Ωράρια αεροσυνοδών

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Thanasis_U2":7gk5dlk2 said:
ενώ το ποστ της hopeplane είναι σοβαρό;

Δεν ξέρω αν το θεωρείς σοβαρό η όχι αλλά πιστεύω ότι ο λόγος που υπάρχει το συγκεκριμένο forum είναι για να κάνουμε ο καθένας τις απορίες του,και να αλληλοβοηθιόμαστε,δεν είναι κακό να ρωτάς κάποια πράγματα που δεν τα γνωρίζεις,ειδικά όταν είσαι καινούργιος σε έναν χώρο.Εσύ δηλαδή γεννήθηκες και τα ήξερες όλα ??? Και στο κάτω κάτω αν δεν σου άρεσε η ερώτηση μου,ας μην απαντούσες.

οχί δε τα ήξερα όλα, άλλα προτού κάτι ρωτήσω, πρώτα θα ψάξω στο νετ, αν δε το βρω, μπαίνω σε ένα φόρουμ, θα συστηθώ, θα ψάξω κι εκεί και μετά θα ρωτήσω.

άμα έψαχνες στο νετ, θα έβρισκες πως ΟΛΕΣ οι εταιρίες, για να σε προσλάβουν για αεροσυνοδό, γράφει ότι πρέπει να μένεις από την βάση/αεροδρόμιο μια ώρα τουλάχιστον, έτσι ώστε να σε καλέσουν όποτε σε χρειάζονται.

τo google ακόμα δουλεύει, δε το έκλεισε η ACTA

Φυσικά και έχω ψάξει,και το έχω διαβάσει αυτό που μου λες,απλά,θεώρησα το forum σας,πολύ καλό και κατατοπιστικό και είδα κιόλας ότι εδώ μέσα βρίσκονται άνθρωποι που γνωρίζουν πραγματικά τον χώρο,και είπα να κάνω αυτή την ερώτηση,δεν νομίζω ότι είναι πια και τόσο κακό.Ήθελα απλά μια επιβεβαίωση από άτομα που ξέρουν.