Παραιτήσεις Ιπταμένων

• Thread starter Thread starter CONFIG2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

CONFIG2

Business-Class-Member
Περιοχή
30W
Μηπως μπορει κανεις απο τους εν Α3 εργαζομενους να μας πληροφορησει, γιατι παραιτηθηκε ο Γενικος Αρχιχειριστης της εταριας? Απ'οτι ξερω, ειναι ενας καθ'ολα αξιος ανθρωπος, που στην ΟΑ οταν ηταν, ειχε προσφερει παρα πολλα, απο τις διοικητικες θεσεις που κατειχε. Ηταν αυτο που λεμε..."εργατης"!
Επισης, παραιτηθηκαν ακομα και καποιοι χειριστες (αριθμο δεν γνωριζω), μαλλον για να βρουνε "καλυτερες?" συνθηκες εργασιας!
Αναμενω απαντησεις!

Config, δεν ξέρω για τον Γενικό, αλλά για τους υπόλοιπους να διακινδυνεύσω την υποψία ότι φέυγουν για τους ίδιους λόγους που φέυγει κόσμος από την ΟΑ?

Με άλλα λόγια για να "πετάξουν" σαν άνθρωποι, να έχουν ανθρώπινη και δίκαιη συμπεριφορά και για αμειφθούν (επιτέλους) όσο πρέπει?

Μήπως "μυριστηκαν" Qatar στην ΟΑ και σχεδιαζουν να επιστρέψουν? Λέω τωρα εγω.... :twisted:

Και κάτι άλλο ... Γιατί φέρνουν εδώ και καίρο ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ στην θέση Κ1 και ατομα που είναι χρόνια στην εταιρία ακόμα είναι Κ2.

AirbusPilot":2s1qayuo said:
Και κάτι άλλο ... Γιατί φέρνουν εδώ και καίρο ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ στην θέση Κ1 και ατομα που είναι χρόνια στην εταιρία ακόμα είναι Κ2.

Δεν ξερω που το εχεις ακουσει αυτο, αλλα Γερμανος Κ1 δεν υπαρχει ΚΑΝΕΙΣ στην Α3. Η πληροφορηση σου ειναι λαθος.

Απο ότι έχω ακούσει απο άτομα μέσα, υπάρχουν "Ξένοι" που είναι στα Α320. Για Γερμανούς άκουσα εδώ πρίν 1 μήνα. Επειδή μου λες οτί είμαι λάθος θα το ξανα ρωτήσω και θα γυρίσω με πιο πολλές λεπτομέριες.

gonso":35k4h667 said:
Config, δεν ξέρω για τον Γενικό, αλλά για τους υπόλοιπους να διακινδυνεύσω την υποψία ότι φέυγουν για τους ίδιους λόγους που φέυγει κόσμος από την ΟΑ?

Ωχχχ, για τους ίδιους λόγους που φέυγουν απο την ΟΑ;; Τι είναι αυτα που ακούω, η Αιγαίο δεν ήταν η καλύτερη ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ εταιρία του 2005-2006;; ξέχασα το "βραβείο" που πήρε .. και φέυγει κόσμος;; Με τα χάλια που έχει η ΟΑ λογικό είναι να κοιτάνε μερικοί αλλού αλλά η Α3 απο ότι ΜΑΣ ΛΕΝΕ πάει μια χαρά ... τι να πείς.

Έχω την εντύπωση πως ο gonso αναφέρεται ίσως στο θέμα των συνθηκών εργασίας/μισθοδοσία. Άλλωστε το βραβείο της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας δεν το πήρε γιατί έχει ευχαριστημένους τους εργαζόμενους.

Το βραβείο μάλλον το πήρε επειδή συνεργαζόταν με την HELIOS (σας θυμίζει τιποτα?) Άλλωστε τέτοια βραβεία ξερουμε πως δίνονται. Το θέμα είναι ο κόσμος που δίνει το βραβείο του με την προτιμηση του.Φιλικά Ευχαριστω.

Μάλιστα! Τόσα posts κάτω απο την ερώτηση του Config2 και καμμία απάντηση επι του θέματος. Όλοι off topic, υπερ ή κατά της Α3, με την πρώτη ευκαιρία.
Λυπάμαι config2, αλλά όπως φαίνεται θα μείνουμε με την απορία της ερώτησης σου. :?
:deadthread:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.