Ποια είναι η καλύτερη θέση σε 747-400 & 777 της Air France ?

• Thread starter Thread starter flying Doc
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

flying Doc

Concorde-Class-Member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EBBR
Καλησπέρα σε όλους.
Την άλλη βδομάδα πετάω με 747-400 της Air France από CDG για YUL και επιστρέφω με 777. Επειδή έχω e-ticket και θα κλείσω θέση on line παρακαλώ όποιον φίλο έχει πετάξει με την εταιρία και τα συγκεκριμένα αεροσκάφη να μου προτείνει την καλύτερη θέση όπως επείσης και λίγα λόγια για το service της εταιρίας.

Ευχαριστώωωωωωωω

Εχω πεταξει με air France το χειμωνα του 2005 ATH-CDG-ATH,ειχα πεταξει με Α-321 οποτε για τα συγκεκριμενα αεροσκαφη δε μπορω να σου πω τιποτα,το service ειναι το καλυτερο απ'οσες εταιρειες εχω ταξιδεψει,το καλυτερο φαγητο(βλεπε κρεπες στο πηγαινε στην business class)και μοσχαρακι με κρασι προτιημησης σου στο ελα.Πολυ εμφανισιμες οι flight att. με προσεγμενο ντυσιμο σουπερ ευγενια.αλλα το κυριοτερο πεντακαθαρα αεροσκαφη,δε ξερω αν ειναι συνηθες καποιες καθυστερησεις αλλα στο ελα ειχαμε 3ωρη καθυστερηση και μια ωρα on air λογω δυνατου αερα και αποτυχια προσγειωσης.

Καλο ταξιδι και καλα να περασεις

Το έψαξα και το seatguru και το lovemyseat και σχόλια επιβατών στο skytax διάβασα αλλά θα ήθελα και πιο προσωπική γνώμη. Ξέρω ότι η αποστολή στο St. Marteen έγινε με Α340 οπότε κάποια άποψη για το service έχω αλλά περισσότερο με νοιάζει η θέση δεδομένης και της διάρκειας της πτήσης. Οπότε όποιος έχει πετάξει με 747/777 ανεξαρτήτως εταιρίας καλοδεχούμενος να πει τη γνώμη του.

διαλεξε οποιαδηποτε θεση απο αυτες που ειναι στις δυαδες θεσεων (πχ σειρα 28 ). αν δε βρεις διαλεξε παραθυρο, η αν δε θες να ρισκαρεις να μεινεις 8 ωρες κολλημενος στη θεση σου οποιαδηποτε θεση σε διαδρομο. προσεξε ομως...αν διαλεξεις πολυ πισω τοτε θα εχεις προβλημα στην αποβιβαση μιας και τα 747 της AF αργουν να αδειασουν και κυνδυνευεις να χασεις τη συντομη σε χρονο ανταποκριση για Αθηνα στην επιστροφη σου. οπως και να χει προσπαθησε να το απολαυσεις μιας και σε ελαχιστα χρονια τα 747 της Air France θα υπαρχουν μονο στις αναμνησεις μας... :cry:
τελος, τα galleys δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα εχουν συνεχεια δωρεαν αναψυκτικα και μπορεις να καθησεις αρκετη ωρα ορθιος να ξεμουδιασεις.

Θεωρω τις θέσεις στο τμήμα μπροστα από τους κινητηρες πιο ξεκουραστες από αποψη θορύβου...