PC game προσμοίωσης αεροπορικής εταιρείας

• Thread starter Thread starter dimosiokafros
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

dimosiokafros

Νέο μέλος (Tourist)
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
ETD
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
έχω φάει τον κόσμο, αλλά...

Ψάχνω μετά μανίας να βρω κάποιο simulator - tycoon pc game για αεροπορικές εταιρείες. Τύπου Airlines Manager (Jeu de gestion gratuit de compagnie aérienne - Airlines-Manager), αλλά offline αν είναι δυνατό. Υπάρχουν κάμποσα online games αλλά τίποτα που να προκαλεί σοβαρό ενδιαφέρον. Ξέρω πως ψάχνω ψύλλους στ' αχυρα αλλά είπα να δοκιμάσω την τύχη μου~

Υπάρχουν κάποια παλιά τέτοια sims, ψάξε τα σαν torrents....

Γενικά, τα περισσότερα έχουν γίνει online πια (στα πλαίσια του platformization). Είχα δοκιμάσει παλιά (και ξανά επί COVID) το AirwaySim - Online Airline Simulation που προσφέρει αρκετή αληθοφάνεια (αν και είναι αρκετά focused στο financial κομμάτι). Η ζήτηση είναι ρεαλιστική και παίρνει χρόνο να χτίσεις την εταιρεία σου, ενώ βλέπεις και την (σκληρή) πραγματικότητα (π.χ. να έχεις διαφορετικά fleet types ή να προχωράς σε άκρατη ανάπτυξη χωρίς να έχεις γίνει established στις γραμμές σου). Το κομμάτι του scheduling είναι επίσης υλοποιημένο πολύ ωραία και επιτρέπει π.χ. 7-day-scheduling ώστε να βγαίνουν long-haul routes. Ο developer το αναπτύσει στον "ελεύθερο" χρόνο του, οπότε το rollout νέων features μπορεί να αργεί αλλά το συνιστώ.