Να απαγορευτούν τα laser....? Μα.... με ποια λογική; Τα laser υπάρχουν για κάποιες συγκεκριμένες χρήσεις. Δηλαδή μετά την 9.11 έπρεπε να απαγορεύσουμε.... τα αεροπλάνα; Ενημέρωση χρειάζεται και φυσικά τιμωρία όλων αυτών των #@$!%&^.
Φίλε Jimis, το ότι κάποιοι χρησιμοποιούν με λάθος και επικίνδυνο τρόπο ένα αντικείμενο δε σημαίνει ότι πρέπει να απαγορεύσουμε την κυκλοφορία του συγκεκριμένου αντικειμένου.Jimis":16vio6mt said:Για να ελαττωθεί αυτό πρέπει να απαγορευτούν τα Laser...
Δηλαδή τι χαρτιά θα μου ζητήσουν για να αγοράσω το λέιζερ; Δεν είμαι κυνηγός για να ζητήσω άδεια οπλοφορίας και άδεια χρήσης κυνηγετικής καραμπίνας έτσι ώστε να πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι τρελός και ότι δε θα αρχίσω να πυροβολώ τον γείτονά μου (για να πω την αλήθεια, πολύ θα ήθελα να το κάνω όταν βάζει τέρμα τα σκυλάδικα).Jimis":16vio6mt said:Αν το θέτεις έτσι να επιτρέπετε μόνο με χαρτιά και μόνο άνω των 18 και σε ανθρώπους χωρίς ιστορικό φυλάκισης ή κάτι τέτοιο...
Αν μπορούσαν να απαγορευτούν τα laser τότε θα ήταν διαθέσιμα μονο στους κακοήθεις και θα πλουτιζαν οι παράνομοι εισαγωγείς που θα τα έδιναν 100 ευρώ το ένα. Οι αγορές από το εξωτερικό, ιδίως για μικροπράγματα, είναι ελεύθερες και τεχνικά δεν μπορείς να τις εμποδίσεις. Όμως χρειάζονται πολλές συλλήψεις και μερικές βαριές καταδίκες (3-5 χρόνια φυλακή) για απόπειρα πρόκλησης αεροπορικού δυστυχήματος στα καλόπαιδα που συλλαμβάνονται, και οι οποίες δεν θα χαριστούν μετά στο Εφετείο.Jimis":4ry3nf9l said:Για να ελαττωθεί αυτό πρέπει να απαγορευτούν τα Laser και τονίζω το ελαττωθεί γιατί ότι και να γίνει πάντα κάποιος ηλίθιος(sorry για την έκφραση)θα βρεθεί να έχει ένα τέτοιο στα χέρια του!!!
Αναλυτικά οι επιθέσεις με laser που έχουν καταγραφεί στις διάφορες πολεμικές μοίρες κατανέμονται ως εξής:
110 Πτέρυγα Μάχης (Λάρισα) 9 επιθέσεις
111 Πτέρυγα Μάχης (Νέα Αγχίαλος) 4 επιθέσεις
112 Πτέρυγα Μάχης (Ελευσίνα) 10 επιθέσεις
113 Πτέρυγα Μάχης (Θεσσαλονίκη) 1 επίθεση
114 Πτέρυγα Μάχης (Τανάγρα) 3 επιθέσεις
115 Πτέρυγα Μάχης (Σούδα) 5 επιθέσεις
116 Πτέρυγα Μάχης (Άραξος) 4 επιθέσεις
117 Πτέρυγα Μάχης (Ανδραβίδα) 12 επιθέσεις
120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (Καλαμάτα) 18 επιθέσεις