Olympic leased aircraft 2009

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
And the parade continues :

Iberworld 320 αύριο, ECIMU, για αύριο.

0430 arrival ferry από PMI και θα εκτελέσει τις :
329|332 LCA
910|911 SKG
331|334 LCA

p.s. Ρητορική ερώτηση που δεν αποζητά απάντηση αλλά θέτει προβληματισμούς : Γιατί πέρσι, αντίστοιχη εποχή, δε νοικιάστηκε όλη η ευρώπη για να εκτελέσει πτήσεις για τις ΟΑ αλλά αντίθετα ακυρώνονταν η μία μετά την άλλη (με αποτέλεσμα και την απώλεια πολυτίμων slots? Είπαμε ρητορική η ερώτηση...

Μα γιατι μου το κανεις αυτο????Ξερεις ποσο πολυ θελω να σου απαντησω!?!?Γιατι ρητωρικη ερωτηση?

Δε σου κανω πλακα...!

Για εναν απλουστατο λογο....(κρατιεμαι ακομα και δε το λεω....)

jerry":3siwqwfo said:
And the parade continues :

Iberworld 320 αύριο, ECIMU, για αύριο.

0430 arrival ferry από PMI και θα εκτελέσει τις :
329|332 LCA
910|911 SKG
331|334 LCA

p.s. Ρητορική ερώτηση που δεν αποζητά απάντηση αλλά θέτει προβληματισμούς : Γιατί πέρσι, αντίστοιχη εποχή, δε νοικιάστηκε όλη η ευρώπη για να εκτελέσει πτήσεις για τις ΟΑ αλλά αντίθετα ακυρώνονταν η μία μετά την άλλη (με αποτέλεσμα και την απώλεια πολυτίμων slots? Είπαμε ρητορική η ερώτηση...
Εδώ και δύο φώτος από το αεροσκάφος.
http://www.jetphotos.net/viewphoto.php? ... 522&nseq=1
http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=190834&nseq=0 (φωτογραφία εσωτερικού του αεροσκάφους)

θέλω να ρωτήσω κάτι γιατί έχω μπερεδευτεί. Ζητώ συγνώμη αν είμαι εκτός θέματος, αλλά νομίζω πως δεν χρειάζεται να δημιουργθεί νέο θέμα. Η βάση του airliners.gr λέει πως εν ενεργεία τώρα είναι 15 737-400. Τα SX-BKA-G και 8 νοικιασμένα. Τα SX-BKX, BMC, BKU, BKH, BKI, BKM, BKN, BKT. Το airfleets.net λέει πως ένα 734 με νηολόγιο SX-BMD είναι επίσης ενεργό. Δηλαδή το σύνολο 16. Αυτό έχει αποχωρήσει ή όχι, γιατί βρήκα σε άλλο topic ότι παραδόθηκε αλλά δεν είναι περασμένο στη βάση του forum μας. Επίσης εμφανίζονται 3 737-300 ενεργά. Τα SX-BLC,BLD και EC-KHI. Το airfleets.net δείχνει ένα ενεργό, το SX-BLC και 2 stored. Τα SX-BLD και ΕC-JTV. Το EC-JTV έχει αποχωρήσει και το SX-BLD πιθανότατα δε θα ξαναπετάξει για την ολυμπιακή. Το EC-KHI όμως είναι ενεργό ή όχι?

Ευχαριστώ.

Λοιπόν..
Απο EC- δεν πετάει τίποτα για ΟΑ..
Από τα 300αρια έχει εδώ μόνο το BLC, το οποίο όμως είναι για συντήρηση στην τεχνική βάση.
Από τα 400αρια πετάνε BKA, BKB, BKC, BKF, BKG, BKH, BTK, BKU, BMC, BMD. Τα BKM και BKX ειναι επίσης στην τεχνική βάση για συντήρηση.
Οπότε έχουμε μονο 10 αεροπλάνα.. Τα 400αρια που σου είπα που πετάνε..

Το ΒΚD, BKE πού είναι;

Στην Ολλανδία για συντήρηση κ προφανώς αποχώρηση από τον στόλο..

Θα επιστρέψουν και θα συνεχίσουν κανονικά τις πτήσεις μέχρι το Σεπτέμβριο (μπορεί και περισσότερο... :wink: ).

Σήμερα πετούσε και το ECJQP (320 Iberworld). Εκτέλεσε τις 730|1, 151|2, 944|5, 718|9.

Συνολικά τα wet leased αεροσκάφη ήταν 8 σήμερα.