Poia xora tis E.U exei ta kalutera aerodromia?

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
LondonAkis":2hcs13f4 said:
Oso gia ta aerodromia sti Bretannia...apesia! Design...what design?! Ke epipleon ine teleios passenger-unfriendly.

Swsta... Exw episkeu8ei basika movo to Stansted... :? Oute pou upnrxe kammia pivakida pou va sou leei pros rta pou, oute tipote.. Kai otav rwtnsa mia xovtpn kativa ekei, mou fer8nke psnlomutika movo kai movo giati akouse germavikn profora.. :? Kai meta, gia va bgoume stov autokivntodromo mou spasave ta ******* !!! Alla to upogeio shuttle train tou aerodromiou eixe fasn!! :D

Alla uparxei kai eva akoma aepodpomio edw stn gepmavia pou eivai sk***... 8a to pw kai as me baresete!!! To CGN... :? Pio polu tsimevto kai grizila dev eixave va balouve sto ktipio? Se sugpisn to FRA eivai paradeisos (apo apopsn fwtismou klp milaw pavta.. Sav terminal eivai kai auto ... axaxax alla kalutepo apo CGN se ka8e periptwsn...)

Kat eme ta kalytera aerodromia einai sthn Germania idiatera to FRA kai to MUC einai koryfh!

goldfish":3kz55kyh said:
Kat eme ta kalytera aerodromia einai sthn Germania idiatera to FRA kai to MUC einai koryfh!

OK... gia to MUC 8a sou dwsw dikio, oxi movo giati opoios dev paivesei to spiti tou 8a pesei va tov plakwsei.. lol Alla FRA... Hmouva to kalokaipi ekei... Kai se mepikes faseis vomiza oti xpeiazomouva GPS gia va bgalw akpn pou eimai kai pou 8elw va paw! Oxi giati eivai megalo.. Alla giati ta snmata eivai gia sfaliapes.. Elleipn me alla logia...

E endaxei re makedona deikse ligo epihkia. Eimai synais8hmatika demenos me to FRA ka8oti apo ekei ksekinhse h porosi mou me to planespotting prin apo kamia 15 xronia !!!!!

den katalabeno pos mporei enas diabasmenos anthropos na hathi stin FRA. einai megalo alla apo tampeles einai proto. Pote den eiha problima ekei pera. oute kan otan pira to tunnel gia na pao sto Terminal 2. eitan poly dromos alla to brika eukola. Ok, to MUC einai apiasto, kiolas apo ton shediasmo tou. Poly eukolo aerodromio einai episis to Berolino Tegel epidi einai pano kato ena kyklos. diladi opio dromo kai na pareis tin eksodo sou, i oti allo psahneis tha tos bries sigoura

Emena pali moy'xei kanei plysh egefaloy h KL kai teleytaia moy aresei to AMS... A pa pa, prepei na thn elattwsw, moy kanei kako! :lol:

To AMS to latrevo giati boreis na exeis tin teleia thea apo opoio simio tou aerodromiou ke an eise. Ke i organosi tou ine ekpliktiki. To FRA pou ksanapiga prin apo 1 evdomada to vrika ta simata ligo confusing alla kata t'alla ekseretika organomeno. Se syngrisi me to LHR, ola ta aerodromia ine klassis anotera se organosi.

sto LHR exoun akoma kleista ola ta viewing terraces??

moderator":2zcht9dk said:
giati file macedona,
to MUC eine to kalitero aerodromio ??

as ftasi to MUC ta 52 ekatom´. epivates kai ksana mliame....

Se 10 xpopvia 8a apxisouve va kavouve kai to T3, opote 8a exei tnv ektasn tou FRA... Gia meva to pio paradosiako eivai to SKG, to pio sugxpovo to MUc kai to pio skato ... Ekei paleuouve Stansted kai CGN... :mrgreen: