Πιλοτοι στην Olympic Air

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
yannisa340":y9s33jtf said:
Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε και πτώση αεροσκάφους της νέας Ολυμπιακής λόγω κακής συντήρησης.

Ναι ε? Στην προηγούμενη ζωή σου ήσουν ο Κάλχας ή μόνο σε αυτή κάνεις (ατυχέστατες) προβλέψεις? Για να σοβαρευτούμε λιγάκι.

sx-petros....φαινεται οτι δεν καταλαβαινεις τι γραφεται εδω μεσα....
Απλα ανεφερα το ατυχο συμβαν του εκλιποντα, φιλου και συναδελφου, μονο και μονο για να φανει ΑΝ η "νεα" ΟΑ εχει ασφαλισμενο τον ατυχο συναδελφο, η οχι. Η οικογενεια του, μεσα στην δυστυχια της, εχει αναγκη αυτης της οικονομικης συνδρομης.
Που ειδες εσυ το μεμπτο σε αυτη την συζητηση?
Γεγονοτα αναφερθησαν, και μονο γεγονοτα.
Αν θες να δημιουργησεις "ατμοσφαιρα", καλο θα ηταν εσυ να σεβαστεις την μνημη του Πανου.

Διαβάζω πάνω από ενάμιση χρόνο το forum και αποφάσισα πρώτη φορά σήμερα να γράψω ύστερα από το απαράδεκτο post του yannisa34.Λίγη σοβαρότητα φίλε

Φιλε Ντοκ δεν εχω τιποτα εναντιον σου-

Απλα επειδη τον ηξερα σε προσωπικο επιπεδο και ξερω οτι ηταν φοβερο παιδι κακος που το ανεφερες ως παραδειγμα για το αν η εταιρια ΝΟΑ θα δωσει αποζημιωση στην οικογενεια η οχι
Εγω την μνημη του την σεβομαι και παρακαλω να σταματησει εδω το θεμα αυτου του ανθρωπου με πρωτον εμενα και ελπιζω να ακολουθησουν και οι φιλοι που ειναι στο φορουμ
Οσο γι τον Γιαννη340 ηθελα να πω οτι μεν εχει δικαιωμα να εκφραζει οτι θελει εδω αλλα νομιζω οτι ειναι απαραδεκτο να λες οτι συντομα θα εχει ατυχημα η νεα ΟΑ οσο και αν εχει πικρανει αρκετους ολο το θεμα
Ευχαριστω

Τέλος συζήτησης μιας και οι εκτός θέματος δημοσιεύσεις έχουν πάρει έκταση στο παρόν θέμα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.