Πανικός εν πτήσει από Κω για Μάντσεστερ

• Thread starter Thread starter manos_p
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

manos_p

First-Class-Member
Το άρθρο: http://news.ert.gr/c/7/409219.asp
Θέλω να πω πως στο αεροδρόμιο της Κω τα Duty Free βρίσκονται μετά τους ελέγχους.Δλδ στην αίθουσα αναμονής των επιβατών για επιβίβαση!

Πάνω σε αυτό το περιστατικό θέλω να πω ένα παρόμοιο περιστατικό που ήμουν και εγώ επιβάτης!
Τέλος Ιουνίου πραγματοποίησα τη γαλατάδικη των ΟΑ από Κω για Αθ, απέναντι μου μπήκε μία επιβάτης η οποία είχε τελικό προορισμό το Amsterdam που παραπάταγε και ''μοσχοβολούσε'' αλκοόλ! Το πλήρωμα της καμπίνας αφού πήρε άδεια από τον πιλότο πριν απογειωθεί το Αεροπλάνο την παρέδωσαν στο προσωπικό του εδάφους!

1)Επιτεθηκαν,λεει το κειμενο,με ενα μπουκαλι βοτκα στον Κ1. .

Που τον βρηκαν ρε παιδια,εμεις αμαν κανουμε να μπουμε σε κανενα κοκπιτ,μπας και βγαλουμε καμμια γαμπα στην φορα,θα μας βαλουν λετε ?

2)Πεταγε πανω απο την Αυστρια σε υψος 10.000 ποδων . . και πως περασε απο το matterhorn ?

Σίγουρα θα εννοούσε 10.000 μετρα k όχι πόδια. Σωστές οι βρετανίδες πάντως, σου λένε είμαστε που είμαστε σούρα, δεν σκοτώνουμε k τον K1 με... ένα μπουκάλι vodka? :with:

Αν ήταν σε πτηση της ΟΑ, τις βλεπω τις αγγλιδες να ειχαν φαει ψιλες απο τις αεροσυνοδους (και πολύ καλα θα εκαναν οι τελευταιες).

Αν ήταν σε πτήση της Ο.Α η δυσφήμηση θα πήγαινε σύννεφο.Αλλά εδώ,άλλα ήθη...