Pegasus Airlines

• Thread starter Thread starter airzena
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αφού δεν ονομάστηκε Ερντογάν πάλι καλά.

:wall: :wall: :wall:

Νέο κόλπο από την Pegasus γιά να μην πληρώνει τις ζημιές στις βαλίτσες. Αναγράφει σε όλα τα tag των αποσκευών που παραλαμβάνει ότι έχουν ζημιά οι βαλίτσες (damaged top ή damaged side), χωρίς φυσικά να ισχύει και χωρίς καμία ενημέρωση βέβαια του επιβάτη, την ώρα που παραδίδει την αποσκευή. Την προηγούμενη βδομάδα, σε πτήση από SAW, που επέβαινα και γω, κατέστρεψαν δώδεκα βαλίτσες. Και στις δώδεκα το tag έγραφε γιά ζημιά. Η δική μου ήταν καινούργια Samsonite και έλειπε όλο το χερούλι στο οποίο είχαν κολλήσει και το αντίστοιχο tag της βαλίτσας. H απάντηση του handling βέβαια ήταν ότι δεν γίνεται τίποτα γιατί η αποσκευή είχε ήδη ζημιά όπως ανέγραφε στο tag. Σε ερώτηση μου πως αν έλειπε το χερούλι όταν την παρέδωσα, τότε που κόλλησαν το tag της βαλίτσας, κάνανε τους χαζούς. Ολοι είναι στο κόλπο, φαίνεται.

Φαντάζομαι το handling του αεροδρομίου τα σπάει όλα..από ποια αεροδρόμια πέρασες αν επιτρέπεται;!

SAW to ΑΤΗ. Κοινώς από το Sabiha Gokcen (το δεύτερο αεροδρόμιο της Κων/πολης) προς Αθήνα.

Υποτίθεται ότι πρέπει να υπογράψει ο πελάτης στο Limited Release του baggage tag, ότι αναγνωρίζει ότι η αποσκευή έχει ελαττωμα, ώστε να ισχύει.

• Like
Reactions: cd
Πολύ σωστά μιλάς aakunz αλλά αν νομίζεις πως μπορείς να βγάλεις άκρη με αυτούς, πλανιέσαι. Ο handling αρνείται να κάνει report με την πρόφαση της αναγραφής στο tag γιά ζημιά και λέει απευθύνσου εσύ στην αεροπορική. Η Pegasus δεν απαντάει καν σε τίποτα. Μόνο δικαστικώς μπορεί κάτι να γίνει αλλά δεν ξέρω αν αξίζει γιά μιά ζημιά 50-100 ευρώ, να μπλέξεις σε κάτι τέτοιο. Απλά μεγάλη προσοχή όποιος ταξιδεύει με αυτούς γιατί μάλλον το έχουν σύστημα.

Τους έχω στην προσωπική μου black list. Μέχρι και η TK είναι πιο αξιόπιστη από αυτούς.