Olympic leased aircraft 2008

docORL

Business-Class-Member
Εγγραφή
19/12/2007
Μηνύματα
363
Likes
2
Περιοχή
in the cockpit...
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
OAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGTT
θα μου επιτρεψεις να σε πληροφορησω, οτι οι ΟΑ πηραν δανειο προ μερικων ημερων, αρκετων εκ/ριων ευρω, πραγμα που τους δινει την απαραιτητη δυναμη. Απο την αλλη, διαβαζω στον τυπο, οτι αυξηθηκε η κινηση και η εισπραξη, καθ'οτι παρα τις προβλεψεις για καμψη του αριθμου επιβατων, αυτος παραδοξως αυξηθηκε.
Για ενοικιασεις 330 δεν το βλεπω, παρα μονο κατι 737/400 η 500 "παιζουν", και ΙΣΩΣ ενα Α321, που θα το πετανε οι χειριστες του 340.
Καλη χρονια σε ολους!
 
Re: [rumor] Olympic and A330;

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους στο φόρουμ. Μια ερώτηση μόνο γιατί κάποια πράγματα δε μου στέκουν απόλυτα. Ακόμα και αν οι ΟΑ πήραν δάνειο το οποίο δεν ανακοίνωσαν όπως θα έπρεπε, να ρωτήσω από ποια τράπεζα (εσωτερικού, εξωτερικού, μικρή ή μεγάλη κλπ); Διότι αν ήμουν τράπεζα, μια από τις τελευταίες εταιρείες που θα δάνειζα αυτή την εποχή είναι οι ΟΑ...

Αν πάλι έχει δανειστεί από το κράτος τότε ο Μπάρο θα καταφτάσει με δώρα :rant:
 
Re: [rumor] Olympic and A330;

ToSofoPaidi":27g74mf4 said:
Διότι αν ήμουν τράπεζα, μια από τις τελευταίες εταιρείες που θα δάνειζα αυτή την εποχή είναι οι ΟΑ...
Μήπως είναι δάνειο με την εγγύηση του Δημοσίου?
 
Re: [rumor] Olympic and A330;

sv1xv":22jsmjq9 said:
Μήπως είναι δάνειο με την εγγύηση του Δημοσίου?


Αν έγινε κάτι τέτοιο θα τρίβει τα χέρια του από την χαρά του για το "πρωτοχρονιάτικο" δώρο ο M.O.L
 
Έκανα μια διάσπαση του πρώτου θέματος και δημιούργησα το νέο θέμα "Olympic leased aircraft 2008". Όπως λέει ο τίτλος εδώ μόνο αναφορές για νέα αεροσκάφη που θα πάρουν οι ΟΑ το 2008. Οι συζητήσεις περί δανείων και "Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει" ... όχι εδώ.
 
Καλη μερα και καλι χρονια σε ολους.
Σημερα το Αμστερνταμ το εκανε της Ηελλας παρα της ακυρωσεις λογω της ημερας επρεπε να το κανει το δρομολογιο νοικιασμενο αφος και τα 737 να καθωνται(δεν ειδα κανενα συνδικαλιστη της ΕΧΠΑ να παραπονειεται,κοροιδο ειναι να βαλουνε κανενα δικο τους να πεταει χρονιαρα μερα.!!!!!!!!)
 
ppl":2299rfwe said:
Καλη μερα και καλι χρονια σε ολους.
δεν ειδα κανενα συνδικαλιστη της ΕΧΠΑ να παραπονειεται,κοροιδο ειναι να βαλουνε κανενα δικο τους να πεταει χρονιαρα μερα.!!!!!!!!)

Είσαι σίγουρος ότι αυτός είναι ο λόγος;Ή απλώς κάνεις εικασίες;Πάντως σε άλλα επαγγέλματα π.χ οδηγοί λεωφορείων,παρακαλάνε πάρα πολλοί να δουλέψουν σε αργίες για να πάρουν διπλάσιο μεροκάματο.Δεν ξέρω τι ισχύει στην Ο.Α αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
 
αγαπητε ppl, κατ'αρχας θα συνιστουσα την χρηση ορθογραφου, για να μην μας βγαινουν τα ματια μας.
Σε οτι αφορα το θεμα "χρησης αεροσκαφων", αυτο αφορα αποκλειστικα το OCC και οχι τους πιλοτους. Ποσο μαλλον την ΕΧΠΑ. :D
 
Να πούμε πως από 31/12 και έπειτα, πέρα από το SX-BEM έχουν αποχωρήσει και τα EC-JQX και EC-JTV που πετούσαν για την ΟΑ από το 2006.
 
Γνωρίζουμε αν υπάρχει πρόβλεψη να αντικατασταθούν με άλλα leased αεροσκάφη; Αν ναι, γνωρίζουμε το πως (πχ. πάλι μέσω Hola; wet or dry lease κλπ);

Νομίζω πως μέσα στο πρώτο 6μηνο λήγουν και άλλα α/φ της Hola, άρα θα πρέπει να υπάρξει "αντίδραση" εν όψει καλοκαιριού!
 
Top