Περίεργο συμβάν πάνω από τη Ρόδο.

  • Thread starter Thread starter giannis_oa
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ufo καραμπινατο :D :D :D :thx:
 
Θα βγάλει video ο χαρδαβέλας και θα δούμε, μην αγχώνεστε :D
 
Θα μπορούσα να ποντάρω κ στο ελικόπτερο, που πετάει συνήθως Δευτέρα βράδυ για λόγους συντήρησης. Αν πετούσε κάποιος κ πχ δοκίμαζε τα NVG του, θα μπορούσε να κλείσει προσωρινά τα εξωτερικά φώτα που ενοχλούν πολύ, για να δοκιμάσει τα γυαλιά του και να ελέγξει τη φωτεινότητα της νύκτας. Προσωπικά το κάνω κάθε φορά που πετάω νύκτα, έστω κ για λίγο.
Αντίθετος άνεμος ή/και μορφολογία του εδάφους θα μπορούσαν να "καταπνίξουν" το θόρυβο κινητήρων κ στροφείου (συνεπικουρούμενης της απόστασης).
Παρόλα αυτά, να τονίσω πως κλίνω περισσότερο προς την εκδοχή του UFO, που πιθανότατα μπζέκαζε κιόλας....
 
πηγες να μας το χαλασης στην αρχη αλλα ευτυχος το εσωσες στο τελος αγαπητε vassdel :D :D :D ufo ηταν και μαλιστα πανω απο τη ροδο τυχαιο δεν νομιζω.
 
Εγώ καταλήγω στο UFO με μετάκαυση αντιϋλης! :D
 
Καλημέρα στη παρέα.Η περίπτωση των μαχητικών μου φαίνεται πολύ λογική.Αλλά όπως και να χει το μεσημέρι θα ανεβάσω τα 2 videos για κάθε περίπτωση.
 
Κάντω γρηγορα για να έχουμε μια καθαρή εικόνα του τι γίνετε . . . μπορεί και μαχητικά, μπορεί και UFO . . . ποιός μπορεί να ξέρει, εμείς δεν παρατηρούσαμε αρα και δεν μπορούμε να ξέρουμε . . . αρα βλέπουμε τα video και βγάζουμε νόημα . .
 
Παιδιά η απάντηση είναι μια.Είναι UFO τα οποία περιφρουρούν το εναέριο χώρο γύρω απο τη Ρόδο με σκοπό να μην προσγειώνεται η Hellenic Imperial (6/05/11 στις 15:00) και κλέψει μερικές χιλιάδες επιβάτες από TUIFLY και RYANAIR.
Να τα περιμένετε πάνω απο τα αεροδρόμια που δραστηριοποιείται η ΗΙΑ όπως ATH ,JFK MEL SYD...
 
Έλα ρε συ... ο Ζάφοντ Μπιμπλιμπροξ ήταν :D

Σοβαρά τώρα, το ζουμ κάνει την κάμερα να κουνιέται πάρα πολύ για να βγάλω συμπέρασμα.
 
Top