Πορίσματα συμβάντων/ατυχημάτων ελληνικών εταιρειών

• Thread starter Thread starter skg2012
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τα hyperlinks δεν θα λειτουργούσαν γιατί δεν είναι ανεβασμένα τα πορίσματα. Άν θες κάτι, σου το στέλνω.

@AGV
Ελεγξε το pdf στις σελ 14-24, θελουν ρυθμιση τα περιθωρια εκτυπωσης για να μη γινεται αυτο
Αυτό είναι excel , που εκτυπώθηκε σε pdf. Πράγματι έχει εκτυπώσει μια στήλη ακόμη που δεν έχει ουσιαστικά πληροφορίες, αλλά καταλαμβάνει τις σελίδες 14-24. Δικό μου λάθος, δεν το πρόσεξα! Απλώς αγνοείστε τις σελίδες αυτές (14-24)

Αγαπητέ AGV, ""Χαρακτηριστικό είναι ότι σήμερα υπάρχουν μόνον 2 διερευνητές για αεροπορικά ατυχήματα"
Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις πολύ καλά πως υπάρχουν εμπειρότατοι και Εκπαιδευμένοι Διερευνητές αλλά το σύστημα (των πολιτικά τοποθετημένων επιτροπών) τους πέταξε έξω, δεν τους χρησιμοποιεί και δεν τους καλύπτει οικονομικά. Η εμπειρία όμως πρέπει να πληρώνεται!!!!! Τώρα αν το Υπουργείο προτιμά να εκτίθεται η χώρα μας και να αφήνει αδιερεύνητα πλέων των 60 ατυχημάτων πληρώνοντας μόνο την Επιτροπή την οποία έχει συγχωνέψει με τα τραίνα, να τους χαιρόμαστε !!!! Κάποιοι όμως θα κατηγορηθούν και θα κληθούν να παρουσιαστούν στα Δικαστήρια για μη έκδοση πορίσματος και μάλιστα θανατηφόρου.

Σίγουρα υπάρχουν εμπειρότατοι & εκπαιδευμένοι διερευνητές. Και μάλιστα, το καλύτερο πόρισμα που έχω διαβάσει προερχόταν από έναν από αυτούς . Σίγουρα η σύνθεση της επιτροπής είναι απόφαση της εκάστοτε κυβέρνησης, αλλά η προσωπική μου άποψη είναι πως γενικά προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους. Σίγουρα υπάρχει μια οικονομική δυσπραγία στην οποία οφείλεται και το ότι δεν χρησιμοποιούνται τόσοι εξωτερικοί διερευνητές. Ειδικά για το ατύχημα στο Ναυάγιο της Ζακύνθου, κανείς δεν το ανέφερε μολονότι υποτίθεται υπάρχει υποχρέωση. Όταν ο Νίκος διάβασε το δημοσίευμα όλα είχαν τελειώσει (επρόκειτο για ζευγάρι Βρετανών) και δεν υπήρχαν πλέον ούτε αλεξίπτωτο ούτε μάρτυρες. Αν υπήρχε κάτι είμαι σίγουρος ότι ο Νίκος δεν θα το άφηνε έτσι.