Προς τους Admin...

• Thread starter Thread starter Captain Jack
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γιατί το μόνο που κάνει το συγκεκριμένο ποστ είναι διαφήμιση ενός blog που κάνει αναδημοσίευση ειδήσεων άλλων σελίδων. Επίσης πάει παρέα και με τον παρακάτω κανόνα του φόρουμ: viewtopic.php?f=9&t=4023

Λογω διακοπών το είχα ξεχάσει. My apologize... :thx:

Αν και δεν γνωρίζω τι έχει γίνει με το ATR που είχε πάει στην Πάνθεον, στο database με τα «ελληνικά» αεροσκάφη στο [airliners.GR] μήπως πρέπει να ενοποιηθεί η Πάνθεον με την Olympic Air αφού πρόκειται για την ίδια εταιρεία?

Μιας και στο αλμπουμ υπαρχει πεδιο για τα νηολογια, τις αεροπορικες εταιρειες, τους τυπους, μηπως θα ηταν σκοπιμο / δυνατο / εφικτο να μπει και μια μηχανη αναζητησης για τις φωτο; Δεν ξερω αν το phpBB υποστηριζει μηχανη αναζητησης για photo galleries και ρωταω γιατι η υπαρχουσα αναζητηση δεν εχει καποιο αντιστοιχο κομματι. Και ειναι λιγο κουλο να υπαρχουν τοσες χιλιαδες φωτο και να μην μπορεις να κανει κανεις αναζητηση... :oops:

θενκς

Ok μερσι, αλλα βρε αδερφε το λινκ πρεπει να το εχει κανεις εξτρα αποθηκευση. Δεν ειδα να μπορει κανεις να μπει στην αναζητηση, απο την γκαλερι η απο καπου αλλου..

Το ειχα ξεχασει απολυτα οτι υπαρχει.. :doubt: :oops:

Φιλικα

Στεφος :mrgreen:

Το είχα γράψει και τότε και το γράφω και τώρα: Σε πρώτη φάση σε δοκιμαστική λειτουργία μιας και είναι ένα νέο script που έχω προγραμματίσει και μάλλον θα έχει και κάποια λαθάκια. Όταν είμαι σίγουρος ότι είναι όλα οκ, θα μπει και σε όλα τα σχετικά σημεία της σελίδας.

Πιθανώς να είναι θέμα δικής μου αναπηρίας, αλλά προσπαθούσα να ανεβάσω αυτήν την φωτό, (και μόλις είδα πόσο κακής ποιότητας είναι, καλύτερα να την σβήσετε....) και δεν μπορούσα να βρω την Smart Wings μέσα στην λίστα των εταιριών (στο gallery, upload, καταλαβαίνετε). Δεν ξέρω τι έκανα λάθος.

Μην αμφιβάλεις για τον ευατό σου. Απλά δεν υπήρχε στην λίστα. Την πρόσθεσα πλέον ώστε να υπάρχει για μελλοντικά uploads :great: