Προγράμματα για Η/Υ

• Thread starter Thread starter fotis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
graphic card

Καλησπερα σε ολους.ΕΧΩ ΤΗΝ 7900GTX 512 της 3d club, καρτα γραφικων.Θελω να την γεφυρωσω βασικα να βαλω και αλλη μια.Η συγκεκριμενη καρτα δεν υπαρχει αν και την αγορασα πριν δεκα μηνες,βρισκω ομως την 7900gtx asus εταιρεια.Γνωριζετε να με βοηθησετε αν θα συνεργαστουν οι 2 καρτες μαζι η θελει ακριβως την ιδια(3d club)?
ευχαριστω

Mήπως γνωρίζετε για το από που μπορώ να κάνω free download για το Service Pack 2 Greek Verzion;

Ευχαριστώ πολύ!

Re: graphic card

LAKIS72":1a1pdoko said:
Καλησπερα σε ολους.ΕΧΩ ΤΗΝ 7900GTX 512 της 3d club, καρτα γραφικων.Θελω να την γεφυρωσω βασικα να βαλω και αλλη μια.Η συγκεκριμενη καρτα δεν υπαρχει αν και την αγορασα πριν δεκα μηνες,βρισκω ομως την 7900gtx asus εταιρεια.Γνωριζετε να με βοηθησετε αν θα συνεργαστουν οι 2 καρτες μαζι η θελει ακριβως την ιδια(3d club)?
ευχαριστω

Απ' ότι βλέπω (σύμφωνα με αυτά που λές...) είναι και οι δύο κάρτες βασισμένες στο ιδιο chip της Nvidia.
Αν είναι και η μνήμη που χρησιμοποιούν της ίδιας ταχύτητας δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα.

Εδω θέλω να σου εφιστήσω την προσοχή.
Ότι και να πω εγώ η κάποιος άλλος δεν είναι δεσμευτικό .
Θα σου πρότεινα να αγοράσεις την νέα κάρτα από computer shop και να σου τις εγκαταστήσουν αυτοί.
Ετσι σε περίπτωση ασυμβατότητας μπορείς να ελπίζεις σε αλλαγή.

Aristoteles":3bxm7g4q said:
Mήπως γνωρίζετε για το από που μπορώ να κάνω free download για το Service Pack 2 Greek Verzion;

Ευχαριστώ πολύ!

To SP2 ζητά και windows authentication ............

Αν το πρόβλημα είναι μόνο το windows authentication, όποιος θέλει μπορεί πολύ εύκολα να το βρει στο νετ.
Είναι ένα πολύ μικρό προγραμματάκι το οποίο σε μερικά δευτερόλεπτα σου βγάζει τον αριθμό των windows που έχεις.
Ή σε παραπέμπει και το ίδιο το πρόγραμμα όταν στο ζητήσει, σε ανάλογο Link. Και εγώ έτσι το κατέβασα πριν μερικούς μήνες.
Θα το έκανα attachment εδώ, αλλά προς το παρόν έχω πρόβλημα με το λαπτοπ και δεν εχω πρόσβαση σε κανένα απο τα αρχεία μου.

Μήπως γνωρίζει κανείς για ποιό λόγο όταν κατεβάζω κάποιο αρχείο video (mpg ή avi πχ), το windows media player το παίζει ανάποδα?
Μη γελάτε.
Αν πχ είναι άνθρωπος, βλέπεις τα πόδια επάνω και το κεφάλι κάτω. Εντελώς ανάποδα!!! :shock:

fotis φταίει κάποιος απο τους codec που έχεις βάλει. Το είχα πάθει και εγω όταν είχα κατεβάσει κάποιο codec pack. Με το που το έβγαλα όλα ΟΚ

Μάλιστα. Πριν όμως κατεβάσω το codec δεν μπορούσα καν να "δω" αρχεία avi. Έβλεπα μόνο mpg. :(
(όπως και τώρα που πλέον διέγραψα το codec).
Κάποια συμβουλή από κάποιον?

MindTraveller":m9r4cduu said:
Θα το έκανα attachment εδώ, αλλά προς το παρόν έχω πρόβλημα με το λαπτοπ και δεν εχω πρόσβαση σε κανένα απο τα αρχεία μου.
Καλύτερα που δεν το έκανες, μιας και δεν το επιτρέπουν οι Κανόνες του φόρουμ :roll: