Olympic leased aircraft 2009

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Βλέπω manos_p επέστρεψες δριμύτερος...

Το OM-ASE πρέπει να εκτελεί για ΟΑ σήμερα τις OA906|7, OA944|5, OA718|9

Πλέον το παιχνίδι παίζεται και στα ελικοφόρα.

Το OY-RUB ATR72 της DTR πετάει σήμερα τις ΟΑ534|5, ΟΑ578|9, ΟΑ778|9.
Το EC-KAD ATR72 της Swiftair εκτελεί τις OA554|5, OA756|7, OA658|9, OA660|1

Επίσης το γνώριμο D-ANNB επανεμφανίστηκε.

Καλά, αναρωτιέμαι ο χριστιανός, που τα βρισκουν? Έχει πέσει, βλέπω, πανευρωπαϊκό σύρμα για την ΟΑ και στέλνουν Α/Φ?

ATR απο την Δανία? Το βλέπω να μένει μέχρι τέλους αυτό. Δεν έφερναν τουλάχιστον κανένα απο τα SAAB τους :(

Και μία ερώτηση για τα παιδιά που ασχολούνται. Πόσα είναι περίπου τα νοικάρικα σε καθημερινή βάση, άσχετα αν πάνε και έρχονται καθημερινά διαφορετικά?

Εγώ έχω μια άλλη ερώτηση..όλα αυτά τα νοικιάρικα τα αφήνουν στο αρχικό τους configuration ή τα αλλάζουν? δηλ αν πετύχω Α-320 της Iberworld θαναι για 180 pax?

Καταρχήν αυτή τη στιγμή δεν πετάει κανένα αεροσκάφος της Iberworld για την ΟΑ. Και κατά δεύτερρον ναι! Κρατάνε αρχικό τους configuration.

Κοιτώντας το πρόγραμμα των ΟΑ: http://195.167.2.141/OA_eServices/Depar ... gOA24.aspx
διαπίστωσα πως η πτήση για Παρίσι που θα γίνοταν με το Β733 της Titan Airways έχει καθυστέρηση 9 ώρες αλλά στις αφίξεις η συγκικριμένη πτήση στις αφίξεις φαίνεται κανονικά με αεροσκάφος που το νηολόγιο του τελειώνει σε MLK που μάλλον μιλάμε για αυτό:
http://www.airliners.net/photo/Blue-Lin ... 70d3016c60

στη λίστα λοιπόν με τα νοικιάρικα βαζουμε +1.

OA207/208 ATH/CDG/ATH 28JUN WILL OPER AS CDG/ATH/CDG BY MD-83 FGMLK 167Y BY BLUE LINE ACC
RENUMBERED OA208/OA1207

Πιστεύω πως είναι απαράδεκτο με τόσα νοικιασμένα αεροσκάφη να μην υπάρχει τουλάχιστον ένα ηχογραφημένο μήνυμα στα ελληνικά που να καλοσορίζει και να λέει τα μέσα διάσωσης. Εδώ ξένες εταιρείες και στις πτήσεις από και προς Ελλάδα έχουν ηχογραφημένα μηνύματα και στα ελληνικά (πχ Malev).
Πρόσφατα ταξίδεψα και απέναντι μου καθόντουσαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που δεν κατάλαβε τίποτα από τις ανακοινώσεις που γινόντουσαν στην Αγγλική γλώσσα.

Το OK-GEA θα φτάσεις στις 0430 ως ΟΑ9160 από PRG και θα εκτελέσει τις ΟΑ500|1, ΟΑ181|2