούργια ιδιόκτητα αεροπλάνα θα είχε αποκτήσει η ΟΑ μέ όλα αυτά τά λεφτά που εχει δώσει ώς τώρα σέ ενοικιάσεις χολάδικων και λοιπών;

Νά μιά καλή ευκαιρία γιά άνοιγμα νέου topic...
 
sv1xv":3ld60b6q said:
aas59":3ld60b6q said:
Η ζημιά όμως στην εταιρεία ΕΓΙΝΕ.
Αυτή δυστυχώς είναι η δύναμη των δημαγωγικών ΜΜΕ: η διάψευση είναι πάντα "too little - too late".


Ας γίνουμε ρεαλιστές κάποια στιγμή: Εσεις νομίζετε πως και εκτενές ρεπορτάζ να γίνει οτι όλα είναι καλά, το αίσθημα του ¨φοβου¨θα φύγει απο τους υποψήφιους επιβάτες? Δεν νομίζω! Το ίδιο ισχύει και για τους "άλλους" όπως λέτε όμως! Κάτσε να συμβεί κάτι ανάλογο στους άλλους να δούμε την αντιμετώπιση των ΜΜΕ. Επειδή όμως δεν έγινε δεν μορούμε να κρίνουμε!
μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια λοιπον. Έχει ο καιρός γυρίσματα.
 
Socrates":3qp147n1 said:
Επειδή όμως δεν έγινε δεν μορούμε να κρίνουμε!
μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια λοιπον. .

Επεξήγηση pls..........

Τί θα πει αυτό????


Edited: Προσοχή στα πολλαπλά quotes!!
 
aas59":qf70x6ss said:
Κάποιοι από "μέσα" σηκώνουν το τηλ. και "ενημερώνουν" επιλεγμένους δημοσιογράφους (όλως τυχαίως εργαζόμενους σε αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ)

Δε θέλω να συμμετάσχω σε αυτήν τη συζήτηση, απλώς ήθελα να επισημάνω ότι η είδηση εμφανίστηκε εκτενέστατα π.χ. και στον Ελεύθερο Τύπο, που δεν είναι ακριβώς ο ορισμός αυτού που θα λέγαμε "αντιπολιτευόμενο" ΜΜΕ όπως το θέτεις.

Ενδεικτικοί τίτλοι:
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=16303
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=16189
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=17426

Να σημειωθεί ότι δεν υπονοώ κάτι ούτε για την εν λόγω εφημερίδα ούτε για τους γράφοντες σε αυτήν. Απλώς το θέτω στην κρίση όσων ασχολούνται με το ζήτημα.

Πρέπει να πούμε, επίσης, ότι αν δεν υπήρχαν τα σχετικά δημοσιεύματα (συμ- ή αντιπολιτευόμενα, όλα το ίδιο ύφος είχαν), το θέμα των υπερβολικών μισθωμάτων θα είχε περάσει απαρατήρητο. Και νομίζω ότι ήταν κάτι που συζητιόταν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Κάποια στιγμή έπρεπε να το μάθει και ο κόσμος, εφόσον οι ΟΑ ανήκουν στο δημόσιο ταμείο.
 
quote="aas59"]
Socrates":2hfv1f9i said:
Επειδή όμως δεν έγινε δεν μορούμε να κρίνουμε!
μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια λοιπον. .

Επεξήγηση pls..........

Τί θα πει αυτό????
[/quote]

Θα πει πως επειδη δεν εχει συμβει κατι αναλογο στην Α3 δεν μπορουμε να χαρακτηριζουμε ολα τα ΜΜΕ οτι εξυπηρετουν σκοπους ειναι αντιπολιτευτικα και γενικως συνομοσιολογιες. Αν συμβει κατι αναλογο και στην Α3 (που εννοειται πως δεν το ευχομαι μην παρεξηγηθω) και δουμε την συμπεριφορα των ελληνικων (γιατι για αυτα μιλαμε) ΜΜΕ τοτε να βγαλουμε συμπερασμα! Γιατι ολοι νομιζουν πως τα ΜΜΕ δεν τα πανε καθολου καλα με τις ΟΑ και εξυπηρετουν συμφεροντα κλπ. Αν ομως οι ΟΑ δινουν "τροφη" για σχολιασμο με συνεχη προβληματα τι φταινε τα ΜΜΕ?


George":2hfv1f9i said:
...ήθελα να επισημάνω ότι η είδηση εμφανίστηκε εκτενέστατα π.χ. και στον Ελεύθερο Τύπο, που δεν είναι ακριβώς ο ορισμός αυτού που θα λέγαμε "αντιπολιτευόμενο" ΜΜΕ όπως το θέτεις...Κάποια στιγμή έπρεπε να το μάθει και ο κόσμος, εφόσον οι ΟΑ ανήκουν στο δημόσιο ταμείο.


Πες τα χρυσοστομε! Αυτο ακριβως εννοω. Οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση η αναφορα των ΜΜΕ επρεπε να ειναι εκτενης!
 
Socrates":2kpsgs23 said:
Επειδή όμως δεν
Θα πει πως επειδη δεν εχει συμβει κατι αναλογο στην Α3 δεν μπορουμε να χαρακτηριζουμε ολα τα ΜΜΕ οτι εξυπηρετουν σκοπους ειναι αντιπολιτευτικα και γενικως συνομοσιολογιες.

Ε, όχι και δεν έχει συμβεί κάτι με την Α3. Να σου θυμίσω το περιστατικό στην Ρόδο που χτύπησε τον κινητήρα στον διάδρομο ή αυτό στην Σαντορίνη που βγήκε το ά/φος εκτός διαδρόμου.
Έχω πληροφορηθεί από δημοσιογράφο και από γνωστό που εργάζεται στην εταιρεία ότι η Α3 έχει κάνει σαφές (με εξώδικα) πως θα μυνήει οποιοδήποτε δημοσίευμα που θα θίγει την εικόνα της.Sorry για το off
 
al.porto":dprfsou2 said:
Έχω πληροφορηθεί από δημοσιογράφο και από γνωστό που εργάζεται στην εταιρεία ότι η Α3 έχει κάνει σαφές (με εξώδικα) πως θα μυνήει οποιοδήποτε δημοσίευμα που θα θίγει την εικόνα της.
Γάτος ο κ. Βασιλάκης - τον παραδέχομαι.
 
Για το περιστατικο με τον κινητηρα δε ντο γνωριζω. Οσον αφορα στο περιστατικο για τον διαδρομο εγινε αναφορα απο τα ΜΜΕ. Και επισης ατο οτι απειλει η Α3 δε σημαινει οτι τα ΜΜΕ υπακοουν. Και δεν υπαρχει περιπτωση να το "βουλωσουν" αν συμβει κατι χοντρο οπου θα κινδυνευει η ασφαλεια των επιβατων (πιστεψε με ξερω τι σου λεω)
 
Top