Πάμε στο SIMULATOR του Β-737-200 της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ για ΠΤΗΣΗ ?

• Thread starter Thread starter KALFAKIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

ενδιαφέρεσαι να πετάξεις στο SIMULATOR του Β-737-200

• ΝΑΙ

Votes: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

• να είναι πάντα ανοικτό το SIMULATOR για το κοινό και να πετάμε κάθε εβδομάδα

• Total voters
    0
  • Poll closed .
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
thelem

Και εγώ μέσα είμαι!!!

KALFAKIS":3eqgdfbd said:
εδώ και μήνες μου έχει μπει στο μυαλό μια ιδέα.
Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ έχει στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ, το παλαιό SIMULATOR του Β-737-200, το οποίο χτησιμοποιείται ελάχιστα, λόγω παλαοότητας τύπου, και μόνον σε πολύ αρχάρια στάδια των νέων χειριστών, πριν πάνε στα ΧΑΝΙΑ στο καινούργιο.
Η ιδέα είναι μήπως μαζευτούμε μερικοί παλαβοί μαζί και ζητήζουμε με κάποιο τίμημα, να "πετάξουμε" με το SIMULATOR.
Υπάρχουν άνθρωποι στην Ολυμπιακή που νλέπουνε αυτό το πράγμα μα καλό μάτι.
Τι λέτε, ξεκινάμε μια προσπάθεια να μαζευτούμε πρώτα ??
φιλικά
παιδιά με 1000 ...ολοι ας προσπαθήσουμε...αξιζει??θα οργανωθούμε???????πρεπει να μαζευτούμε....ας ορισθεί συνάντηση.....

Κι εγω μεσα παιδια!!
Αν ειμαι Αθηνα οταν κανονιστει να με υπολογιζεται σιγουρα!!ακομα κι αν ειναι να κατσω να σας βλεπω...που λεει ο λογος!! :lol:

Παιδια, η ιδεα εχει "ριχτει" απο τον Οκτωβριο του 06. Προφανως δεν προκειται να παει κανεις στο Simulator tτου 737 για πτηση.

Εχει ομως κ αλλου πορτοκαλιες... :wink:

Το topic κλεινει εδώ μιας και ο εμπνευστής της ιδέας περί επίσκεψης στον εξομοιωτή των ΟΑ δεν εξέφρασε περεταίρω ενδιαφέρον, παρ'ολες τις... συμμετοχές. Άρα, το να συμπηρώνονται posts ενδιαφέροντος δεν αποσκοπεί πουθενά πια.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.