Προς τους Admin...

• Thread starter Thread starter Captain Jack
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Nα ρωτήσω κάτι?

Λείπουν 4-5 πόστ που αναρτήθηκαν μεταξύ 16.00-17.00 σε 2 thread... Alles klar?

Αυτά τα posts μαζί με το αρχικό post με το συνημμένο αρχείο σχετικά με το timetable της Athens, διαγράφτηκαν από το forum μετά από επικοινωνία της εταιρίας με το airliners.gr. Το εν λόγω αρχείο ήταν απόρρητο έγγραφο και μπήκε άνευ αδείας από το μέλος που το ανέβασε.

Γρίπη τύπου Α (Η1Ν1)

Αγαπητοί συντονιστές,
ως λάτρης του χοιρινού (και δη της ψητής γουρνοπούλας), παρακαλώ να διορθωθεί ο τίτλος του θέματος "Γρίπη των χοίρων" στην ενότητα "Πολλά και διάφορα".
Με τον συγκεκριμένο τίτλο αδικούμε τα συμπαθέστατα γουρουνάκια στα οποία, αδίκως και εκ παραδρομής, αποδόθηκε ο τίτλος κυριότητας της νέας γρίπης.
Η σωστή ονομασία είναι "Νέα γρίπη", "Γρίπη Α" ή "Η1Ν1".

Και για την αποκατάσταση της "τιμής των χοίρων" παραθέτω ένα μικρό απόσπασμα από την κα Βικιπαίδεια:

"Να υπογραμμίσουμε,ότι η ψητή γουρνοπούλα είναι ένα θαυμάσιο έδεσμα με λιγότερα μάλιστα λιπαρά από το μοσχαρίσιο κρέας, αν ο καταναλωτής αποβάλλει το εμφανές λίπος! Αν μπορεί βεβαίως να αποστεί του πειρασμού, μπροστά στην τραγανή «γκόρτσα» και στα διάφορα «γλυκάδια» του ζώου, το οποίο ως και σήμερα ψήνεται σε φούρνους (ή σουβλίζεται, προσθέτω εγώ ), εξακολουθεί να είναι νοστιμότατο και προσφέρεται εν αφθονία, ζεστό και σχετικά φθηνό καθ΄ όλη την διάρκεια των τοπικών Πανηγύρεων (και όχι μόνο, ξαναπροσθέτω εγώ) του νομού Μεσσηνίας!"

Παράπονα σε σχεση με τους Διαχειριστές,Καθολικοί συντονιστές

Ανοιγω αυτο το θεμα(για γκρινια και να ελαφρωσει το ---προς τους Αdmin---) με το μελλον του αγνωστο εφοσον ενοχλησει καποιον απο τους Διαχειριστές, Καθολικοί συντονιστές(ειναι σαν να τον βλεπω)και με συνοπτικες διαδικασιες το πεταξει στα σκουπιδια.Τελος παντων εγω εχω παραπονο μετα την τελευταια του κινηση να πεταξει τις ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ φωτογραφιες που εβαλα σε λινκ απο το φλικρ (ελπιζω οχι για λόγους σεμνοτυφίας ) αλλα με καποια αλλη δικαιολογια , αεροπορικου ενδιαφεροντος ηταν φυσικα.Τελος παντων θα ηταν πιο ευγενες να υπηρχε μια σχετικη επικοινωνια-επαφη η ενα σχολιο για τους λογους που γινετε καθε τι.Ευχαριστω και αν ειναι ΛΑΘΟΣ ποστ να μεταφερθει και ΟΧΙ στην http://www.youtube.com/watch?v=MV-1ulhyReA&feature=fvw

Κατ' αρχήν κακώς άνοιξες νέο θέμα. Υπάρχει ειδικό topic για αυτές τις περιπτώσεις το οποίο δεν χρειάζεται... "ξαλάφρωμα". Μετά από τόσα χρόνια συνεχίζεις να απασχολείς τους Συντονιστές με τα ίδια και τα ίδια πράγματα.

Όσο για το σβησμένο post, για να δει κάποιος τις φωτογραφίες πρέπει να έχει κάνει εγγραφή, αφού ζητάει "sign in". Μιας και κανείς από τους συντονιστές δεν έχει αντίστοιχο κωδικό (όπως φαντάζομαι και πάρα πολλά μέλη) δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε το περιεχόμενο των "πικάντικων" φωτογραφιών. Γι' αυτό και το post σβήστηκε.

GP,συμφωνουμε. Αλλα γιατι να σβηστει μονο το ποστ του gioannis γι αυτο το λογο, ενω αλλα ποστ (ξερεις ποια) με δεσμους που ζητοιυν sign in ειναι ακομα αναρτημενα στο φορουμ?

Έχεις δίκιο. Ο λόγος όμως που έχουν μείνει είναι γιατί κάποια στιγμή ήταν free και μετά ξανακλειδώθηκαν. Τα αφήσαμε μήπως τυχόν ξαναγίνουν ελεύθερα αλλά... τζίφος. Πάντως η διαφορά είναι ότι στις φωτογραφίες του flickr μπορείς να δεις το οτιδήποτε (που μπορεί να είναι και απαγορευτικό) ενώ στην... άλλη σελίδα ξέρεις το περιεχόμενο ακόμα και αν δεν δεις τις φωτογραφίες. Πάντως γενικά, links που παραπέμπουν σε "κλειδωμένες" ιστοσελίδες" θα διαγράφονται.

Συγγνώμη που παρεμβαίνω κ.κ. διαχειρισταί και συντονισταί, αλλά μου φαίνεται πως έχουμε μια νεα γενια trolls εδώ μεσα (πιστεύω πως καταλάβατε ΠΟΙΟΝ εννοώ). Μόλις τον πετάξατε όξω ξαναμπήκε με διαφορετικό όνομα και τα ******** όλα. Δεν υπάρχει προβλεψη για την οριστική απομάκρυνση τέτοιων κακοηθών ? Ευχαριστώ

Πώς να γίνει αυτό, γιατρέ μου. Για κάτι τέτοιους η λύση είναι μόνο η άμεση αποβολή τους μόλις τους δούμε. Κάτι που έγινε και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Άλλη λύση δεν υπάρχει, μιας και αν κάποιος είναι troll ή όχι το βλέπεις μόνο όταν γράψει.

Χίλια συγγνώμη Άκη, που σε ενοχλώ χρονιάρες μέρες, αλλά το φαινόμενο achilleascopilot-oxaros-spaceman1 (τέτοια σχιζοειδή προσωπικότητα έχω να δω από φοιτητής, 3 σε 1 !!!) έχει παραγίνει (δεν αναφέρω το πραγματικό του όνομα για λόγους προσωπικών δεδομένων). Μετά από κάθε ban ξαναμπαίνει με νέο λογαριασμό και ρημάζει τα πάντα. Είδα πως τον προειδοποίησες αλλά δε νομίζω πως θα συμμορφωθεί και σύντομα θα τον ξαναδούμε με άλλα ρούχα. Δεν υπάρχει τρόπος να μπλοκαριστεί το ΙΡ του ώστε να απαλλαγούμε οριστικά από δαύτον? Ευχαριστώ και ξανα χίλια συγγνώμη.