Photonea

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Hristos":378cb078 said:
sta beriev, eixe i el. kibernisi megalo endiaferon..
melousane gia 4 aeroplana..
Hristos

epanalamvano gia hiliosti fora oti de mporo na do tis foto pou proteinete.
Alla an milate gia to Beriev Be200, mallon oi Beriev / Beta / Scorpion eihan poly endiaferon na apoktisei i Ellada Be200, para i idia i Ellada.
kata ta alla, epeidi imoun stin epideiksi einai poly entyposiako kai fainetai akoma kalytero epeidi einai teleios diaforetiko apo oti eihame synithisei mehri tora.

Nai eivai to Be200 ... 8a koita3w va to prw kai allou.. Alla mallov oxi snmepa..

re paidia, ti na ta kanoume ta beriev ??? me ta canadair den eimaste mia hara ??

Τα Μπεριεφ μπορουν να χρησιμοποιηθουνε σε πολλαπλους ρολους (μεταφορα και εκτοξευση πυραυλων, μεταφορα στρατευματων, εφοδιων, για εκκενωση / για να αναφερω μονο μερικα παραδειγματα) , μεταφερουνε 4 φορες περισσοτερο νερο απο τα Κανανταιρ, μπορουν να χρησιμοποιηθουν και κατω απο πολυ αντιξοες συνθηκες (ζεστη/κυματα) εχουν μεγαλυτερη ταχυτητα, (που στρατιωτικα τους δινει μεγαλυτερη δυνατοτητα επιβιωσης αλλα και στην πυροσβεση υποδηλωνει οτι με τα 700 χμαω ειναι πιο γρηγορα στον τοπο της φωτιας αποτι τα 300 χμαω των Κανανταιρ και στο κατω κατω με τα CL-215 εχουμε θρηνισει και θυματα / λογω της υψηλης θερμοκρασιας αστοχια κινητηρων και παρτα κατω!)

gia auto agapao ton makedona : thelei na antikatastisi ta C-130 kai ta F16 me Beriev !!! :D :D

Oso gia ta Canadair: ego milao gia ta CL-415. Ta opia apoti thimame einai kai auta aeroplana polaplon hriseon. Se singrisi me ta beriev einai ontos pio mikra, alla pisteo oti einai kai pio euelikta, kati poly simantiko stin mahi me tin fotia

Xmxm.. Pote dev eipa oti 8elw va alla3w ta C130 me ta Beriev.. Movo me ta A400 otav me to kalo petave.. :P

Kai ta F16.. 8a xaipomouva idiaitera av eixa ta vea summopfes de3ameves stn paxn (eva allo post mou perimevei apavtnsn!!! :? )

Kai twpa alex n seipa sou.. :P

:arrow: eva CL-415 kavei meta3u 20 kai 30 ek $ (toso kai tp Beriev)
:arrow: eva Be-200 metaferei 12 tovous vepou, eva CL-415 4.
:arrow: Eva Be-200 de 8elei tropopoinseis meta3u apostolwv metaforas kai purosbesns
:arrow: eva Be-200 mporei va metaferei 65 purosbestes kai amesws va paei va gemisei vero.
:arrow: Eva Be-200 exei me apo8ema kausimwv mias wpas embeleia 3600 xiliometra kai mporei va avefodiastei sto vero (to CL-415 prepei va foularei 2 fores)
:arrow: Eva Be-200 mporei va metaferei mexpi 16 puraulous MM-38, n MM-40 n Harpoon
:arrow: Eva Be-200 mporei va avefodiasei me uliko apomakrusmeva vnsia opou evas diadpomos dev eivai efiktos - kati snmavtiko gia ta vnsia tou Aigaiou pou basiovtai se ripseis apo C-130 (alex kala eivai, alla dev pave kai pavtou!!!)
:arrow: De suvexizw me tis alles duvatotntes pou exei, otav xpnsimopoin8ei apo to strateuma...

PS: Kai gw se agapaw alex.. Pav'ap'ola giati exw kapoiov me tov opoio mporw va faw ta moustakia mou... l?lz :P

Entaksei paravlepo to gegonos oti ga...rgalisate to thema kai epanerxomai :lol:

To blue tis austrian einai ola ta lefta!!! TELEIO!! vasika sto a330 fainete teleio...tora sta MD den ksero..oute sto A340 ...pantos se opoion den aresei einai kompleksikos (aka Fan tis LH kai tis grey koilias) kai antidra se kathe ti neo :D

KAi gw se agapaw re mntso alla pes mou oti de sou 8umizei TUI to mple... Kalo eivai... alla kavei tnv AUA va faivetai 8ugatrikn tns TUI... Giauto eipa oti to mple eivai guftiko kai dev kollaei... 3exwpa pou to goustapw to mple se etairies pou to exouv paradosiaka, kai n AUA dev avnkei se mia tetoi katngoria! Av gia auto eimai komple3ikos, e tote vai re gamwto eimai komple3ikos! :evil:

beriev: prota polla: ama to paroume me tin timi kai ti mporoune ta aeroplana, tote i polemiki aeroporia kai i olympiaki tha eprepe na alaksoun entelos tous stolous tous kai na agorasoun rosika aeroplana

SU-27 Mig-29, IL-96, TU-204, Antonov-74 gia na doso merika paradigmata. Gia kapious logos pantos den to kanoune. Afou einai toso tromero aeroplano, giati den to agorazei kaneis ???

kai den katalabeno ti ennoeis me auto: “exei me apo8ema kausimwv mias wpas embeleia 3600 xiliometra”- diladi petai se mia ora 3.600 hil ???

gia na min ta polylogo: ydroplano gia pirosfesis ehoume, metagogiko gia metafores ehoume, metagogiko ydroplano den hriazomaste, kai ta karabia, ta catamaran kai ksero go ti alla mesi thallasias metaforas ti ta ehoume ??

kai: katalabeno makedona oti auto to aeroplano se entiposiazei, epidi einai ontos entiposiako kai einai monadiko. alla ego den to blepo san mia toso must agora kathos ehoume aeroplana ta opia kanoun tin idia douleia

austrian: i austrian pantos katafere na dialeksi ena hromatismo, o opios den afini kanenan adiaforo. eisos thelan akribos auto. kathos pisteuo oti kai stin austrian ipirksan teties sizitisis opos edo

alex":8a6n14g2 said:
1. :arrow: Afou einai toso tromero aeroplano, giati den to agorazei kaneis ???

2. :arrow: kai den katalabeno ti ennoeis me auto: ?exei me apo8ema kausimwv mias wpas embeleia 3600 xiliometra?- diladi petai se mia ora 3.600 hil ???

3. :arrow: gia na min ta polylogo: ydroplano gia pirosfesis ehoume, metagogiko gia metafores ehoume, metagogiko ydroplano den hriazomaste, kai ta karabia, ta catamaran kai ksero go ti alla mesi thallasias metaforas ti ta ehoume ??

1. :arrow: giati oi pio ligoi gvwrizouv oti to skafos exei nlektrovika RockwellCollins, kivntnpes RR kai oti tnv suvtnpnsn 8a tnv avalabei n EADS!!!

2. :arrow: Evvow oti exei mia embeleia 3600 xlm SYN rezerba kausimwv gia ptnsn mias wras! praktika dnladn xei megalutern embeleia av xreiastei va peta3ei pio polln wpa. (3600 xlm + mia wra kai logw oti cruise speed evai 600km/h exei dnladn gupw sta 4200 xlm 'ka8apn' embeleia) :)

3. :arrow: Poia katamarav exoume? To EMP sxediase eva katamarav gia tis eidikes duvameis priv merika xrovia, me megistn speed 42-45 knots, metafora ektos pilotou 2 batraxia n 2 traumaties, n 2 torpiles, me ravtar klp klp... KAi to sxedio dev to dextnkave oi kafpoi!!! Kai skepsou ti periorismous exouve ta C-130 alla kai ta C-27.... :?