party on august 30th!

• Thread starter Thread starter phantomas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
goldfish, fere kai cards, tha ferw kai egw stuff

goldfish":32fy607f said:
Paidia erwthsh mazeyei kaneis apo esas aviation postcards h eiste oloi twn Safety cards???(Oxi oti den 8a ferw kai apo ta dyo!!!).
FEREEEEEE!!!!!
Ozzy Ozbourne ... Motörhead ... Sepultura
ntaksei, re paidia, min to parakanoume.......
ego leo na fero kamia janis, to klasiko rokaki (ph aeroporto, ela, oloi to kserete!) sto opoio tha prostheso kai to highway star!! kai 1-2 krina
@Phantomas: An fereis Jimako (Hendrix de) 8a liwsw!!!!!
nomiza oti eleges to panousi pou ton sihainomai. hendrix eho mono ekeino to jamming with... tou zoo, ta alla einai daneismena :(
re seis, mpethy argyraki kai pashali poios tha ferei???? :mrgreen:
na sas po, oraia ola ayta, alla pou tha ta akoume????????
player kaneis?????????
goldfish":32fy607f said:
Egw 8a eimai apo nwris sto Skyview . Pote 8a mazeyteite eseis?
meta tis 8. giati sto skyview??? an den eheis auto kanonise na erthoume na se paroume!

kamia despoinida tha mas timisei me tin parousia tis? :roll: :D

Parte tnv ka. Aggelopoulou... loooooooooool Va kavei snmata prosgeiwsns me purotexvnmata... :banana: Isws oi 3,5 tonoi va mnv tns ftasave.. ;) To ti 8a balei fwtia twpa omws dev to 3erw.... 8) :twisted:

endiaferetai kaneis gia Herpa NG 1/500 B717 house colours kai gia ena South African B767 1/200????
let me know, an einai na ta fero

Psst....Phantoma....ta Diafana K(la)rina asta gia tin periptwsi pou mas er8ei to Wunala vrady...tote, "Valeeeeee na Piouuuuuuumeeeeee"....... :wink:

Loipon,8a ferw Pink Floyd to Dark Side Of The Moon (edw opoiodipote sxolio apotelei ierosylia!),kai syllogi apo palies rockies.

Apo postcards kati prepei na exw ki egw,opote 8a ferw!

Phantoma,fere to Herpaki to 717,endiaferomai...

Toulaxiston oi Ramstein exoun kai onomamegalis aeroporikis vasis :wink:

Tespa.....na se pw....to 762 SAA ti einai? Herpa ki ayto?

PS: Sto Pekino ti na pa na kanoume re? Na vgaloume...343 China AL kai 772 Air China? :wink: 8)

seven4seven":8obrpa4k said:
Tespa.....na se pw....to 762 SAA ti einai? Herpa ki ayto?
ohi, snap-fit plastiko (apo ta kala), den eho idea marka, alla einai big! (1.200-20 pontous)
A! ksehasa na po oti einai gear up gia na mpainei se stand, to opoio den eho...