Παροπλισμένα αεροσκάφη του Ελληνικού.

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ωφείλω να επανέλθω και να διορθώσω την εσφαλμένη μου εντύπωση περι "αξιόλογης προπάθειας". Σήμερα πέρασα απο το Ανατολικό μετά απο πολύ καιρό και είδα με τα μάτια μου την ...αξιόλογη προσπάθεια! Ζητώ συγγνώμη εαν παραπλάνησα κάποιον άθελά μου, αλλά δεν γνώριζα την κατάντια αυτή που αντίκρυσα σήμερα σε όλο της το μεγαλείο! Κρίμα και πάλι κρίμα !
Αφήστε, ας μην αρχίσω να γράφω για το Λεύκωμα που πέρα απο τις ιστορικές ανακρίβειες και τα λάθη στις φωτογραφίες και το φωτομοντάζ (εκείνο το αεροπλάνο-δεν θυμάμαι τώρα- YS-11? που εμφανίζεται να πετάει με ανοικτή την πόρτα..!) βρίθει απο ...αγνώστου ταυτότητος (πηγής) φωτογραφίες ! Το Clopy Right στο ΠΟΛΚΕΟΑ !

ΠΟΛΚΕΟΑ προσκυνώ το μεγαλείο σου !

:thx:

Τώρα μαζί σου.. :great:

Το χειροτερο ειναι οτι ο tsatsaragos μπηκε, εγραψε τα δικα του,και σε οσα εχουν γραφει μετα δεν προκειται να απαντησει. Οχι οτι δεν το περιμενα,δηλαδη...

Σας παραπεμπω στην πρωτη γραμμη της υπογραφης μου.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Διακρίνω μία άρνηση και έλλειμμα αντικειμενικότητας.
Γιατί αυτοί οι χαρακτηρισμοί;
Βέβαια και θα μπορούσα να μην απαντήσω. Ιδιαίτερα όταν η αντιμετώπιση είναι όχι κριτική, αλλά υβριστική.
Ιδιαίτερα όταν στηρίζεται σε ψέματα. Στα κείμενα, εγώ τοποθετούμαι επώνυμα. Είναι εύκολο, τέλος, να λες ή να γράφεις οτιδήποτε και δύσκολο να κάνεις κάτι.
Εμείς πήραμε την πρωτοβουλία και σας καλούμε στις 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12 το μεσημέρι, σε συνάντηση γνωριμίας.
Παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε την παρουσία σας στο e-mail του ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α. polkeoa@otenet.gr ή στο forum του airliners.gr

Βασίλης Τσατσαράγκος

v.tsatsaragos":1zn8jz5b said:
...
Ιδιαίτερα όταν στηρίζεται σε ψέματα...

Εμείς πάλι δεν πήραμε καμία απάντηση. Η ερώτησή μου ήταν ξεκάθαρη και απλή:
MerNion":1zn8jz5b said:
Μία απλή ερώτηση σε όλα αυτα..
Γιατι αν προωθείτε την ιδέα της διατήρησης της αεροπορικής ιστορίας όπως λέτε, νοικιάζεται τα αεροπλάνα για να γυρίζονται σειρές, επιτρέπετε να τα βάφουν με graffiti, να τα βανδαλίζουν (μην μου πείτε για την περίφραξη και το security γιατι και παλι παρολο που υπαρχουν αυτα εχουν σπασει τζαμια, εχουν μπει και εχουν ανεβει πάνω) κλπ κλπ;
-edit-
Και τα motocross ξέχασα, όπως σωστά μου θύμησε ο seven4seven απο κάτω... Για απαντήστε σε αυτά παρακαλώ..
-edit-

Οσο για αυτό:
v.tsatsaragos":1zn8jz5b said:
Επίσης, για τις ανάγκες ίδρυσης του Μουσείου Πολιτικής Αεροπορίας, σας καλούμε να αγοράσετε το λεύκωμα αφιερωμένο στα 50 χρόνια της Ο.Α., τα έσοδα του οποίου διατίθενται εξολοκλήρου για το Μουσείο Πολιτικής Αεροπορίας.
θα έπρεπε να ντρέπεστε! Τι σοι διαφήμιση είναι αυτή;; Δεν ξέρω και εγώ πόσα βγάζετε από την ενοικίαση του 747 για τα γυρίσματα και κάνετε και διαφίμηση για ένα λεύκωμα με κλεμένες φωτογραφίες!?!?! ΝΤΡΟΠΗ!

Τα ψέμματα που τα είδατε; Δεν τα έχουν βάψει με graffiti; Δεν τα νοικιάσατε σε τηλεοπτικούς σταθμούς για γυρίσματα; Δεν κάναν motor cross στα φτερά; Δεν έχουν σπάσει τα τζάμια με πέτρες και μπαίνου νερά; Δεν ..; Δεν..;;;;;;;
Για να δουμε αν θα λάβω απάντηση αυτή τη φορά...

v.tsatsaragos":2iijn7xe said:
Παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε την παρουσία σας στο e-mail του ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α. polkeoa@otenet.gr ή στο forum του airliners.gr

Βασίλης Τσατσαράγκος
Το φόρουμ δεν είναι για συγκέντρωση συμμετοχών, πόσο μάλλον για τη συγκεκριμένη. Τη γνωστοποίηση του καθενός την κάνει μόνο στο ΠΟΛΚΕΟΑ.

v.tsatsaragos":jww2ulw2 said:
Είναι εύκολο, τέλος, να λες ή να γράφεις οτιδήποτε και δύσκολο να κάνεις κάτι.

Aγαπητέ, μόλις έδωσες την απάντηση σε όλα σου τα ερωτήματα και γραφόμενα. Μόνο λέτε και δεν κάντε τίποτα. Να βρείτε ένα βαφείο να ξαναβάψετε τα αεροπλάνα στην πρότερη κατάσταση, να βάλετε πίσω τα όργανα που λείπουν, να φτιάξετε τα φτερά που καταστρέψατε, να δώσετε τα λεφτά από τις "αεροπορικές προαγωγές" που κάνατε στον καθαρισμό και την απολύμανση των αεροπλάνων, να ζητήσετε συγνώμη από τον αεροπορικό κόσμο για την καταστροφική σας διαχείριση και τότε να ξέρετε ότι ίσως σας συγχωρήσουμε γιατί είμαστε άνθρωποι πάνω απ' όλα.
Μέχρι τότε, να μαζέψετε στις 29/11 τα μέλη σας στα αεροπλάνα, να τους δείξετε και να τους ανακοινώσετε τα υπέροχα αποτλέσματά σας, να τους ντύσετε καθαρίστριες, να βγάλετε τα ποντίκια, να καθαρίσετε με οδοντόβοθρτσα τα γκράφιτι, να αποκαταστήσετε το εσωτερικό και μετά να μας καλέσετε να δούμε την μεταμέλειά σας, σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο. Μέχρι να γίνουν όλα αυτά, όσα λέτε είναι απλά ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ και για τα μάτια του κόσμου.

σίγουρα δεν είστε δικός μας

v.tsatsaragos":18nwxbrd said:
...
Εμείς πήραμε την πρωτοβουλία και σας καλούμε στις 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12 το μεσημέρι, σε συνάντηση γνωριμίας.

Μήπως θα νοικιάσουνε πάλι το Jumbo ή κάποιο άλλο απο τα αεροπλάνα σε κανένα τηλεοπτικό συνεργείο για γύρισμα και μαζεύουν πάλι κόσμο για ...συντήρηση;

Ελάτε όλοι στις 29 Νοεμβρίου 2009, στις 12:00 το μεσημέρι. Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί τις ελπίδες σας, τα όνειρά σας, τις μεγάλες σας προσδοκίες, τα οράματά σας για τη δημιουργία ενός μουσείου και τη διάσωση των αεροσκαφών :twisted: . Εμείς, απο τη πλευρά μας, θα κάνουμε ο,τι είναι δυνατόν για να σας τα τσαλακώσουμε και να τα καταπατήσουμε. Η εικόνα των αεροσκαφών, τρανή απόδειξη των ειλικρινών μας προθέσεων :evil: ... Α! και μη ξεχάσετε να έχετε μαζί σας και 50 ευρώ για το Λεύκωμα ! :bash:

Mην την ψαχνετε παιδια... Επι της ουσιας σε αυτα που ρωτησαμε, απαντηση ΔΕΝ θα λαβουμε. Αν παει κανενας στις 29 του μηνα, ας ρωτησει απο κοντα (αν και παλε αμφιβαλλω αν θα παρει ξεκαθαρη απαντηση).

Γιά να πώ την καθαρή αλήθεια,μιάς και είναι Κυριακή καί δέν έχω τίποτε άλλο να κάνω (καί άν έχω καταφέρει να ξυπνήσω νωρίς) λέω να πάω,έτσι από περιέργεια,νά δώ αυτόν τον κύριο Τσατσαράγκο καί να τόν ρωτήσω από κοντά (γιατί σ'ένα φόρουμ είναι εύκολο να μπή κάποιος και να λέη διάφορα,ενώ εκ τού σύνεγγυς δέν ξεμπερδεύει έτσι εύκολα..),νά τού δείξω την βγαλμένη πόρτα από το 727 (άν δέν τήν έχουν βουτήξει τίποτε περίεργοι...),νά τού δείξω τά σπασμένα τζάμια τού 747 καί τό άνευ πόρτας 737 καί νά μού απαντήση γιατί,από τόν Σεπτέμβριο τού 2006 που είχαμε πάει εμείς μέχρι τώρα δέν έγινε καμμιά άλλη κίνηση παρά μόνο τά νοικιάσματα γιά τά γυρίσματα,γιατί δέν υπήρξε καμμιά άλλη ανακοίνωση και καμμιά άλλη ενέργεια καί τώρα,τρία χρόνια μετά,κι'ενώ οι ζημιές που έχουν γίνει από τά μοτοκρός και τά γυρίσματα καί τά γκραφιτιάσματα έχουν επιβαρύνει την κατάσταση τών αεροπλάνων,ξυπνήσανε όλοι νά πάνε να τά καθαρίσουν και να τά σουλουπώσουν.

Εδώ τό πράγμα κοντεύει να φτάση σέ τέτοιο σημείο που τά αεροπλάνα αυτά ίσως και να μήν μπορούν πλέον να "σουλουπωθούν" καί να είναι κατάλληλα μόνο γιά σκράπ,και κάποιοι μιλάνε γιά στατικά και δυναμικά μουσεία....

ΥΓ.Υπάρχει κι'ένα BAC1-11 τής ΥΠΑ εκεί.Είναι σέ τόσο καλή κατάσταση που ένα από τά σκέλη προσγείωσης έχει αφαιρεθεί και αντικατασταθεί από ένα...βαρέλι.Ανήκει κι'αυτό στην ΠΟΛΚΕΟΑ ή το δώσανε στο κόμμα βαρελοφρόνων;