Παροπλισμένα αεροσκάφη του Ελληνικού.

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τύφλα να'χη το paintshop τής Delta.......

Εγώ πάντως,τό ξαναλέω.....ας κρατάμε και μιά πισινή μήπως τό βάψιμο γίνεται γι'άλλους λόγους,εξωμουσειακούς (ήτοι,"μουσιακούς").

Αγαπητέ hastaroth, κράτα την πισινή σου, γιατί έτσι όπως τσουλά αυτή η κοινωνία θα σου χρειαστεί για τα καλά. Αλλά μια και βρήκαν τον κυρ Μήτσο, δεν βάφανε και το υπόλοιπο αεροπλάνο; Αλλά θα κοστίζει σίγουρα πολλά. Και άντε μετά να βρίσκεις εκδηλώσεις πάνω στο αεροπλάνο για να ρεφάρεις...

δικό μας

Τώρα γιατί ακριβώς οι αποχρώσεις κάθε μέρας εργασίας είναι διαφορετικές κανείς δεν ξέρει :evil: Πάντως υπάρχει μια απλή τεχνική καθαρισμού γκράφιτι με ξηρό πάγο αντί της κλασσικής .Αν και φυσικά σύντομα το γκράφιτι θα επανέλθει ως συνήθως.

Στην φωτογραφία μπορείτε να διακρίνετε και το σπασμένο παράθυρο, από το οποίο δεν θέλω να σκέφτομαι τη ζημιά που θα έχουν προκαλέσει οι βροχές που εισχωρούν στο εσωτερικό του 747.

panos_":11nanwk4 said:
Τώρα γιατί ακριβώς οι αποχρώσεις κάθε μέρας εργασίας είναι διαφορετικές κανείς δεν ξέρει :evil: Πάντως υπάρχει μια απλή τεχνική καθαρισμού γκράφιτι με ξηρό πάγο αντί της κλασσικής .Αν και φυσικά σύντομα το γκράφιτι θα επανέλθει ως συνήθως.

Οι αποχρώσεις κάθε μέρας εργασίες είναι διαφορετικές διότι η πρός χρώσιν επιφάνεια είναι μεγάλη και δέν ολοκληρώνεται σέ μιά μέρα.Ετσι,το χρώμα στό ένα κομμάτι τής επιφάνειας έχει ήδη στεγνώσει όταν ο βαφεύς ξεκινάει να βάφη τό επόμενο κομμάτι.Αφ'ετέρου δέ,είναι αδύνατον να πετύχη ο βαφεύς την ίδια ακριβώς απόχρωση από μέρα σέ μέρα διότι άνθρωπος είναι,όχι μηχάνημα.Σ'ένα paintshop βέβαια,αυτή η εργασία γίνεται πιό γρήγορα -π.χ. τό "πρώτο χέρι" τού cheatline θά περνιόταν σ'όλο τό μήκος τής ατράκτου μέσα σέ λιγώτερο από μιά ώρα,ενώ μέ τό σύστημα KMT (Kir-Mitsos Technique) μπορεί να χρειαστή και δυό μέρες.

@payneful_tales:σύντροφε τού ιδεολογικού,τό αλάθητο αισθητήριό σου γιά άλλη μιά φορά συνέλαβε τά ιδεολογικά μηνύματα που εξέπεμψα διά τών σχολίων μου.Ελπίζω και εύχομαι να διαψευστούμε αμφότεροι....

@GP707:Εκ πρώτης όψεως θά έλεγε κανείς ότι δέν πρέπει να έχη γίνει μεγάλη ζημιά-πόσο νερό μπορεί να περνά άπό αυτό το παράθυρο,άλλωστε;Ομως άν σκεφτούμε ότι η κατάσταση αυτή υπάρχει περίπου ένα χρόνο,τά πράγματα είναι διαφορετικά.Ωστόσο,εμένα μού προκαλεί εντύπωση το γεγονός τού σπασίματος τού παραθύρου αυτό καθεαυτό-δέν μιλάμε εδώ γιά ένα απλό τζάμι σέ παράθυρο δωματίου αλλά γιά ειδικό διπλό ενισχυμένο τζάμι που έχει κατασκευαστεί να αντέχη σέ διαφορές πίεσης στίς δυό επιφάνειές του και ακόμα και σέ προσκρούσεις μέ πτηνά.Πώς τά κατάφεραν να το σπάσουν αυτοί που τό έσπασαν;

Το παράθυρο είναι σπασμένο εδώ και πάνω από 3 χρόνια (δες και στην πρώτη σελίδα του topic αυτού, στο post μου της 22/5/07!!!).

Σωστός ο νέος :) Επειδή δέν θυμόμουν να ήταν σπασμένο όταν είχαμε πάει,είχα μείνει μέ την εντύπωση αυτή και δέν θυμήθηκα το post σου πρίν τρία χρόνια (ού γάρ έρχεται μόνον.....).

Τώρα βέβαια,όπως παρατήρησε και ο σύντροφος payneful_tales,λίγη αξία έχει να βαφτή το cheatline όταν τό υπόλοιπο γκράφιτυ άνωθεν καί κάτωθεν αυτού θα παραμένη ώς έχει.Εκτός άν κάνη κανένα μπάλωμα στά σημεία εκείνα.

Πάντως φαίνεται μερακλής ο άνθρωπος.....

Δηλαδίς δε προκρίθηκε ούτε η λύσις της πλαστιής μεμβράνης,κολλημένης με μονωτική ταινία στο εν λόγω παράθυρο;
Και κάτι άσχετο:Τα εν λόγο αφη αποτελούν ιδιοκτησία κάποιου φορέα;Του ΠΟΛΚΕΟΑ;

Ναι, είναι ιδιοκτησία του ΠΟΛΚΕΟΑ (γι' αυτό και είναι σε αυτή την κατάσταση) :doubt: .