Hunting a Shadow":2ojf2gzx said:
Θες να μας πεις συγκεκριμενες ημερομηνίες; γιατί για Αύγουστο σου βρίσκω και με 200 ευρώ αυτή τη στιγμη.
Οι ημερομηνίες είναι δυστυχώς στην super-hot season (όχι ακριβώς δική μου επιλογή :? ), περίπου 9 με 24 Αυγ. Επίσης, η αναχώρηση γίνεται από Μασσαλία, όχι από Παρίσι όπου υπάρχουν πολλαπλάσιες επιλογές. Ήτανε μια φορά και μία φτηνιάρικη (+σχετικά φθηνή) Alitalia που μας βόλευε... πάει κι αυτή. Ίσως με τη "συγχώνευση"...
(όποιος θέλει κάνει skip τα μπλαμπλα από κάτω και πάει στο τέλος για το ζουμί) GOTO 110
Έπειτα, όσον αφορά στον "μύθο" (πλέον) του "όσο πιο νωρίς τόσο πιο φθηνά", νομίζω ότι περιορίζεται σε πολύ συγκεκριμένα δρομολόγια. Εκείνα δηλαδή, όπου συμφέρει ακόμα να πάρει κάποιος μια LoCo. Την Ryan δεν την έχω χρησιμοποιήσει, αλλά μην ξεχνάμε ότι παίζει σε αεροδρόμια "χωράφι στο πουθενά"... άρα στην τιμή του εισητηρίου προσθέτουμε και ταξί/λεωφορείο/τρένο, καθώς επίσης και τον επιπλέον χρόνο (ο οποίος δεν είναι και λίγος). Για τις υπόλοιπες υπερασπίστριες του LoCo μοντέλου, δεν γνωρίζω και πολλά.
Γενικά, απ'ότι καταλαβαίνω (συνδυάζοντας αυτό που έγραψε ο Gonso), οι LoCo επένδυσαν σε ένα "προσωρινό" οικονομικό μοντέλο, το οποίο δεν φαίνεται να αποδίδει σε διάρκεια. Από την άλλη όμως, κέρδισαν αποκτώντας μία "αρχική ταχύτητα - κεκτημένη πλέον - για πόσο?", λόγω της θετικής δημοσιότητας. Τουλάχιστον έγιναν πασίγνωστες στο ευρύ κοινό, χωρίς απαραίτητα να είναι και φθηνότερες πια...
110 CONTINUE :twisted:
(...το ζουμί)
Αλήθεια, έχει κανείς ιδέες για το πως θα μπορούσαν οι αερομεταφορές στο μέλλον να γίνουν δραματικά φθηνότερες ? (χωρίς να σταθούμε αποκλειστικά στο συμβατικό Α/Φ ως μέσον...

)