Προς τους Admin...

• Thread starter Thread starter Captain Jack
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Επειδή δε πρόλαβα να συμμετέχω στην συζήτηση που άνοιξε ο docORL ήθελα να σας πω αγαπητοί admin & moderators την άποψή μου.
Καταρχάς το μεγάλο ευχαριστώ, για τις πολύ καλές προσπάθειες που κάνετε, είναι αυτονόητο πιστεύω από όλους μας.
Όμως συμφωνώ σε πολλά από τα επιχειρήματα του doc.(βέβαια χωρίς το κομμάτι της συνομοσίας που λέει :? )
Και πιστεύω ότι θα γίνω πιο κατανοητός...
Το να σβήνονται θέματα, πόστς ή και να κλειδώνονται το βρίσκω και εγώ "τραβηγμένο". Θέλω να πώ μερικές φορές είναι όντως αναγκαίο(κακό) το ομολογώ, αλλά δεν πρέπει να είναι ο Κανόνας!
Αφού με την εμπειρία σας το βλέπετε, ότι αν δε βγω εγώ οφ τόπικ θα βγεί κάποιο άλλο μέλος (ίσως νέο). Η εργασία που κάνετε καταντάει όντως πολύ κουραστική και ίσως και βαρετή. Πιο είναι το πρόβλημα αν υπάρχει θέμα με, για παράδειγμα, την Ολυμπιακή και πιάσει και 30 σελίδες? Δεν ήταν πιο ωραίο το φόρουμ παλαιότερα που δεν ήταν τόσο γνωστό, που δε σβήνονταν τα πόστς, που οι "κανόνες" ήταν πιο χαλαροί? Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ πιο πολύ!
Επίσης γιατί δε βάζετε ένα chat στην κεντρική σελίδα, πολλά θα είχαν αποφευχθεί.
Το Επίπεδο δε είναι συνηφασμένο με το συνεχές "φιλτράρισμα" των ποστς. Πραγματικά εγώ όταν βαριέμαι ένα θέμα, απλά δε το ανοίγω. Μετά υπάρχουν και μερικά μέλη που απαντάνε μόνιμα με μια δόση μαγκιάς και ειρωνίας (οι λεγόμενοι ξερόλες) που για μένα είναι ενοχλητικό να διαβάζω τα γραφόμενά τους, όμως εκεί δεν αντιδράτε αγαπητοί admin & moderators. Και μια φορά που σου διαμαρτυρήθηκα αγαπητέ Άκη, μου απάντησες ότι είναι καλό να "ακούγονται" και τέτοιες απόψεις...
Οπότε δεν είναι σωστό να υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά...
Αυτά για την ώρα, ελπίζω να μην έγινα κουραστικός...

Μετά από τυχαία αναζήτηση στη λίστα αεροσκαφών της Ολυμπιακής πρόσεξα πως στο SX-BIH αναφέρεται το εξής: Nosewheel broke on landing Mykonos, returned Athens and damaged beyond repair after landing without nosewheel, 18/4/2005, 20.15. .Από την άλλη υπάρχουν ακόμα και πρόσφατες φωτό του αεροπλάνου στα σπάτα να τροχοδρομεί...Επισκευάστηκε ή είναι άλλο αεροπλάνο? :roll:

Είναι το ίδιο. Στην αρχή το είχαν βγάλει μη επισκευάσιμο (ή τουλάχιστον ασύμφορο οικονομικά να επισκευαστεί) αλλά τελικά το επισκεύασαν.
Θα διορθώσω την καταχώρηση.

Μπορειτε να μου πειτε ,πως γινεται να μαυριζω το κουτακι που λεει αυτοματη συνδεση στο site αυτο και καθε φορα που μπαινω να μου ζηταει συνδεση... :roll:

Valentinovissi, το κουτάκι απλά το κλικάρεις και μένει κλικαρισμένο. Την επόμενη φορά που θα μπεις στο site, θα συνδεθείς αυτόματα.
Εκτός:
Εκτός αν έχεις πρόγραμμα anti-spyware, anti-dialer ή κάτι παρόμοιο, που του έχεις πει να σβήνει τα cookies, κάθε φορά που κλείνει ή ανοίγει ο browser. Πέρα από τα κακά και βλαβερά μπισκοτάκια, υπάρχουν και κάποια που κάνουν καλή δουλειά (για παράδειγμα θυμούνται ότι είσαι μέλος του airliners.gr και θες να συνδέεσαι οσωνούπω). Αν κάποιο πρόγραμμα τα σβήνει όλα (μαζί με τα temporary internet files και άλλα μπάζα), τότε θα πρέπει να πληκτρολογείς name+pass κάθε φορά που μπαίνεις.

Κι όμως είναι όπως τα λέει ο valentinovissi.
Το πρόβλημα παρουσιάστηκε απο την τελευταία αναβάθμιση του site και έκτοτε τουλάχιστον σε μένα υπάρχει.
Δεν είναι θέμα antispyware ή αδειάσματος μπάζων μιας και στα άλλα φόρουμ συνδέομαι κανονικά και μόνο στο παρών
ζητάει κωδικό συνεχώς. Νομίζω είχε ξανασυζητηθεί και τότε αν θυμάμαι καλά.

Έχει αναφερθεί και παλαιότερα (βλέπε εδώ: viewtopic.php?p=69951#p69951). Δεν υπάρχει λύση, μιας και όταν λειτουργεί σε κάποιους και σε κάποιους άλλος όχι, τότε δεν ξέρω που να ψάξω το σφάλμα. Sorry!

Re: Σχέδια για παραγγελία αεροσκαφών από τη MIG

Συγνώμη που το γράφω, αλλά δεν ξέρω σε ποιον να στείλω pm. Δε μπορώ να καταλάβω το moderation ορισμένες φορές. Γράφω σε διάφορα forum εδώ και πάνω από 10 χρόνια, ορισμένες φορές όμως πραγματικά δεν καταλαβαίνω τη λογική με την οποία διαγράφονται ορισμένα posts μου εδώ, χωρίς μάλιστα καν να μου σταλεί ένα pm τύπου "σβήνεται το post σου διότι αυτό και αυτό" αν κάνω κάτι που είναι εκτός πνεύματος του forum. Το γράφω εδώ γιατί εδώ σβήστηκε άλλο ένα post μου και αναρωτιέμαι γιατί. Έγραψε ο Fxxxr για το ότι στο site για τα logo τα figures των αεροπλάνων είναι A320. Και απάντησα ότι "αν θυμάμαι καλά στο oafashion δεν είχαν.... 747;", σημειώνοντας μάλιστα σε παρένθεση ότι το λέω σοβαρά με την έννοια πως αν όντως θυμάμαι σωστά... ίσως τελικά να μην τα προσέχουν και τόσο. 1000 συγγνώμη που postάρω γι αυτό το θέμα, αλλά παρακαλώ πολύ κάποιος moderator να μου εξηγήσει τι το κακό/παράλογο/προσβλητικό/flamy είχε αυτό το post ώστε να πρέπει να σβηστεί.

Τέλος πάντων, δικό σας το forum, δικοί σας και οι κανόνες, νομίζω όμως όταν σβήνονται κατ'επανάληψην posts κάποιου ένα pm να εξηγήσει τους λόγους θα βοηθούσε. Τουλάχιστον να ξέρω ποιος και γιατί έσβησε το post μου, ώστε να μπορώ να του εκφράσω και μια πιθανή διαφωνία μου.

Καλημέρα,
Μενέλαος

Re: Σχέδια για παραγγελία αεροσκαφών από τη MIG

Μιας και αποφάσισες να μας παραθέσεις το πρόβλημά σου δημόσια σε ένα topic που συζητάμε για την ΟΑ, θα σου απαντήσω κι εγώ δημοσίως.
Κατ' αρχήν, αφού γράφεις τόσα χρόνια σε φόρουμ όπως ισχυρίζεσαι, θα έπρεπε να ξέρεις ότι σε τέτοιες περιπτώσεις στέλνουμε πμ στους Συντονιστές ή ακόμα καλύτερα στον Διαχειριστή. Είναι δυνατόν να γράφεις "δεν ξέρω σε ποιον να στείλω pm" και να γράφεις το "παράπονό" σου σε ένα θέμα που έχει σχέση με την ΟΑ, όντας πάνω 10 χρόνια σε forums? Στείλε πμ σε κάποιον Συντονιστή και θα σου απαντήσει ο αρμόδιος. Άσε που υπάρχει και η αναζήτηση αλλά και η κατηγορία στο "ότι έχει σχέση με το airliners.gr" που και εκεί μπορείς να γράψεις παρόμοια θέματα.

Θεωρείς ότι στα δεκάδες posts που κάνουμε moderating θα έπρεπε να στέλνουμε πμ στον καθένα εξηγώντας τους λόγους? Τότε θα έπρεπε να καθόμαστε όλη την ημέρα πάνω από ένα pc κάνοντας αυτή τη δουλειά. Όποιος διαφωνεί και θεωρεί ότι κακώς σβήστηκε ένα post του, επικοινωνεί με τους Συντονιστές.

Στο προκείμενο, τώρα: Είμαστε σε ένα topic με θέμα τα νέα αεροσκάφη της ΟΑ, για παραγγελίες, για φήμες κλπ. Εσύ γράφεις αν στο oafashion είχαν 747? Και μάλιστα το λες και σοβαρά? Τι ακριβώς εννοούσες? Προφανώς ότι σε ένα από τα σχέδια για τις στολές είχαν ένα 747 για background στο σχέδιο. Αυτό είναι σοβαρό post για να μείνει σε αυτό το θέμα? Επειδή δηλαδή οι φοιτητές της ΑΚΤΟ στο σχέδια τους σχεδίασαν και ένα αεροπλάνο στο φόντο για να φαίνεται καλύτερο το σχέδιο, πρέπει να το συζητήσουμε στα σχέδια της MIG για τις νέες παραγγελίες? Δηλαδή αν είχαν βάλει Α380 γιατί έτσι τους ήρθε, θα το συζητάγαμε και αυτό? Τι σχέση έχει το figure του Α320 για το logo με το σχέδιο για τις στολές από κάποιους σχεδιαστές!

Να μάθουμε να αξιολογούμε τα posts που γράφουμε και όχι να μας φταίει το moderating που δεν έστειλε επεξηγηματικό πμ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, δεν ήξερα σε ποιον να στείλω όμως, δεν ήθελα να φανεί σαν να κάνω παράπονο πχ σε εσένα για κάτι που έκανε κάποιος άλλος. Θα επικοινωνήσω μαζί σου με pm. (δε θα έγραφα δημόσια, γι αυτό και ζήτησα συγγνώμη, απλώς δεν ήξερα σε ποιον mod να στείλω. Μπορείς να διαγράψεις φυσικά τα σχετικά posts εφ'όσον το θεωρείς σκόπιμο)