Ονομα στην Ελληνική σε εισιτηριο Ryanair

• Thread starter Thread starter MariaMJ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

MariaMJ

Νέο μέλος (Tourist)
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
Aeg
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
Lca
Καλημερα! Συγχαρητήρια για το φορουμ σας το οποιο ανακαλυψα σημερα κανοντας google για το θεμα μου.
Χθες εκανα κρατηση δυο εισιτηριων μετ' επιστροφης απο Παφο προς Ρωμη. Το δικο μου ονομα ειναι σωστο και στα αγγλικα, το ονομα του συνταξιδιωτη μου ειναι σωστα γραμμενο μεν, στην Ελληνικη γλωσσα δε! Προσοπαθησα να επικοινωνησω μαζι τους με διαφορους τροπους αλλα δεν τα καταφερα. Για αλλαγη ονλαιν μου ζητανε 115 ευρω!!!
Μηπως ξερετε αν θα εχουμε προβλημα στο αεροδρομιο; Τι με συμβουλευετε να κανω;
Χιλια ευχαριστώ,
Μαρια

Στο chat της Ryanair (που βρίσκεται στην καρτέλα "βοήθεια" - "Κέντρο εξυπηρέτησης") συνήθως τέτοια ζητήματα λύνονται δωρεάν και σε 5 λεπτά.

Σας ευχαριστώ για την απάντηση. Εχω στειλει δυο μηνυματα στο chat bot χθες αλλα δεν απαντηθηκαν :(

Last edited by a moderator:
Μα στο τσατ περιμένεις εκείνη τη στιγμή για να σου απαντήσουν. Δεν πρέπει να κλείσεις το παράθυρο μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα.

εκανα. Μετα απο μια αρχικη συνομιλια με το bot --το οποιο μου εδωσε γενικες απαντησεις, ζητησα να μιλησω με customer support agent. Μπηκα σε σειρα προτεραιοτητας , αφησα ανοικτο το chat περιπου στα 40 λεπτα, αλλα δεν εμφανιστηκε κανεις!

Last edited by a moderator:
Μάλλον θέλει υπομονή. High season γαρ... Ξαναπροσπάθησε

Πέραν του γεγονότος ότι είναι μεσούσης της καλοκαιρινής περιόδου, υπάρχει και η πανδημία που πάρα πολλοί στρέφονται στο συγκεκριμένο τσατ για πληροφορίες. Κάνε υπομονή και θα σου απαντήσουν, αλιώς πληρώνεις αεροδρόμιο.

εκανα. Μετα απο μια αρχικη συνομιλια με το bot --το οποιο μου εδωσε γενικες απαντησεις, ζητησα να μιλησω με customer support agent. Μπηκα σε σειρα προτεραιοτητας , αφησα ανοικτο το chat περιπου στα 40 λεπτα, αλλα δεν εμφανιστηκε κανεις!
Τελικά βρήκες άκρη η αναγκάστηκες να πληρώσεις 115€ για την αλλαγή του ονόματος