Προς τους Admin...

Υπάρχει η σελίδα που αναφέρονται όλοι οι συντονιστές (memberlist.php?mode=leaders). Αν δεν ξέρεις ποιος μετέφερα το θέμα, απλά στείλε σε κάποιον από μας ΠΜ. Ο καθένας μας μπορεί να δει ποιος μετακίνησε κάποια δημοσίευση και εν ανάγκη να κάνει προώθηση του ΠΜ σου στον κατάλληλο συντονιστή. Αυτό το γράφω γενικά και όχι μόνο σε σένα ;)
 
Παίδες έχοντας υπάρξει και εγώ mod και admin σε forum παλιότερα θεώρησα υπερβολικό να στείλω στον admin για αυτό το θέμα, μου φάνηκε πολύ.... σαν να με βρίζουν και να καλώ αστυνομία. :mrgreen: Τέλος πάντων, έστειλα και pm στον φίλο που μου απάντησε στο post μου πριν λίγο. Απλώς μου φάνηκε υπερβολική η διαγραφή δεδομένου ότι ουσιαστικά απλώς έφερα ένα αντιπαράδειγμα (747 στο oafashion) για να πω ότι δεν έχει νόημα να προσέχουμε όλες αυτές τις λεπτομερείς (α300 στο oalogo), και ότι μάλλον we read too much into them. Μου φάνηκε εντελώς μέσα στη συζήτηση το post μου, γι αυτό και μου έκανε εντύπωση και ήθελα να επικοινωνήσω με κάποιον ώστε να μην υπάρξει άλλο πρόβλημα. :)

Καλό βράδυ,
Μενέλαος
 
Σου στάλθηκε πμ. Μην το κάνουμε όμως ολόκληρη ιστορία για μια διαγραφή ενός (ούτως ή άλλως) μη χρήσιμου post...
 
Κανένα θέμα και σε ευχαριστώ για το pm. Απλώς χάριν ευγενείας απάντησα και εδώ μια και αναφέρθηκε ο Akis στο ζήτημα. ;)
 
Καλησπέρα!
Θα ήθελα να κάνω μία πρόταση για το φόρουμ το οποίο από τότε που το ανακάλυψα καθημερινά μπαίνω!! :laola:
Από 1η Οκτωμβρίου όπως ξέρουμε οι Ολυμπιακές Αερογραμμές δεν θα υπάρχουν και μία νέα αεροπορική εταιρεία θα πάρει τη θέση της η Olympic Air. Θα μπορούσαμε αν όχι τώρα αργότερα να ανοίξει μία νέα θεματικη ενότητα για την Olympic Air συμπεριλαμβάνοντας τα τόπικ από τη θεματική ενότητα ''Ιδιωτικοποίηση 2009''.

Ευχαριστώ πολύ!!!!! :thx:
 
Re: Livery Olympic Air

Προς κυρίους Admins:

Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι πως εξ αρχής δεν μετακινείτε κάποιες δημοσιεύσεις στην trash area (πουλάκια που κελαηδούν, ιστορίες science fiction, off topic κλπ) ενώ όταν προσπαθώ να ανταπαντήσω με την ανάλογη σοβαρότητα που αρμόζει σε τέτοιες δημοσιεύσεις (δηλαδή καμία), μετακινείτε τις δικές μου δημοσιεύσεις στην trash area. Αν το φόρουμ δε σηκώνει ιλαρότητα, να το εφαρμόζετε παρακάλώ σε όλους.

Για τη σημερινή περίσταση και για τον προλαλήσαντα λοιπόν να γίνω πιο σαφής. Εδώ "κράζουμε" το livery της ΟΑερ αγαπητέ planespotter. Το livery της Aegean "κράζεται" σε άλλο thread. Τώρα αν σας ενοχλεί και μόνο που βλέπετε τα γλαρόνια πρόβλημά σας.
 
Re: Livery Olympic Air

λύπαμαι που δεν καταλάβαται το σχόλειό μου. δεν κάνω διαφύμηση ούτε για τη μία ούτε για την άλλη εταιρεία. βρισκόμαστε σε έναν χώρο που επιτρέπει σε όλους να εκφράσουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αποψή τους. εάν αυτό για εσάς ειναι "trash" λύπαμαι πολύ για την κοινωνία μας...εύχομαι και οι δυο να πάνε καλά και η έλλαδα να έχει καλή φυμη στον χώρο της αεροπορίας sorry για off-topic!
 
Re: Livery Olympic Air

Αφού λοιπόν είμαστε σε χώρο που όπως λες επιτρέπει σε όλους να εκφέρουν ελεύθερα την άποψή τους, γιατί ενοχλήσαι αν σε κάποιους δεν αρέσει το livery (θέμα γούστου) και χρησιμοποιείς τον όρο "κράζουν"? Και από που ως που αδικείται ο Βγενο και το εγχείρημά του αν για τον χ sagittarius το νεο logo είναι κατώτερο του παλιού? Και η Aegean πάλι που κολλάει?
Και απ΄ όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στην κοινωνία μας αυτό βρήκες να τη λυπηθείς? Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου.

Oohps, I did it again. Βουρρ για τον κουβά.
 
Για να μην είμαστε off topic γιατί βλέπω ότι συνεχίζετε ένα θέμα σε λάθος συζήτηση, ας τα μεταφέρουμε εδώ.

Αγαπητέ Saggitarius θεωρώ ότι έχεις καταλάβει πως ο Συντονισμός ενός φόρουμ με τόσα μέλη και δεκάδες ή και εκατοντάδες posts καθημερινά δεν είναι κάτι το εύκολο και δεν γίνεται σε 5-10 λεπτά. Αν μπορούσαμε λοιπόν να βάζουμε βαθμό στο off-topic και να σβήνουμε τα posts που έχουν από πχ 7 και πάνω θα ήταν καλά και όλο θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Δυστυχώς όμως αυτός ο "βαθμός" είναι υποκειμενικός και είναι στην κρίση των Συντονιστών. Αν θεωρείς λοιπόν ότι τα 2 posts περί Α3 και Αγίου Βασίλη στο livery της OAir ήταν εντός θέματος, λυπάμαι αλλά δεν ήταν ούτε κατά διάνοια. Όσο αναφορά την προτροπή σου "γιατί σβήνετε μόνο τα δικά μου και δεν σβήνετε και των άλλων", αυτό μου θυμίζει λίγο αθώα παιδική νοοτροπία του τύπου "αφού γράφουν οι άλλοι άσχετα (κατά τη γνώμη σου πάντα) ας γράψω κι εγώ 2-3 άσχετα επίσης". Ξαναδιάβασε λοιπόν τα 2 posts σου και εξήγησε μας τι σχέση έχουν με το θέμα του topic. Ακόμα και το παράπονό σου για το σβήσιμο των posts δεν το έγραψες εδώ ή με πμ, αλλά το συνέχισες στο θέμα για το livery. Τα μέλη όταν μπαίνουν σε ένα θέμα θέλουν να διαβάζουν πληροφορίες για το θέμα αυτό και όχι εκτός θέματος πράγματα ή τα παράπονα του οποιουδήποτε μέλους προς τους Συντονιστές.

Όσο για τον planespotter: κατ' αρχήν πρέπει να φτιάξεις την ορθογραφία σου και την σύνταξή σου. Κάνε τον κόπο να ξαναδιαβάσεις το παραπάνω post σου και πες μας αν κατάλαβες τι έγραψες. Την επόμενη φορά που θα γράψεις παρόμοιο post όπως το παραπάνω, θα πάει στα "σκουπίδια" χωρίς δεύτερη σκέψη. Όσο για τη φράση
βρισκόμαστε σε έναν χώρο που επιτρέπει σε όλους να εκφράσουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αποψή τους. εάν αυτό για εσάς ειναι "trash" λύπαμαι πολύ για την κοινωνία μας
μάλλον δεν έχεις καταλάβει κάτι βασικό. Αν ο καθένας εδώ μέσα αρχίζει και λέει ΕΛΕΥΘΕΡΑ την άποψή του, χωρίς περιορισμούς, χωρίς κανόνες, χωρίς όρους, θα γίνει εδώ ο πύργος της Βαβέλ. Το "Ελεύθερα" είναι μεγάλη κουβέντα και σημαίνει να λέει ο καθένας ότι θέλει και με όποιο τρόπο να'ναι (προσβλητικές προτάσεις, εκτός θέματος, πολιτικά, βρισιές κλπ κλπ). Δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε όλα τα μέλη να λένε "ελεύθερα" το μακρύ τους και το κοντό τους. Αν αυτό για σένα είναι ελευθερία λόγου σε ένα forum, τότε λυπάμαι πολύ το forum που θα εφαρμοστεί κάτι τέτοιο.
 
1. Στο ότι δεν έγραψα εδώ αυτά που αφορούν τους admin, λάθος μου και παράλειψη. Τώρα βρήκα αυτό το topic.

2. Σαφώς και είναι καρα off topic τα 2 post μου που αναφέρεστε, μόνο που είναι απάντηση (όπως και όλα τα off topic post μου ως τώρα αν έχετε προσέξει) σε posts είτε off topic είτε περιορισμένης σοβαρότητας (πάντα κατά την άποψή μου).


Με εκτίμηση.
 
Top