πως γινεται?

• Thread starter Thread starter niknek
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

niknek

Νέο μέλος (Tourist)
καλημερα σε ολους και καλως σας βρηκα ,ειπα να ξεκινησω απο καπου και να ανεβασω μια φωτογραφια υπαρχει καποια διαδικασια γιατι ενω βαζω ολα τα στοιχεια και παταω υποβολη δεν υπαρχει καποια απαντηση και η φωτο δεν ανεβαινει ,πρεπει να κανω κατι πριν ?ξεχασα να πω οτι την φορτωνω απο την καρτα μνημης της καμερας μου σας ευχαριστω

Μια μικρή βοήθεια υπάρχει εδώ. Αν δεν σου την ανεβάζει τότε μάλλον δεν είναι εντός των επιτρεπτών ορίων (αρχείο max. 400kb, max 1200χ900 pixel και min 800x600 pixel).

akis ευχαριστω για την απαντηση σου, ισως ειμαι κουραστικος με την επομενη ερωτηση, οπως ανεφερα οι φωτογραφιες που εχω ειναι απο την καρτα μνημης της μηχανης μου και το μεγεθος της ως αρχειο ειναι σαφως μεγαλυτερο απο το επιτρεπτο και συγκεκριμενα ειναι JPEG IMAGE ΚΑΙ 1.27mb το θεμα ειναι πως την συμπιεζω και γενικοτερα πως θα την προσαρμοσω στα δεδομενα του airliners.gr ?

Χρησιμοποιοντας ενα προγραμμα της αρεσκιας σου, οπως PhotoImpact, Photoshop etc.. ;)

makedonas, ευχαριστω ποιο απο τα παρακατω μου προτεινεις?
focus photoeditor 5.1
photozoom professional
amazing photoeditor
turbophoto
photomatrix?

Μια επισης απλη αλλα πρακτικη λυση ειναι το Image Resizer των Windows το οποιο το βρισκει κανεις απο το site της Microsoft. Βρισκεται στα Power Toys και με μια απλη εγκατασταση κανοντας δεξι κλικ σε μια εικονα εμφανιζει την εντολη Resize Pictures. Απο εκει μπορει κανεις ευκολα να αλλαξει την φωτογραφια που θελει.

arturo ευχαριστω, θα το κοιταξω και ελπιζω να τα καταφερω ,θα το δεις εξαλλου

μπορεις επισης να χρησιμοποιησεις το gimp. ειναι το open source alternative toy photoshop. αλλα ειναι για πιο απαιτητικες δουλειες.

Φιλοι οπως μπορει να δειτε τα καταφερα επιτελους με την βοηθεια του image resizer pro 2006 ανεβασα την πρωτη φωτογραφια μου ,θα εχουμε και συνεχεια σας χαιρετω για τωρα

niknek":24xpxdr4 said:
Φιλοι οπως μπορει να δειτε τα καταφερα επιτελους με την βοηθεια του image resizer pro 2006 ανεβασα την πρωτη φωτογραφια μου ,θα εχουμε και συνεχεια σας χαιρετω για τωρα

Ωραία φωτό. Βάλε και τον σωστό τύπο α/φους τώρα. :wink: