Pote tha pari i OA epitelous kenouria Aeroplana!!!????

• Thread starter Thread starter el-greco
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Sorry file Akis alla ikini tin stigmi iha hasi ton elenhomou,

Zito ke signomi se aftous pou niothoun pligomeni me afta pou ipa,to "maheroma" the to enoousa sobara,apla esti to ipa.

Alla tin gnomimou gia ta kefalia tis OA then tin allazo,ke nomizo oti poli sto forum ine tin idia mou apopsi.Mou fenete oti mono ego iha tin dinami na kfrasto etsi opos eniotha ekini tin stigmi.

Ksanazito sorry :!:

Kales ptisis :D

Ρε παιδία η οα δεν προκετε να αλλάξει αν δεν αλλάξουν νοοτροπία οι υπάλληλοι της εταιρίας και αρχίσουν να δουλεύουν , και τα αφεντικά να να μην βάζουν χέρι στο άδειο ταμείο της οα ,άμα γίνουν αυτά ίσως αλλάξει η κατάσταση :wink:

Στην οα υπάρχουν τόσοι πόλοι υπάλληλοι που κανονικά δεν θα χρειάζονταν ,αλλά με λίγο λαδοματακι στον υπεύθυνο για της προσληψεις,εξασφαλισαν την καρεκλά τους

Άμα προσληφτείς στην οα έχεις εξασφαλίσει την ζωή σου ,

:arrow: δενμπορεί κανείς να σουτάρει από την εταιρία

:arrow: Δεν δουλεύεις απλά κάθεσαι σε μια καρεκλά κουτσομπολιό και Κανά σάντουιτς

:arrow: Μεγάλος μισθός

:arrow: Και μεγάλη σύνταξη ίση με τον μισθό μου 1500 εύρο

:arrow: Με λίγα λόγια οποίος μπει στην οα την έκανε λαχείο…

:arrow: Γιαυτο δεν προχώρησε η εταιρία ούτε θα προχωρήσει άμα συνεχιστεί η ίδια κατάσταση
…………………………………………………………………………………………

:arrow: Το marketing και η πολιτικοί της εταιρίας παραπέμπουν στα 80’es :evil:

:arrow: Παλιά εκδότρια με διακόσμηση που σε πάει τριάντα χρόνια πίσω

:arrow: Παλιό σύστημα μηχανοργάνωσης από το 1989

:arrow: Μη ύπαρξη διαφημίσεων

:arrow: Παλιό λογότυπο

:arrow: Τα αεροπλάνα απρόσεκτα και βρώμικα

Και αλλά πολλά :evil: άμα τα είχαν προσέξει όλα αυτά η ολυμπιακή θα ήταν μια πολύ καλή εταιρία με έσοδα :wink:

Για το λογότυπο έχω σκεφτεί κάτι αλλά δεν έχω το κατάλληλο πρόγραμμα να το εφαρμόσω :cry: μια ίδεα παρακάτω

Όλο το αεροπλάνο μπαλέ σκούρο να γυαλίζει , οι ολυμπιακοί κύκλοι να καλύπτουν ,
Την όλη σχεδόν την άριστη και δεξιά πλευρά(,όχι ι κύκλοι σαν των ολυμπιακών αγώνων αλλά του σήματος) και με μια άσπρη πιο μοντέρνα γραμματοσειρά να γράφει,Olympic airlines.com

Πως σας φαίνετε η ιδέα μου :?:

χαλια ε :?:

Μιας και η συζήτηση πλέον δεν έχει καμιά σχέση με το αρχικό θέμα βάζω κλειδαριά...

topic_lock.gif

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.