Olympic leased aircraft 2009

  • Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Μας ξέφυγε τις προάλλες αλλά σήμερα πετάει κανονικά με την Ολυμπιακή το SX-OBB
Φτάσαμε τα 45.. Μπορούμε πλέον να σταματήσουμε :)
 
Την Τετάρτη πέταξα προς Φρανκφούρτη με το ρημάδι το MD83 SX-BTF.Οι θέσεις ήταν χειρότερες από τις θέσεις που έχουν τα ΚΤΕΛ.Ευτυχώς επέστρεψα εχθές με 737-400 της Ο.Α το SX-BKA...
 
Μια από τα ίδια. Σάββατο ΑΤΗ προς SKG με το SX-BTG... κατάσταση εσωτερικού του α/φους: λίγο πριν την αποσύνθεση. Κατάσταση γονάτων μου: ασφυκτική (δεν είμαι και Φασούλας). Κατάσταση επαγγελματισμού πληρώματος: άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Όπως και να'χει, μας πήγε from A to B, οπότε το μόνο που μένει η κακή ανάμνηση από την skywings.

(off topic αλλά είναι η συνέχεια, οπότε...) Κυριακή επιστροφή με το SX-BMC. Τελευταία μου πτήση με την κρατική Ολυμπιακή, μία από εκείνες τις περιπτώσεις που λες "ΑΝ τύχεις σε καλό πλήρωμα με την ΟΑ, περνάς καλά". Καλά περάσαμε, αποχαιρετήσαμε τους κεφάτους κρατικούς ιπτάμενους (όλοι (!) άνδρες) και το 737 με τους κύκλους για τελευταία φορά.
 
Παίδες καλησπέρα

Πριν από λίγο έλαβα τηλεφώνημα από τους γονείς μου ότι το αεροσκάφος της Comet που έκανε την πτήση από Μαδρίτη επέστρεξε λόγω αδυναμίας ανάκλησης του συστήματος προσγείωσης. emergency και πυροσβεστικά στην υποδοχή. Ελπίζω τα σαραβαλάκια κάποια στιγμή να φεύγουν.
 
Την OA248 πάντως φαίνεται να την κάνει αεροσκάφος της Swiftair και όχι της Air Comet.. Συγκριμένα το MD-83 EC-JQV. Μικρή η διαφορά αν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα, απλά για την ιστορια.. (Εκτος και αν οντως ηταν να την κανει αεροπλανο της Air Comet και άλλαξε κ θα γινει τελικα με αυτο)

-edit-
Οντως η πτήση αρχικά έφυγε με το EC-KIK της Air Comet και το MD το βαλαν μετα το συμβαν για αντικατασταση του 320 που το επιθεωρούν.
 
Σήμερα πετάει το SX-BTH 752 της Sky Wings για Βιέννη με ΟΑ159 ?
Μια επιβεβαίωση
 
Ναι και μάλιστα έφυγε με 2ωρη καθυστέρηση. :wall:
 
SARIDAKIS VASILIS":1h6w1vzw said:
Σήμερα πετάει το SX-BTH 752 της Sky Wings για Βιέννη με ΟΑ159 ?
Μια επιβεβαίωση
To οποίο πετάει και σήμερα για την ΟΑ.
46 λοιπόν με αυτό. :great:
 
Top