Προς τους Admin...

• Thread starter Thread starter Captain Jack
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γιώργος Μάναρης":1z0dhbq3 said:
Αγαπητοί κύριοι συντονιστές,
4oν:Να πάει στο Ελληνικό να δεί πώς βγαίνουν οι βρούβες.(Sinapis nigra)
Θα ληφθεί υπ 'όψιν η... συμβουλή σας

Καλησπερίζω τους Moderators κλπ..

6 μήνες στέλνω p.m. για αλλάγή του nickname από ''hyperexcitability'' σε ''AndreasT''.. μπορεί να γίνει κάτι??

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Re: Μουζενίδης: Νέα αεροπορική εταιρία

Συντονιστη που εδω συντονιζεις, εδω ειχα γραψει κατι για τους Ελληνες και για τους Ελληνο-Ποντιους.
Αφου τα διεγραψες δεν με διαγραφεις κι εμενα απο το φορουμ.

Θα μου λειπει ο γιατρος μας ,κριμα. :cry:
Να σε καλα γιατρε ,νομιζω κατα βαθος πρεπει να εισαι καλος ανθρωπος .
OA701 ,aakunz ,Thanasis_U2,flesland ναστε καλα παιδια. :great:
Συντονιστη διαλεξε ,αν δεν με διαγραψεις θα σε διαγραψω εγω :mrgreen:

Το μήνυμα διαγράφτηκε γιατί απλά δεν έιχε σχέση με το άνοιγμα της νέας αεροπορικής εταιρίας. Το να αρχίσουμε τα μαθήματα ιστορίας και μια συζήτηση για το ποιοι ήταν Έλληνες και ποιοι όχι ή περί Ποντίων και μη, δεν έχει κανένα νόημα στο παρόν θέμα. Όπως σχολίασε και ο Flesland "Ας συγκεντρωθούμε στο ζουμί της υπόθεσης".

Αν παρ' όλα αυτά δεν το κατανοείς και συνεχίζεις να επιθυμείς τη διαγραφή σου, θα το κάνουμε.

Αν για σενα δεν εχει κανενα νοημα προσωπικα για μενα εχει. Κακο ειναι να μαθω αν θα ειναι Ελληνικη η οχι ;
http://www.ellinair.com/ κρατησε και αυτο αν νομιζεις οτι εχει καμια σχεση με το Ελληνικο εθνοσημο.Μονο Ελληνικο δεν ειναι.
Αυτα ,μην σας κουραζω αλλο.Περιμενω την διαγραφη γιατι ποτε δεν μου αρεσανε φορουμ που καποιος θα διαγραφει αυτα που γραφω.
Για και παλι σε ολη την καλη παρεα.

Moderators Team να σε καλα.Θα σου εδινα μια συμβουλη: ποτε να μην δεχοσουν να γινεις συντονιστης ομως τωρα ειναι αργα .
Σου ευχομαι καλη επιτυχια.Ειναι δυσκολη η θεση που ανελαβες .

Άλλο το ellinair και άλλο η εννοιολογική και γλωσσολογική ανάλυση περί "Ελλάδας", 'Ελλην", "Πόντιος" που έκανες...Επίσης, αυτή η μανία σου με το αν κάτι είναι Ελληνικό ή όχι, αρχίζει να κουράζει και να ενοχλεί.

"Να φύγει η Ryanair, είναι ξένη", "Να φύγει η Turkish, είναι ξένη" και πολλά παρόμοια που κατα καιρούς έχεις γράψει..... Μην μπλέκουμε την πολιτική με την αεροπορία....

"Να φύγει η Ryanair, είναι ξένη",
γιατρε το θεμα ειναι οι επιδοτησεις.Θελεις να πεις οτι ειναι καλυτερα να τις δωσουμε στους ξενους;
Και διαβασε καλυτερα γιατι αυτα που γραφεις δεν τα εχω γραψει ποτε!
και αυτο απο που το εβγαλες;Αλλα γραφω αλλα καταλαβαινεις η το κανεις επιτηδες ;
Και στο κατο κατο αν θελεις την γνωμη μου για τους τουρκους ,δεν θα τους αφηνα καθολου.Η ιστορια εχει γραψει γι αυτους;

Επίσης, αυτή η μανία σου με το αν κάτι είναι Ελληνικό ή όχι, αρχίζει να κουράζει και να ενοχλεί.
Δεν γραφεις καλυτερα την καταγωγη σου για να καταλαβω γιατι ολα επι Ελληνισμου σε ενοχλουν.
Απλως αυτο που κανεις ειναι μια τακτικη.Οταν καποιος στο φορουμ μας εμποδιζει κανουν αυτα που κανεις εσυ.

Και ακομα κατι ,οταν μιλαω με τον συντονιστη ειναι σωστο να ακουμε την γνωμη σου ;

Georgi1964":23dm9v30 said:
ποτε δεν μου αρεσανε φορουμ που καποιος θα διαγραφει αυτα που γραφω
Τότε λυπάμαι αλλά θα ταλαιπωρηθείς πολύ να βρεις φόρουμ που να "σ΄αρέσει". Πιθανώς στο φόρουμ που θα ιδρύσεις ο ίδιος!

Θα ήθελα να ξανανοίξω το θέμα με το DC-6 της ΟΑ στην Κερατέα γιατί έχω βρεί ορισμένα στοιχεία έστω και επουσιώδη.Θα ήθελα όμως να έπαιρνε μέρος και ο Hastaroth γιατί είχε γνώμη και άποψη στο συγκεκριμένο θέμα,ο οποίος όμως έχει αποβληθεί από τις συζητήσεις από τις 19 Φεβρουαρίου.Νομίζω ότι δύο μήνες αποβολής είναι αρκετοί,δε συμφωνείτε και σείς;

Μια θερμή παράκληση:
Έγινα δέκτης πρόσφατα καλοπροαίρετων παρατηρήσεων από δύο μέλη του a.gr σχετικά με την εσφαλμένη χρήση εκ μέρους μου του συνδέσμου "ό,τι".Τα μέλη μου παρέθεσαν τους κανόνες ορθής χρήσης τους οποίους προσπαθώ να τηρήσω και για αυτό τους ευχαριστώ.Παράλληλα,παρατηρώ την εκτεταμένη χρήση του αγγλικού ερωτηματικού (?) στη γραφή στο πεδίο συζητήσεων.
Στα πλαίσια της εφαρμογής των κανόνων ορθογραφίας και επειδή το ελληνικό ερωτηματικό δεν έχει αλλάξει αλλά και για την ακόμα ορθότερη χρήση της πανέμορφης γλώσσας μας,προτείνω στους διαχειριστές και στα μέλη να κάνουμε το αυτονόητο:
Να χρησιμοποιούμε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ερωτηματικό.
Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος χρήσης του αγγλικού ερωτηματικού.Γιατί δε μπορούμε να χρησιμοποιούμε το σωστό σημείο στίξης αλλά γράφουμε το λάθος;Ας μη μας γίνει συνήθεια.
Ευχαριστώ και παρακαλώ τα μέλη και τους διαχειριστές να επιληφθούν καταλλήλως :great: