Δεν θα μπορούσα να έχω συμφωνήσει περισσότερο με τα λεγόμενά σου Hastaroth, πολύ απλά διότι πήγα να γράψω και εγώ τα ίδια και το μετάνιωσα.
Καταρχάς, αγαπητέ μου Wii, βέβαια και τα liveries, σήματα κλπ. των εταιρειών είναι κατοχυρωμένα, αλλά το ότι κάτι είναι κατοχυρωμένο δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να φωτογραφηθεί. Η κατοχύρωση ενός εμπορικού σήματος ή κάποιου χαρακτηριστικού, σημαίνει ότι αυτό δεν μπορεί να αντιγραφεί και να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς ή οτιδήποτε άλλο αποφέρει κέρδη στον αντιγραφέα και όχι ότι απαγορεύεται να αποτυπωθεί σε μια φωτογραφία. Σε αυτή την περίπτωση, π.χ. τα περιοδικά αυτοκινήτου θα έμεναν χωρίς δουλειά.
Υ.Γ. Αν αρχίσουμε να γενικεύουμε (διότι βλέπω πως το τραβάς με τα mp3 και τις ταινίες), τότε κανείς μας δεν θα πρέπει να μιλάει για τίποτα. Εμένα λοιπόν τα mp3 μου είναι αγορασμένα για 0.99 το κομμάτι και όσα δεν είναι τα έχω πάρει από CD αυθεντικά (αγορασμένα από μένα, φυσικά). Όσο για τις ταινίες, είναι όλες αυθεντικές. Αν λοιπόν απάντησα στην - επίμονη - ερώτησή σου, εγώ (που κατά τη δική σου άποψη πληρώ τις προϋποθέσεις για να ομιλώ) θέλω να αναγνωρίζεται ο κόπος μου και όχι, φυσικά, χρηματικά.