Out of business

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

makedonas

Concorde-Class-Member
Website
avianewsgr.blogspot.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
RUS
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDM
Αγαπητές φίλες και φίλοι!

Μετά από μια σειρά γεγονότων πήρα την απόφαση να αφήσω (τουλάχιστον προσωρινά) το forum. Στα 3+ χρονια που ήμουνα εδώ πέρασα πολύ όμορφα, γνώρισα στην πραγματικότητα αρκετά παιδιά από εδώ, εμβάθυνα τις γνώσεις μου για το αγαπημένο hobby μου. Θα ήθελα να γνωρίσω και άλλο κόσμο, αλλα ο πλανήτης είναι μικρός.. ;) Τα διαφορα ραντεβού που κανονίσαμε σαφέστατα και θα παραμείνουνε και θα πραγματοποιηθούνε.

Απλά. Εδώ, και για να μην εκθέσω άτομα (που ίσως έχουνε και κάποια θέση στο forum) παίρνω την απόφαση να μου αφαιρέσω το AOC μου μέχρι νεωτέρας. Κάποιοι ίσως χαρούνε που δεν θα τους την μπαίνω πλέον, κάποιοι ίσως στεναχωρηθούνε με την απόφαση μου - δεν το ξέρω. Επιτέλους μπορώ να πω ότι δεν θα είμαι υποχρεωμένος να διαβάζω τις απόψεις κάθε συνταξιούχου της ΟΑ ούτε και κάθε ειδήμονα fleet planner.. ;)

Οποιος θέλει, ξέρει πως θα με βρει! Η πόρτα μου ήταν, είναι και θα είναι ανοιχτή για όλα τα μέλη!!

Σύντροφε Στέφο,

Καταλαβαίνω οτι κάτι σοβαρό σε ενόχλησε για να πάρεις την απόφαση να αποχωρήσεις έστω και προσωρινά απο το forum, αλλά πάγια θέση μου είναι να μην παίρνονται αποφάσεις εν θερμώ. Βρίσκω φυσιολογικό να υπάρχουν εντάσεις και διαφωνίες μεταξύ των μελών γιαυτό θα σου πρότεινα να πας το ταξίδι σου στο Μαρόκο και μόλις γυρίσεις, ξεκούραστος και νηφάλιος, να επανέλθεις στο forum γεμάτος καινούργιες ανατρεπτικές ιδέες!!

Το forum σύντροφοι είναι ενας ζωντανός οργανισμός, τόπος ανταλλαγής απόψεων, δημιουργίας εντάσεων πολλές φορές, αλλά κανείς μα κανείς, αν δεν ξεπερνά τα όρια, δεν περισσεύει, πόσο μάλλον ο Στέφος ο οποίος και γνώσεις έχει και εύστοχες τοποθετήσεις κάνει!!

Ο συντροφος γραμματέας

Στέφο θα μας λείψεις.

Καλή χρονιά και καλή τύχη.

Κώστας

ohi re ga.. :5: !!!

are stefo, krima poly krima :cry:

me sena hani to forum ena apo ta pio polytima tou meli. Panos katalabeno apolita tou logous sou file kathos mou thimizoun tous logous pou tin ekana ego tote.
:rant: :wall:
ti allo na po ??? :4:

engardia elpizo oti kai esi tha bris to dromo piso ....

Που θα πας ρε?

Εμενα με ξενερωνουν/αφηνουν αδιαφορο παραπανω απο τα μισα ποστς εδω μεσα τωρα τελευταια. Δεν φευγω ομως! (αν και το εχω επιχειρησει στο παρελθον)

Κατσε κατω. Δεν εχεις να πας πουθενα :wink:

seven4seven":3ad961kz said:
Που θα πας ρε?

Κατσε κατω. Δεν εχεις να πας πουθενα :wink:

Συμφωνώ και εγώ με τον 747
Άντε σου επιτρέπω να είσαι εκτός μέχρι να γυρίσεις από Μαρόκο και να μας δώσεις το trip report σου
Καλά να περάσεις :wink:

Συμφωνώ και εγώ μέ τους προλαλήσαντες.

Είχα κατά καιρούς πάρει και εγώ παρόμοια απόφαση αποχώρησης από διάφορα άλλα forums που επισκέπτομαι και κατάλαβα οτι μέ τον τρόπο αυτό απλώς έπαιζα το "παιχνίδι" αυτών που έμπαιναν στά forum γιά να τά κάνουν μπάχαλο και να διώχνουν τά σωστά και πολιτισμένα άτομα από αυτά.

Κι'εμένα με εκνευρίζουν διάφορα posts αλλά σκεπτόμενος οτι υπάρχουν και σωστά άτομα μέ τά οποία μπορώ να συζητήσω διάφορα θέματα ήρεμα και πολιτισμένα,αγνοώ τά υπόλοιπα.

Αλλωστε είναι κι'ένας τρόπος να κρατάμε επαφή μεταξύ μας.

Καλή διασκέδαση λοιπόν στό Μαρόκο και σε περιμένουμε να επιστρέψης στο Forum να μάς γράψης τίς εντυπώσεις σου.

Η σχέση αρκετών από εδώ μέσα με την αεροπορία (συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντος) ξεκίνησε σαν ένα παιχνίδι...

συνεχίστηκε σαν χόμπι...

αλλά πλέον μέσα από συλλογικές προσπάθειες έχει γίνει τρόπος ζωής...

σε αυτό έχει συμβάλλει και το φόρουμ τούτο...

γιαυτό δεν ξέρω αν μπορείς να το αφήσεις, τόσο εσύ όσο εγώ όσο και αρκετοί άλλοι.

p.s. ε εντάξει, δε θα σε παρακαλέσουμε κιόλας :roll:

Stefo otan kapoios apofasizei na fygei apo kati epeidi exei kapoia problimata me alloys,to na ta parataei de to theoro poly antriko.O kathenas mporei na ekfrazei tis apopseis tou alla ta paidiarismata toy styl ego feygo,eiste kakoi edo mesa ktlp mono sobara den einai.Me to na fygeis apo to forum einai sa na paradexesai tin ita sou se olous autous pou anaferesai,skepsou to pali.Na pernas kala.

Μετά από εκτενή email και συζητήσεις μέσω MSN με άτομα τα οποια εκτιμώ και σέβομαι και θα έλεγα ότι το ίδιο λένε και αυτά για μένα, πήρα απόφαση να αναιρέσω την "αυτοκαθηλωση" μου.

Τους τελευταίους μήνες είχαμε αρκετά νέα μέλη. Όπως πάντα. Το πρόβλημα ήτανε ότι μαζί με τους ερασιτέχνες μπήκανε και μερικοί profi - η τουλάχιστον άτομα που θεωρούσανε τον εαυτό τους profi. Καλο μεν διότι κάποιοι πραγματικοί επαγγελματίες μπορούνε να δώσουνε ανεκτίμητες πληροφορίες σε ένα τσούρμο ερασιτεχνών - όπως είμαστε οι πιο πολλοί εδώ πέρα. Όλοι έχουμε μια κοινή αγάπη, είναι μεταλλική ζυγίζει μερικούς τόνους και όταν μας θέτει σε κατάσταση έκστασης.. βρωμάει! Αλλα γι'αυτο την αγαπάμε!

Το πρόβλημα είναι ότι μερικοί νομίζανε (και ακόμα νομίζουνε) ότι λόγω της θέσεως τους είναι αρχηγοί κράτους. Όχι κύριοι, με την στάση σας αποδεικνύεται μονο ένα πράγμα (ok, 2) ότι έχετε κόμπλεξ κατωτερότητας και ότι νομίζετε ότι έχετε πιάσει τον Χριστό απo τα χαρχάλια! Πολλά άτομα με σοβαρή αεροπορική παιδεία αισθανθήκανε άσχημα και σίγουρα ντράπηκαν για εσάς. Μερικοι προσπαθήσανε να πούνε κάτι αλλα δεν τα κατάφεραν. Εγώ τα είπα και κάποιο μέλος μου είπε ότι χρησιμοποιώ γλώσσα καφενείου. Μου ζητήθηκε να πω ονόματα ποιος σκέφτεται για ποιον τι! Λοιπόν για να το ανακοινώσω εδώ ανοιχτά, ΡΟΥΦΙAΝΟΣ ΔΕΝ ΓΊΝΟΜΑΙ! Το εν λόγω μέλος πήρε την απάντηση μου λίγο διαφορετικά διατυπωμένη. Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με το εν λόγω μέλος, παρα το γεγονός ότι προσπαθούσε να αναδείξει τις γνώσεις του με έναν όχι ιδιαιτερα κομψό τρόπο. Δεν πειράζει. Πιτσιρικάς είναι, όταν ζήσει λίγο τη ζωή και δει τη γλυκα θα αλλάξει! Το μέλος το εκτιμώ ακόμα (παρα το παραπάτημα του) και ελπίζω οι σχέσεις μας να μην δηλητηριαστούνε από αυτό το συμβάν. Αλλα αυτό το συμβάν ήταν και ένας από τους λόγους που με είχανε οδηγήσει να πάρω αυτήν την απόφαση! Ήτανε βαριά απόφαση. Από τη μια τα νέα μέλη, με μερικές αράδες γραμμένες στο forum προσπαθούνε να αυτoαναδειχθούνε ως οι Μεσσίες του ελληνικού αεροπορικού χώρου ok, σίγουρα δεν μετράει το ποσο παλιός είναι κανεις στο forum, για να αποδείξει ότι έχει γνώσεις. Αλλα όταν είναι κανένας "νέος" τότε πρέπει να κρατάει τα προσχήματα. Δεν μπορεί ο καθένας να έρχεται και να γραφει στο στυλ: "εγώ είμαι, εγώ τα ξέρω όλα, εσείς οι άλλοι δεν έχετε ιδέα οποτε τουμπεκί". Το forum δεν είναι τσιφλίκι κανενός! Ok, του Ακη είναι, γιατί είναι δίκια του ιδέα, δικό του χρήμα κλπ. Αλλα και ο Ακης συγκρατιέται. Δεν μπορεί ο κάθε κρετίνος να μπαίνει σε ένα forum, να γραφει 10 αράδες, οι 7 να εξυμνούνε ένα "πράγμα" (λεγε με ΟΑ) και και οι άλλες 3 να είναι ειρωνείες και ύβρεις προς αλλα μέλη που έχουνε άλλη άποψη. Και αυτό γίνεται αραιά και που (αλλα τελευταία πολύ έντονα) τα τελευταία 3 χρονια που είμαι μέλος εδώ! (ψέμα, 3 χρονια και 4 μήνες). Και φυσικά τα παίρνω στο κρανίο. Ακόμα και με τον Ακη που ώρες ώρες νομίζω ότι παραείναι ήρεμος (μπράβο του βεβαια, αλλα μερικές φορες χρειάζεται μαστίγιο εδώ μέσα, γιατί ζούγκλα το κάνανε).

Πιστεύω να μην σας κούρασα. Μερικοί εδώ μέσα που δεν με γουστάρανε, και δεν με γουστάρουνε δικαίωμα τους, δημοκρατία έχουμε! Οποιος δεν αισθάνεται άνετα με αυτά που γράφω όπως τα γράφω ατύχησε. Oπως κάποιο μέλος εδώ μέσα μου είπε ότι έχει το δικαίωμα να γραφει απότομα, έχω και εγώ αλλα και ο καθένας μας από τους 1482 που είναι μέλη, αρκεί να το επιτρέπουνε κάποιες συνθήκες. Είπαμε. Υπάρχουνε και άγραφοι νομοι. Την χάρη μερικών εδώ μέσα δεν πρόκειται να την κάνω και να την κοπανήσω. Γιατί στο χρονικό διάστημα που είμαι μέλος το forum αυτό έχει γίνει μέρος της ζωής μου. Δεν μπορώ να το παρατήσω. Είναι σαν να μην έχω αέρα!

Με 2 λέξεις για αυτούς που χάρηκαν όταν μου "αυτοαφαιρεσα" το AOC:

Την κάτσατε!

:mrgreen:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.