ομοφυλοφιλία και θρησκεία

• Thread starter Thread starter ermis177
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Ευτυχως, yourpilot. Ευτυχως. Ο κοσμος εχει αρχισει και ξυπναει.

Κατα τ'αλλα, ειστε υπερβολικοι. Ζητηθηκε να γινει μια ερευνα που απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο. Τι σχεση εχουν μ'άυτο οι παρτουζες και οι ροζ αγγελιες που διαβασα παραπανω, μονο αυτος που το εγραψε ξερει.

ermis177 θα σε βοηθουσα πρωτος και καλυτερος (οπως εχω κανει σε ολες τις ερευνες που δημοσιευθηκαν εδω) αλλα δεν ειμαι ουτε το ενα ουτε το αλλο.

Παραβλέποντας το γεγονός ότι είναι σχεδόν ανέκδοτο το να ψάχνεις ομοφυλόφιλους και χριστιανούς σε αεροπορικό φόρουμ, δεν σας φαίνεται ενοχλητικό όταν σας ζητάνε να πάρετε μέρος σε κάποια έρευνα χωρίς να σας παραθέτουν ούτε μια μικρή περιγραφή του περί τίνος πρόκειται;

θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλες τις ερώτησεις σας. Καταρχήν η έρευνα είναι μέρος της πτυχιακής μου. Είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής ψυχολογίας και την έρευνα την κάνς εκ μέρους του University of East London (UEL). Επίσης, η έρευνα είναι ποιοτικη και οχι ποσοτίκη και έχει διάρκεια περίπου 40 λέπτα. Είναι συνεντευξη με 10 ερώτησεις και υποέρωτησεις.

flying doc ως γιατός θα έπρεπε να ντρέπεσε για την απάντηση σου. Είμαι μελλόντικος επιστήμονας και σαν επιστήμονας και εσυ θα έπρεπε να στήριζείς τέτιες προσπάθειες.

Spy, αν βάζεις στον ιδίο 'κουβά' τις επιστήμονικες έρευνες της ψυχολογίας με τις ροζ αγγελίες λύπαμε...

Andreas μπορώ να σου στήλω το invitation letter μέσω e mail που έχει ολές της πλήροφοριες.

Ευχαριστώ,
Πέτρος (μέλος της βρετανικής ένωσης ψυχολόγων, BPS)

1) Αν και μεταπτυχιακός φοιτητής λυπάμαι που δεν ξέρεις ελληνικά και γράφεις το λυπάμαι με "ε"
2) Τι σχέση ένα φόρουμ κατεξοχήν αεροπορικό με τους ομοφυλόφιλους και την θρησκεία.

Επιτέλους ας μην πλέκουμε άσχετα πράγματα σε άσχετα τμήματα.

Προς τους moderators, Αν θέλετε να έχετε ένα αξιόπιστο φόρουμ και όχι ένα φόρουμ του στυλ "Μας ...μπζεκάζουν" ας μπουν κάποιοι κανόνες.

Δηλαδή αν ένας φοιτητής ιατρικής κάνει εργασία για τα αφροδίσια νοσήματα, θα πρέπει να διαβάζουμε σε αεροπορικό φόρουμ αντίστοιχο topic.

Έλεος πια!

seven4seven είναι δικαίωμά σου να είσαι χριστιανός, μουσουλμάνος, βουδιστής, άθεος ή ότι άλλο θες αλλα με το να λες ο κόσμος εχει αρχίσει και ξυπνάει επειδή δεν πιστέυει, είσαι τουλάχιστον προκλητικός προς το κόσμο που πιστεύει στη θρησκεία... κατά τα άλλα ούτε εγώ βλέπω κάτι το κακό στο θέμα που άνοιξε ο φίλος ermis177

Δήλαδη τα άλλα που είναι off topic όπως 'έκλογές' και 'eurovision' δεν σε πείραξαν και σε πείραξε αυτο? ναι γιατι όχι, αν ψάχνει άτομα για την εργάσια του και μπορέι κάποιος να βοηθήσει ας το κάνει. τα επιχειρήματα σου είναι άτοπα, ισχνά και χωρίς λογική.

spy1":3578njvp said:
2) Τι σχέση ένα φόρουμ κατεξοχήν αεροπορικό με τους ομοφυλόφιλους και την θρησκεία.

Ακριβώς την ίδια σχέση που έχει το thread της Eurovision, των εκλογών, του Μπουτάρη, των μουσικών προτιμήσεων μας και της Στρατιωτικής μας θητείας. Απόλυτος καμια, εξού και το ότι δημοσιεύθηκαν στο υπό-forum των off-topics :wink:

spy1":3578njvp said:
Δηλαδή αν ένας φοιτητής ιατρικής κάνει εργασία για τα αφροδίσια νοσήματα, θα πρέπει να διαβάζουμε σε αεροπορικό φόρουμ αντίστοιχο topic.
Έλεος πια!

Γιατί όχι? Εάν δημοσιευθεί στα "off-topics" δε βλέπω το πρόβλημα προσωπικά.

aviation passiοnate":2cowzu8v said:
seven4seven είναι δικαίωμά σου να είσαι χριστιανός, μουσουλμάνος, βουδιστής, άθεος ή ότι άλλο θες αλλα με το να λες ο κόσμος εχει αρχίσει και ξυπνάει επειδή δεν πιστέυει, είσαι τουλάχιστον προκλητικός προς το κόσμο που πιστεύει στη θρησκεία... κατά τα άλλα ούτε εγώ βλέπω κάτι το κακό στο θέμα που άνοιξε ο φίλος ermis177

Αγαπητε/η aviation passionate, οι θρησκειες ειναι ενα απο τα λιγα πραγματα που χωρις αυτα η ανθρωποτητα θα ηταν αιωνες πιο μπροστα απ'οτι ειναι τωρα. Κατα τ'αλλα το θεμα ειναι πολυ μεγαλο και δεν ειναι επι του παροντος. Αν προσβληθηκες απο τα γραφομενα μου, προβλημα σου, σε ελευθερο forum γραφουμε.

Αν απευθύνεσαι σε μενά, όλα αυτά με ενοχλούν γιατί είναι άσχετα με την φύση του φόρουμ. Αν με ενδιαφέρει να διαβάσω eurovision θα πάω σε αντίστοιχο φόρουμ, αν με ενδιαφέρει να διαβάσω για το πως αναπαράγεται η φραγκόκοτα, θα μπω σε άλλο φόρουμ. Ενδεχομένως το τόπικ σου, χωρίς να ευθύνεται το θέμα που έβαλες, να αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα. :)

Ως προς την τροποποίηση της απάντησής σου που διαβάζω τώρα, όχι δεν με ενδιαφέρει, και νομίζω ότι δεν ενδιαφέρει κανένα εδω μέσα η ομοφυλοφιλία, τα αφροδίσια νοσήματα, η Ευρωβίσιον κτλ.

spy1, σε οποιοδηποτε σοβαρο forum μπεις να διαβασεις, θα εχει μια κατηγορια ασχετη με το θεμα που πραγματευεται, οπου ολοι συζητουν ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του, παντα με βαση καποιους κανονες συμπεριφορας και δεοντολογιας.
Αμα εσενα σε χαλαει αυτο, μην μπαινεις στα αντιστοιχα topic, ειναι τοσο απλο. Απλουστατο. Να μπαινεις ομως μονο και μονο για να διαμαρτυρηθεις επειδη ΕΣΕΝΑ δεν σ' ενδιαφερει (μπορει να ενδιαφερει αλλους ομως) ειναι τουλαχιστον εγωιστικο. Κοντολογις, μας επρηξες! :D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.