Oslo

• Thread starter Thread starter Thanasis_U2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Thanasis_U2

V.I.P.-Class-Member
Περιοχή
Krakow
Website
taxidiarapsyxh.wordpress.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
WZZ
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EPKK
YAHOO
thanasis172003@yahoo.gr
Χρόνια σας Πολλά κι καλές γιορτές!

συγνώμη που σας ξαναπρίζω με ερωτήσεις για ταξίδια μου, αλλά ξέρω ότι είστε πάντα πρόθυμοι να με βοηθήσετε :P

έχω υποσχεθεί στην κοπέλα μου εδω κι καιρό να την πάω ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό για ΠΣΚ.
ψάχνοντας μεταξύ εύκολης, φούξιας κι αργοναυτών βρήκα πολλή καλές τιμές στο δρομολόγιο KRK-RYG-KRK στα 15 ευρώ το άτομο κι θα ήθελα να μου πείτε αν το όσλο προσφέρετε για σαββάτοκυριακη εκδρομή (διαμονή δε πληρώνω γιατί πάω με Couch surfing).

επίσης θα ήθελα να μάθω τι καιρό παίζει μέσα /τέλη Μαρτίου, τι να δούμε (μιας κι δε νομίζω να έχει κι πολλά να δεις) α κι που να φάμε φθήνα κι να χορτάσουμε (εκτός απο το hot dog της ΙΚΕΑ με 60 cent :twisted: )

ναι το ξέρω θα μπορούσα να την πάω στην Προκάτ πόλη Πράγα, ή στην Ρώμη, Παρίση άλλα η FR δε μα προσφέρει δρομολόγια ΠΣΚ για όλα τα δρομολόγια

σας ευχαριστώ!

Ρε παίδες γενικwς μην ασχολείστε με τον καιρό.Ειδικότερα εσύ Θανάση θα είσαι πια συνηθισμένος ακόμη και σε πιο ακραίες καιρικές συνθήκες ζώντας στην Πολωνια.

Θα σου σύστηνα Κύπρο και γενικότερα να πάτε στο νότο. Τespa είσαι αποφασισμένος {?} υάλloν να πας Oslo.Δεν έχω πάει αλλα γνωρίζω ότι είναι από τις πιο βαρετές πρωτεύουσες τhς Ευρώπης.Βεβαια είναι και από τις πιο ακριβές αν και εύκολα/δύσκολα οπουδήποτε μπορεί κάποιος να βρει και οικονομικές λύσεις gia fagito.

Πάντως προσπάθησε να πάτε νότια.Πολύ χιόνι δεν θα φάτε εφέτος?Εγώ όταν ζούσα για κάποιο διάστημα Μινεάπολις και "Σικαγο" σαν τρελός ήθελα ένα διάλειμμα στο Νότο. Με τον καιρό ασχολούμαι και εγώ ρε gmt μου.

Το Όσλο είναι όντως βαρετό αν και για ΠΣΚ δεν χάθηκε ο κόσμος. Τέλη Μαρτίου το κρύο θα έχει πέσει και η μέρα θα έχει μεγαλώσει, οπότε μπορείς να πας για την εμπειρία. Τώρα για τις τιμές είναι ακριβό αν και αφού μιλάμε μόνο για φαγητό τότε δεν θα ξοδεψεις τόσα πολλά παραπάνω - μερικά Ευρώ (κορώνες) πιο πολύ σε κάθε γεύμα δεν είναι τραγικό (εκτός αν θες και ψώνια, clubbing κτλ). Η πρόταση μου θα ήταν να δεις το Όσλο, συνδιάζοντας το με μια εκδρομή 6-7 ημερών στο Μπέργκεν και στην νορβηγική φύση που πραγματικά αξίζει τα χρήματα.

Δεν ξέρω αν έχεις πάει Στοκχόλμη, που για μένα είναι καλύτερη επιλογή για city trip.

Markisie,

για το καιρό το ξέρω, δικιά μου βλακεία
θα ήθελα κι γω να την πάω κάπου νότια (Ισπανία, Ιταλία κτλ κτλ) άλλα ή τα δρομολόγια δε ταιριάζουν (πχ ΓΙΑ ΠΣΚ) ή είναι πανάκριβα, μιας κι η δικιά μου έχει οικονομικά προβλήματα, ένα μεγάλο μέρος του ταξιδιού θα το πληρώσω εγώ

fleshland

Στοκχόλμη ήθελα κι γω, αλλά για ΠΣΚ έχει δρομολόγια Πέμπτη κι Σαββατο, κι δυστηχώς ακομά δε ξέρω το προγραμμά μου για Παρασκευή, ενώ το το Οσλο μου πεφτει γάντι επείδη φτάνω 2300 το βράδυ εκει κι αναχώρω στις 1800.

ΥΓ η να τισμπισω καλύτερα τρένο για τπτ Γκετεμποργκ ή Στοκχόλμη απο το σταθμο των τρένων? :)