Philoxenia 2006

• Thread starter Thread starter Cross
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Cross

V.I.P.-Class-Member
Απόψε επισκέφθηκα τη Philoxenia κι οφείλω να ομολογήσω ότι μου άρεσε πολύ! Όσον αφορά τα αεροπορικά, μου άρεσε τόσο το περίπτερο της/των ΟΑ, όσο και των Aegean&Lufthansa. Το δεύτερο ήταν το ίδιο με πέρυσι, το πρώτο όμως ήταν ανανεωμένο, αφού αντί για τη σκάλα αεροσκάφους που εξέθεταν το 2005, αυτή τη φορά εκθέτουν ένα APU της Honeywell που φέρει το Α340! Φυσικά στην έκθεση υπάρχουν περίπτερα κι άλλων αεροπορικών εταιριών, όπως πχ της LTU και της Hellas Jet. Γενικότερα η έκθεση -- κατά την προσωπική μου άποψη -- είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και προτείνω σε όσους έχουν τη δυνατότητα να την επισκεφθούν! Αύριο και μεθαύριο είναι ανοιχτή και για το κοινό.

Την επισκέφθηκα κι εγώ σήμερα νωρίτερα το απόγευμα.
Το περίπτερο της Aegean είχε την τιμητική του, με αρκετό συγκεντρωμένο κόσμο λόγω της επίσκεψης του διευθυντή Ελλάδας-Κύπρου της Lufthansa αλλά και του εμπορικού διευθυντή κ. Δαλιάκα.
Μεταξύ των αεροπορικών εταιρειών με δικό τους περίπτερο και η Skyexpress, που στα ενημερωτικό φυλλάδια παρουσιάζει μελλοντικό στόλο με 3 Β737, 5 Jetstream και το 747 :!:

xristos":3dpn042k said:
Το περίπτερο της Aegean είχε την τιμητική του, με αρκετό συγκεντρωμένο κόσμο λόγω της επίσκεψης του διευθυντή Ελλάδας-Κύπρου της Lufthansa αλλά και του εμπορικού διευθυντή κ. Δαλιάκα.
Όταν λέω ότι το περίπτερο των Aegean&Lufthansa είναι ίδιο με αυτό του περασμένου έτους, εννοώ όχι μόνο την εμφάνιση. Πέρυσι είχε γίνει ακριβώς το ίδιο "happening" -- είχα πάει κι εγώ, προσκεκλημένος γαρ, φέτος όμως βαρέθηκα --, και πέρυσι διοργάνωσαν κλήρωση με δώρα αεροπορικά εισιτήρια των δύο εταιριών -- τα φετινά δελτία έχουν πανομοιότυπο layout με τα περυσινά --, κλπ. Φαίνεται ότι το "Philoxenia recipe" των συγκεκριμένων εταιριών σημείωσε επιτυχία κι έτσι επαναλαμβάνεται.

Το φωτογραφικό section του περιπτέρου της Sky Express.
https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=9220
:wink:

Να μην μιλήσω για το περίπτερο της Ηellas Jet. Ιδανική εκπροσώπηση με ουσία και..ειδήσεις... :D

Η ΟΑ είχε στελεχωυεί από εκπληκτικά "πληρώματα". Και όχι σε ..αφίσες... :wink:

Στο περίτπερο της Αegean με υποδέχτηκε πρώτα πρώτα μία εκπρόσωπος της Lufthansa. Μετά ερχόταν και η εταιρίκή παρουσία. Άλλωστε το περίπτερο ονομαζόταν Aegean/Lufthansa. :twisted: