Ονειροκριτης !!!

• Thread starter Thread starter gioannis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
connie":2nv7fh2z said:
Οταν απογειωθηκαμε ειδα οτι το αεροδρομιο απο το οποιο φευγαμε ηταν το αεροδρομιο των Ιωαννινων και μας ανακοινωσαν οτι η Delta ειχε αρχισει δρομολογια (προσεξτε,τωρα κρατηθειτε) Ιωαννινα-Αθηνα-Νεα Υορκη!!!

Το αεροδρόμιο των Ιωάννινων πρωταγωνιστεί και στο δικό μου εφιάλτη. Είδα ότι αναστήθηκε ο Ιερομόναχος Βησσαρίων (ΘΑΥΜΑ! ΘΑΥΜΑ!) και ότι ανέβηκε στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου των Ιωαννίνων και έριξε κάτω δύο υπαλλήλους της ΥΠΑ (μάλλον ελεγκτές ήταν -δεν παίρνω όρκο). Σα να μην έφτανε αυτό. Το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων του ονείρου ήταν κλώνος εκείνου της Σαντορίνης και το όλο σκηνικό το είδα από τη σκοπιά που ήμουν (εκεί στην πύλη), νούμερο σκοπιάς δε θυμάμαι.

Δε θυμάμαι τί είχα φάει εκείνο το βράδυ...

GP707":3uo8boma said:
Καλά ρε, τα δικά μου όνειρα βλέπεις???!!! :wink: :lol:

Ελα ρε! Βλεπεις κ εσυ οτι κανεις σποτινγκ απο το Περιστερι? :lol:

connie":3uo8boma said:
Μπαινοντας στο αεροπλανο συνειδητοποιησα οτι ημουν η μονη επιβατης μαζι με μια παλια μου συμφοιτητρια(βρε,μπας και ηταν προφητικο το ονειρο;)
............................
η Delta ειχε αρχισει δρομολογια (προσεξτε,τωρα κρατηθειτε) Ιωαννινα-Αθηνα-Νεα Υορκη!!!..

E,με τετοιες πληροτητες γι αυτο δεν κρατησε το δρομολογιο! :lol:

connie":3aejbh0v said:
Οταν απογειωθηκαμε ειδα οτι το αεροδρομιο απο το οποιο φευγαμε ηταν το αεροδρομιο των Ιωαννινων και μας ανακοινωσαν οτι η Delta ειχε αρχισει δρομολογια (προσεξτε,τωρα κρατηθειτε) Ιωαννινα-Αθηνα-Νεα Υορκη!!!

Καλά και το ανέφερες γιατί το είχα ξεχάσει. Είχα δει κάποτε ότι ήμουν Κυβερνήτης Dornier (μπρρρρρ) στην Αεροπλοΐα και πήγαινα το δρομολόγιο Αστυπάλαια - Νέα Υόρκη!!! Με 48 στάσεις.... :oops: Χωρίς πλάκα. Το είχα δει.

Εγώ είχα δεί κάποτε οτι ήμουν συγκυβερνήτης καί επειδή ο κυβερνήτης ήταν αυταρχικός,κάθε φορά που πήγαινε να πιάση ένα διακόπτη ή χειριστήριο τού άρπαζα το χέρι και το απομάκρυνα....

Αυτά τά ευτράπελα μάλιστα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια τής απογείωσης (όνειρο ήταν,ό,τι ήθελε έδειχνε..)

Hastaroth":1mn7hvun said:
Εγώ είχα δεί κάποτε οτι ήμουν συγκυβερνήτης καί επειδή ο κυβερνήτης ήταν αυταρχικός,κάθε φορά που πήγαινε να πιάση ένα διακόπτη ή χειριστήριο τού άρπαζα το χέρι και το απομάκρυνα....

ΤΟ όνειρο κάθε συγκυβερνήτη στον κόσμο όλο! Δεν τούβαζες και καμμιά φωνή του τύπου "άστο δικό μου μην μας σκοτώσεις πρωί-πρωί"; Η απόλυτη εκτόνωση.

Υπάρχει, βέβαια, και το αντίστοιχο των Κυβερνητών. Αυτοί βλέπουν πως από την ημέρα που διατέθηκαν σαν καπεταναίοι, είναι καταδικασμένοι να περάσουν την υπόλοιπη καριέρα τους.... σόλο!!! :lol:

Εγώ πάλι πρόσφατα είδα ότι έχω δικό μου ένα 773 σε βιπ διαρύθμιση και ότι παίρνω φίλους και λαό και κάνουμε εκδρομές απανταχού γης. Μάλιστα σε κάποια στιγμή είδαμε λέει και το 707 του Τραβόλτα και γελάγαμε γιατί το δικό μας ήταν...μακρύτερο... :lol:

Εγώ πάλι ΠΑΝΤΑ πριν την πτήση μου βλέπω ένα πολύ μικρό αεροπλάνο(εκείνα με τις 4 θέσεις)τις MALEV(τέλειο όνειρο)και εγώ είμαι ο κυβερνήτης και επιβάτες η μανα μου και τα αδέρφια μου(2). Τον πατέρα μου γιατί δεν τον βλέπω δεν ξέρω. Μετά βλέπω πως πάει να πέσει και πως τα φέρνει το όνειρο εκεί που πέφτει αλλάζει ο τύπος Α/Φ. Έγινε Α380 της MAH πάλι :shock: . Τελικά λίγο πριν την προσγείωση ξυπνάω(μπάς και πέθανα κάνοντας crash landing και γι'αυτό έχω τρέλα με την αεροπορία;;;;)