Elliott LGAV
Business-Class-Member
- Περιοχή
- Globe
- Website
- www.11aviation.com
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- TNCM
oaicarus":1ezorc6i said:Καταρχάς, αγαπητέ μου Wii, βέβαια και τα liveries, σήματα κλπ. των εταιρειών είναι κατοχυρωμένα, αλλά το ότι κάτι είναι κατοχυρωμένο δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να φωτογραφηθεί. Η κατοχύρωση ενός εμπορικού σήματος ή κάποιου χαρακτηριστικού, σημαίνει ότι αυτό δεν μπορεί να αντιγραφεί και να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς ή οτιδήποτε άλλο αποφέρει κέρδη στον αντιγραφέα και όχι ότι απαγορεύεται να αποτυπωθεί σε μια φωτογραφία. Σε αυτή την περίπτωση, π.χ. τα περιοδικά αυτοκινήτου θα έμεναν χωρίς δουλειά
Σωστό αυτό. Δες όμως σε τι αντιφάσεις πέφτει το ίδιο το νομικό σύστημα. Εγώ βάζω αφίσα του Α320 της Aegean ως αεροπορικό περιοδικό (δική μου φωτο). Την αφίσα την δίνω δωρεάν.
Ερωτήσεις

oaicarus":1ezorc6i said:θέλω να αναγνωρίζεται ο κόπος μου και όχι, φυσικά, χρηματικά.
Απόλυτα σωστό. Άρα ένα θα μπορούσε ένα Out come από όλη την συζήτηση να είναι ότι ίσως θα πρέπει να χρησιμοποιούμε πιο διπλωματικούς τρόπους επίλυσης μιας και το ζήτημα που αφορά το χόμπι είναι ηθικό και όχι οικονομικό.