Οlympic leased aircrafts 2006

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Εφ΄όσον μιλάει για Έρμπας 737-300, δεν έχουμε απολύτως κανέναν λόγο να πάρουμε στα σοβαρά και τα υ΄πόλοιπα λεγόμενα του "δημοσιογράφου".

To ερώτημα, πέρα από το τί γράφει ο θαυμαστής του Α-737, είναι αν πράγματι η ΟΑ κάνει wet lease. Aς αφήσουν τα 'δεν μας αφήνει ο μπαπμπάς μας'. Όταν έφυγε το ΒΚΚ ξέρανε ότι θα τους λείψουν ΑΦ. Αν έχουν λεφτά να κάνουν το wet lease θα είχανε να κάνουν ένα σκέτο lease.

Απορία:Αν ενεργούσε έτσι ο CEO μιάς ιδιωτικής εταιρείας,σέ πόσες μέρες ο ιδιοκτήτης θά τον είχε πετάξει όξω;

Διότι όπως καταλαβαίνουμε,το να διώχνης leased αεροπλάνα (ενώ ξέρεις οτι έχεις ανάγκες καί επέρχεται και η τουριστική περίοδος) καί μετά νά κάνης wet lease (που κοστίζουν περισσότερο από τα απλά leased) συνιστά (καί) κακή διαχείριση -σπατάλη δηλαδή- χρημάτων.....

μιας και το ...αφεντικό της ΟΑ είμαστε εμείς μέσω της φορολογίας μας προτείνω να τους απολύσουμε όλους....

Easier said than done,που λένε και οι κάτοικοι τής Αυστροουγγαρίας :)

Πάντως είχα ακούσει οτι ο Μαστοράκης μιά φορά αρνήθηκε νά ταξιδέψη μέ την ΟΑ όταν διαπίστωσε οτι το αεροπλάνο που θα τον μετέφερε ήταν wetleased...

ΥΓ.Κάτι ξέρω εγώ που εντός Ελλάδος ταξιδεύω πάντα μέ τραίνα και μέ πλοία.Τουλάχιστον ο ΟΣΕ δέν κάνει wet lease τραίνα μέ μηχανοδηγούς π.χ.από την Κίνα:)

Ναι αλλα ο ΟΣΕ ειχε δυο δυστυχως θανατηφορα ατυχηματα...
Τουλαχιστον για την ασφαλεια των ΟΑ δεν αμφιβαλλει κανενασ νομιζω.

Παρακαλώ σε αυτό το θέμα να μην γίνει και πάλι συζήτηση για τα οικονομικά της εταιρίας. Έχουμε αρκετά topics που ασχολούνται με αυτό το θέμα.

ΕΔΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ (μισθώσεις αεροσκαφών από τις ΟΑ για το 2006)

Ένα MD-8X θα εκτελέσει σήμερα με αρκετή καθυστέρηση την ΟΑ331 για LCA.

OA 331 LARNACA 1850 2130 MD8 NEW TIME

Στις αφίξεις των ΟΑ υπάρχει το ακόλουθο :

OA 1179 SPU 2030 A9C FERRY FLT

Από την προσωπική μου εμπειρία από ανάλογες περιπτώσεις παρουσίασης πληροφοριών, το Α9C είναι τα πρώτα 3 γράμματα του νηολογίου, συνεπώς πιθανολογώ ότι πρόκειται για MD80 της Air Adriatic (παλιός γνώριμος των ΟΑ-ίσως και Dubrovnik αλλά δε νομίζω).

Για την ιστορία (από τις πληροφορίες των ΟΑ real-time πάντα) ο προγραμματισμός πτήσεων ήθελε το MD8X να εκτελέσει την ΟΑ245 για MXP αλλά τελικά οι "υπεύθυνοι" άλλαξαν γνώμη και το δρομολόγησαν στη LCA, προφανώς επειδή τελικά το MD80 θα έρθει 2030 στην Αθήνα

Οι Ολυμπιακές Αερογραμμές σας εύχονται καλό καλοκαίρι... :roll: Αρχίσαμε :!:

Παρομοίως και χθες, οι online info έδειχναν ενα 757 ferry απο Ιταλία, που εκτέλεσε αργότερα πτήση για Ρώμη, αν θυμάμαι καλά.

...To γνωστό MD80 έκανε και σήμερα μια βόλτα στη Λάρνακα, ενώ η Ρώμη, μετά τη ...δόξα του 757 χτές είχε μια πρωϊνή ακύρωση και το Α300 το απόγευμα. Λέτε το ΜD80 να ...μονιμοποιηθεί; Τότε γιατί ...έφαγε πόρτα ο Παπαγεωργίου;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.