Σωστά αναφέρθηκε παλαιότερα στο θρεντ ότι το ΠΟΛΚΕΟΑ δεν θέλει να φτιάξει μουσείο πολιτικής αεροπορίας, αλλά μουσείο της Ολυμπιακής αεροπορίας. Μάλιστα, θέλει από άλλους να τους το φτιάξουν, να τους παραχωρηθεί οικόπεδο για τα αεροσκάφη και κτίριο για τα αντικείμενα. Σόρι κιόλας, αλλά αυτά δεν γίνονται. Ειδικά για ένα σωματείο που τα μέλη του δεν ξέρουν τι είναι ο αεροδριάδρομος (screenshot από το περιοδικό Άλλη Πτήση, Νο85)

Ας μην ξαναγυρίζουμε στα ίδια. Το ΠΟΛΚΕΟΑ αυτοαναγορεύτηκε σε επίσημο θεματοφύλακα ολόκληρης της αεροπορικής ιστορίας του τόπου, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να παρατήσει τα αεροσκάφη επί 20 χρόνια, νοικιάζοντάς τα πότε για γυρίσματα σειρών και πότε για αγώνες μότο κρος. Εγώ σε αυτόν τον φορέα δεν θα εμπιστευόμουν να μου φυλάξει ούτε μηχανή του γκαζόν.

Ας μην ξαναγυρίζουμε στα ίδια. Το ΠΟΛΚΕΟΑ αυτοαναγορεύτηκε σε επίσημο θεματοφύλακα ολόκληρης της αεροπορικής ιστορίας του τόπου, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να παρατήσει τα αεροσκάφη επί 20 χρόνια, νοικιάζοντάς τα πότε για γυρίσματα σειρών και πότε για αγώνες μότο κρος. Εγώ σε αυτόν τον φορέα δεν θα εμπιστευόμουν να μου φυλάξει ούτε μηχανή του γκαζόν.
Last edited: