Πλανήτης Άρης

• Thread starter Thread starter ipilot27
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

ipilot27

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
Αθηνα
Website
www.bestaviation.net
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
DAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAT
Ο πλανήτης Άρης θα είναι ο ορατός στον ουρανό νύχτας
αυτό τον Αύγουστο.

Θα φανεί τόσο μεγάλος όσο η Πανσέληνος στο γυμνό
μάτι.

Καλύτερη στιγμή να το παρατηρήσετε θα είναι στις 27
Αυγούστου στις 12.30 το
βράδυ όταν ο Άρης θα έρθει σε απόσταση 34.65Μ μίλια
από τη γη.

Να προσέξετε τον ουρανό στις 27 του Αυγούστου 12:30
AM.

Θα μοιάσει σαν να έχει η γη 2 φεγγάρια.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ..... Η επόμενη φορά που ο Αρης
θα έρθει τόσο κοντά θα είναι
το 2287.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μοιραστείτε το με τους φίλους σας
δεδομένου ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
ΣΗΜΕΡΑ δέν θα ξαναδεί τέτοιο θέαμα :D :D :D :D :D :D :D

Edited: Ο τίτλος του topic θα πρέπει να δίνει πληροφορίες για το περιεχόμενο του.

Πολύ ενδιαφέρον.Ευχαριστώ! 8)

Καλό θα ήταν να ξέραμε:
27/8 12.30 σημαίνει το βράδυ της 27/8 (δηλαδή ξημερώματα 28/8 ) ή 12.30 ξημερώνοντας η 27/8 (δηλαδή βράδυ 26/8 προς 27/8 ) ??? :roll:

Εγώ πάλι άκουσα πως η πληροφορία αυτή που έχει σταλεί με mail σε πολύ κόσμο, είναι ψευδής και κάτι τέτοιο (spam) είχε γίνει και πέρσι :roll:

Πάντως κι εγώ το άκουσα και ότι μάλιστα όπως τα περισσότερα τέτοια φαινόμενα, στη χώρα μας διακρίνονται καλύτερα με γυμνό μάτι από την περιοχή του Έβρου -βορειοανατολικά γαρ..

ipilot27":207c8zgd said:
Ο πλανήτης Άρης... αυτό τον Αύγουστο... Θα φανεί τόσο μεγάλος όσο η Πανσέληνος στο γυμνό μάτι.
Έλεος - ποιός τα λέει αυτά? Μπορεί να είναι η ευνοϊκότερη περίοδος για παρατήρηση του Άρη με μικρά τηλεσκόπια αλλά μην περιμένετε κάτι φανταχτερό.

ipilot27":2lhmbe29 said:
... ο Άρης θα έρθει σε απόσταση 34.65Μ μίλια
από τη γη......
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ..... Η επόμενη φορά που ο Αρης
θα έρθει τόσο κοντά θα είναι
το 2287.

jerry":2lhmbe29 said:
....Εγώ πάλι άκουσα πως η πληροφορία αυτή που έχει σταλεί με mail σε πολύ κόσμο, είναι ψευδής και κάτι τέτοιο (spam) είχε γίνει και πέρσι :roll: ....

Πως περνάει έτσι ο καιρός... :roll:

sv1xv":2lhmbe29 said:
Έλεος - ποιός τα λέει αυτά? Μπορεί να είναι η ευνοϊκότερη περίοδος για παρατήρηση του Άρη με μικρά τηλεσκόπια αλλά μην περιμένετε κάτι φανταχτερό.

Κάτι ανάλογο έιχα ακούσει και στις ειδήσεις...

jerry":xv3crmrd said:
Εγώ πάλι άκουσα πως η πληροφορία αυτή που έχει σταλεί με mail σε πολύ κόσμο, είναι ψευδής και κάτι τέτοιο (spam) είχε γίνει και πέρσι :roll:

Η λογική λέει ότι δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη να έρθει ο Άρης τόσο κοντά. Άσε που αν είναι να τον βλέπουμε όσο και την Πανσέληνο, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μειωθεί η απόσταση αρκετές φορές απ' όσο είναι σημερα ανάμεσα στις τροχιές των δύο πλανητών. Με το να μειωθεί κατά τόσο πολύ η απόσταση τότε η έλξη που θα ασκεί στον Ερυθρό πλανήτη ο "Ανερυθρίαστος" δικός μας θα είχε ολέθριες συνέπειες. Άρα μάλλον είναι spam.

(Δεν ξέρω αν κάποιο μέλος, που μας είχε αποδείξει πρόσφατα ότι έχει αστρονομικές-αστρολογικές γνώσεις περί Κρόνου, θα μπορούσε να μας διαφωτίσει...)

aakunz":19yatxdz said:
(Δεν ξέρω αν κάποιο μέλος, που μας είχε αποδείξει πρόσφατα ότι έχει αστρονομικές-αστρολογικές γνώσεις περί Κρόνου, θα μπορούσε να μας διαφωτίσει...)
Περιμένεις οι αστρολογικές γνώσεις(!) να σε διαφωτίσουν???
Πάντως και εγώ δεν το πιστεύω αυτό με τον άρη.Σκέψου ότι για να πας στη Σελήνη θέλει 3 μέρες και για να πας στον Άρη 6 μήνες.Έχω μπει σε μερικά αστρονομικά sites και forums και δεν είδα να λέει τίποτα.Είναι δυνατόν να μην έχει γίνει ντόρος για ένα τέτοιο συνταρακτικό γεγονός ούτε καν ένα μήνα πρίν? :roll:

z_pilot":3kgox2dd said:
Περιμένεις οι αστρολογικές γνώσεις(!) να σε διαφωτίσουν???

Το είπα με καθαρά "spam" διάθεση... Το ότι η όλη ιστορία είναι ένα ανέκδοτο είναι προφανές.