πληρωματα εσωτερικου-εξωτερικου

• Thread starter Thread starter kritikos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

kritikos

Economy-Class-Member
δεν ξερω αν αποτελει δικη μου μονο αντιληψη αλλα οσες φορες εχω πεταξει εξωτερικο με ΟΑ βρισκω τα πληρωματα πολυ πιο εξυπηρετικα απο αυτα του εσωτερικου.οχι οτι δεν εχω δει εξυπηρετικα πληρωματα στο εσωτερικο ,αλλα στο εξωτερικο παντα ειναι αψογα και απο θεμα service αλλα και εμφανισης.γενικοτερα πολυ περιποιητικοι ολοι.
ενω στο εσωτερικο εχω τυχει και σε λιγοτερο επαγγελματικα πληρωματα.μπορει να ειναι τυχαιο αλλα εγω το αποδιδω οτι ισως αυτα του εξωτερικου ειναι πιο εμπειρα.
η δικη σας γνωμη;;;

Καλημερα Φιλε..
Επειδη ειμαι πληρωμα θα σου πω τη γνωμη μου. Τα εσωτερικα δρομολογια επειδη ειναι συντομα και συνηθως γεματα, εχουν το αγχος οπως σε ολες τις αεροπορικες εταιρειες, να βγαλουν το service γρηγορα για να προλαβουν ολους τους επιβατες. Στο να πας εξωτερικο δρομολογιο δεν "παιζει" η εμπειρια.Αντιθετως οι παλιοτεροι κυνηγανε τα εσωτερικα. Πανε ολοι εξωτερικα δρομολογια λοιπον, απλα τα σε αυτα εχουμε περισσοτερο χρονο στη διαθεση μας να περιποιηθουμε τους επιβατες μας και να βγει σωστο το service. Βεβαια παντα παιζει ρολο και ο παραγοντας "ανθρωπος" ,"εργαζομενος" οπως και στον καθενα μας. Φιλικα :great:

chrispilot":3fenjqgt said:
παντα παιζει ρολο και ο παραγοντας "ανθρωπος" ,"εργαζομενος" οπως και στον καθενα μας. Φιλικα

Αυτό είναι απολύτως σωστό.Στην ΟΑ 135 την Παρασκευή η μία αεροσυνοδός ήταν τόσο "μουτρωμένη" λες και της είχαμε κάνει κακό...Αντίθετα το υπόλοιπο προσωπικό μια χαρά...Εχθές στην ΟΑ136 όλο το προσωπικό ευγενέστατο και εξυπηρετικό.

Σωστοί οι προλαλήσαντες!
Να προσθέσω μόνο οτι κάποια "μουτράκια" που κάνουν ιπτάμενοι στην ΟΑ (και αλλού όμως) δεν αφορούν τον επιβάτη.Αυτό το επάγγελμα θέλει χαμόγελο,σαφήνεια στις λεκτικές και μη εκφράσεις και δυναμισμο.Αν σε κάποιον δεν αρέσει το οτι το α/φος είναι γεμάτο ή το δρομολόγιο είναι σύντομο ας πάει στο σπίτι του ή ας πάρει άδεια.Η δουλειά έτσι είναι και κανέναν δε πληρώνουν για να έχει μούτρα ή για να δουλεύει όπως αυτός νομίζει.

ξερει καποιος να μου πει σε ποια ξενοδοχεια μενουν τα πληρωματα σε Νεα Υορκη και Ντουμπαι?

Για το Dubai μπορώ να σε βοηθήσω.
Radisson SAS Hotel στο Εμιρράτο της Sharjah,δίπλα από αυτό του Dubai,δηλ.

Στη Νέα Υόρκη μένουν στο Roosevelt Hotel πού είναι στην Madison Avenue , δίπλα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Manhatan.

Ενα "καινουργιο" ξενοδοχειο, με πολλες πολλες κατσαριδες...στην κυριολεξια, αλλα στο κεντρο του Manhattan.

ΟΑ423 14/3 και ΟΑ424 19/3 πολύ καλά πληρώματα και σε καλή διάθεση. Δεν ήταν γεμάτες οι πτήσεις, αλλά για την εποχή καλό load factor νομίζω. On-time και οι δύο πτήσεις και χθές φτάσαμε και 30 λεπτά νωρίτερα. Σε γενικές γραμμές πολύ καλύ εντύπωση, καλύτερη από τον Αύγουστο που είχα κάνει το ίδιο ταξίδι. Στο Toronto μένουν τα πληρώματα στο Hilton, εκτός αν έχει αλλάξει και αυτό.

docORL":2iv9ryia said:
Ενα "καινουργιο" ξενοδοχειο, με πολλες πολλες κατσαριδες...στην κυριολεξια, αλλα στο κεντρο του Manhattan.

Τα παραλές λίγο ... εώς πολύ. Το Rossevelt είναι μεν παλιό, σε κλασσικό αμερικάνικο στυλ ... μπορεί να μην είναι σαν το Radisson στο Dubai αλλά εγώ δεν έχω δει και κατσαρίδες. Μην τρελλαθούμε κιόλας!!! Έλεος :thx: