ΠΑΠΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑ ΠΙΛΟΤΟΥΣ-ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ

B.BOBOS

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
04/11/2010
Μηνύματα
4
Likes
0
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
DLT
Γεια σε όλα τα μελή του blog!!!! Είμαι νέος εδώ και ο λόγος που γράφτηκα είναι γιατί έχω μεγάλη αγάπη κυρίως για τα πολιτικά αεροπλάνα.
Οκ για να μην φλυαρώ θέλω πολύ να ασχοληθώ με αυτό το επάγγελμα. Δεν με πειράζει αν θα γίνω πιλότος η φροντιστής (το ξέρω ότι ακούγεται γελοίο αλλά έτσι είναι ,στο ένα έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο ενώ στο άλλο –πιλότος-παρόλο που παίρνεις καλά λεφτά μένεις σε καλό δωμάτιο-στα ξενοδοχεία-στη περισσότερη πτήση είσαι στο πιλοτήριο) έχω πσάξει για πολλές σχολές κυρίως για πιλότους και βρήκα πολλά που λένε για άμεση εύρεση επαγγέλματος και τέτοια. Τέλος πάντων ξέρετε για καμία καλή σχολή(μη μου πείτε για ίκαρους-έχω μυωπία-).επειδή θέλω να δουλέψω στο εξωτερικό (Αμερική και τέτοια) σίγουρα ένα πτυχίο από Ελλάδα δεν φτάνει ούτε για να μπουν σε σκέψεις για το αν θα με πάρουν για λάντζα και έπεισες λίγο οικονομική(ζητώ πολλά γιαυτό κιόλας θέλω τη βοήθεια σας ).τώρα για το θέμα του φροντιστή τι πρέπει να κατέχω κυρίως για να μπω σε μια αρκετά καλή εταιρία(εκτός από ωραία εμφάνιση και μέσον που δυστυχώς δεν έχω).πολύ σημαντικό ανάφερα αρκετές φόρες ότι θέλω να δουλέψω σε καλή εταιρία που ταξιδεύει σε όλο το κόσμο (QATAR,DELTA,EMIRATES) εσείς έχετε παρόμοιες εμπειρίες τι κάνατε ??ααα και άμα πάω σε σχολή εταιρίας πχ(DELTA) μετά έχω πιθανότητες να δουλέψω για αυτή???? Ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας έσπασα τα νεύρα κάνοντας σας να διαβάσετε όλα αυτά!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :great:
 
Ευχαριστώ πολύ!! Έχει αρκετές απαντήσεις σε αυτά τα θέματα και είμαι σίγουρος ότι θα βρω κάποια λύση!!!! Αν παρόλα αυτά κάποιος άλλος θέλει να πει κάτι για προσωπική εμπειρία η κάτι πάνω πάνω στα ερωτήματα μου θα με βοηθούσε ακόμα περισσότερο!!!!!! :cool: :cool: :cool:
 
Top