Ονοματοδοσία αεροσκαφών Aegean

• Thread starter Thread starter SARIDAKIS VASILIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπερα

Μηπως γνωριζει κανεις εαν τα ονοματα των αεροσκαφων Α320, εχουν γραφτει στα A/C και σε ποιο registration αντιστοιχει καθε ονομα?
Εαν ναι, μηπως σε ποιο ακριβως σημειο, μηπως υπαρχει καμια φωτογραφια διαθεσιμη?

Ευχαριστω

Ριξε μια ματια στο αμεσως προηγουμενο post απο το δικο σου.

Καλησπερα

Μου διεφυγε!

Ακουγεται ομως οτι τα ονοματα εχουν καταχωρηθει κατα αεροσκαφος, ισως να εγινε και η βαφη.

Ευχαριστω

Νομίζω πως είναι λίγο αργά για την ονομασία γιατί αυτό ζητήθηκε και έγινε από αριστούχους κάποιου νησιού και γενικότερα το διάβασα σε ένα άρθρο με φωτογραφίες και τις ανάλογες πληροφορίες. θα προσπαθήσω να το βρώ...

View from the top":f4p070a5 said:
Νομίζω πως είναι λίγο αργά για την ονομασία γιατί αυτό ζητήθηκε και έγινε από αριστούχους κάποιου νησιού και γενικότερα το διάβασα σε ένα άρθρο με φωτογραφίες και τις ανάλογες πληροφορίες. θα προσπαθήσω να το βρώ...

Δεν ξέρω εάν είναι από νησί, η όχι, εδώ υπάρχει όλη η λίστα με όλους τους νικητές! ;) (τέρμα κάτω - έκδοση 23/03/2007 !!!)

Re: Βοήθησε μας να βαφτίσουμε τα Α320

Δεν πολυταιριάζει το θεμα αλλα δεν ηξερα που αλλου να το...βαλω! Οι συντονιστες ας βοηθησουν. Παλι εγραψε η Αιγαιου με το νεο παιχνιδακι της. Βρες τον Αγγλο λεγεται και κερδιζεις δυο tickets για Αγγλια βεβαια!!!!
http://londonlaunch.aegeanair.com/index ... ndonlaunch

Την Τρίτη 6 Μαΐου στις 13:00 στο ‘ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ’ παιδιά από το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαριου θα βαπτίσουν 1 Α320 και το Α321
Αν έχω κάποιο νέο για τα ονόματα θα ενημερώσω

Philoxenia το Α321 και Exelixis το Α320

Να υποθέσω ότι το Α320 που βαφτίστηκε ειναι το SX-DVN???

Χθες το βράδυ που πέταξα με το DVN δεν έγραφε όνομα...
Λογικά πρέπει να είναι το DVJ αν τα παίρνουν με σειρά