Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

• Thread starter Thread starter pilotathens
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Απότι την στιγμή που μιλάς για πόλεμο, μπορώ να καταλάβω και με τι παιδεία μεγάλωσες. Το μονο που εύχομαι να μην είσαι χειριστής και να γίνεις κάποτε καπετάνιος με αυτήν την συμπεριφορά, γιατί εάν γνωρίζεις δεν είναι μονο ο καπετάνιος στο αεροπλάνο αλλα και επιβάτες και το υπόλοιπο πλήρωμα, και ΟΛΟΙ λειτουργούν σαν μια ομάδα με στόχο την ασφάλεια τις πτήσης. Εσένα σε φαντάζομαι όταν γίνεις καπετάνιος, να βλέπεις το συγκυβερνήτη και το μονο που να μην μείνει να του κανεις είναι να τον φτύσεις, και μην ανησυχείς με εσένα γελάνε γιατί εάν δεν γελάνε τώρα θα κλαίνε που θα σε έχουν καπετάνιο!!!

Όπως είπα και παλιά, είναι το ευκολότερο πράγμα να μιλάς και θα εκφράζεσαι επι του συγκεκριμένου θέματος όταν έχεις αποκατασταθεί επαγγελματικά είτε διότι είχες την οικονομική δυνατότητα να αγοράσεις τύπο και ώρες είτε διότι είχες τύχη βουνό και ήσουν στον κατάλληλο τόπο την κατάλληλη ώρα με η χωρίς την βοήθεια γνωριμιών.

Σε ότι αφορά το μέλος pilotathens:Εγώ απλά εκφράζω την άποψή μου σχετικά με τον αεροπορικό χώρο και αυτό που ονομάζεται aviation recruitment.Υποδείξεις για τη δική μου παιδεία και για τον τρόπο,
που μεγάλωσα δεν δέχομαι από κανέναν και ειδικά μεσα από ένα forum στο οποίο ο καθένας εκφράζεται ελεύθερα.Μάθε να γράφεις και να εκφράζεσαι με σωστά ελληνικά χωρίς συντακτικά λάθη για να
γίνεσαι κατανοητός σε πρώτη φάση και μετά συζητάμε για καριέρα.Και αυτός που θα γίνει κυβερνήτης να είσαι σίγουρος ότι το αξίζει και πάνω απ'όλα έχει σωστή πνευματική συγκρότηση,κάτι που λείπει από το δικό σου το μυαλό.Στον κόσμο σου είσαι κι εκεί θα παραμείνεις!!!

Διαβαζοντας ολα τα παραπανω, σχετικα με την συμπεριφορα των Καπετανεων θα ηθελα να γραψω τα εξεις.

Οι Καπετανιοι σε ποσοστο 90 % και βαλε συμπεριφερονται με αυταρχικο τροπο στο πληρωμα.
Ο λογος ειναι απλος ..... ειναι θεμα ηγεσιας. Αν εισαι "μαλακος" δεν κανεις για Καπετανιος.

Απο την αλλη ομως ο Καπετανιος πρεπει να ενθαρινει τους Αξιωματικους του πλοιου να διατυπονουν τις αποψεις τους.

Καλησπερα σε ολους σας...Καταρχας θεωρω οτι δεν υπαρχει λογος να ανεβαινουν ετσι οι τονοι. Απλα κατα την γνωμη μου , καπετανιος δεν γινεσαι , καπετανιος γεννιεσαι...Βρε δε μπα να εχεις τον ΔΠΕ η τον ιδιο τον προεδρο εταιριας και να σε ¨ανεβασουν¨σε Κ1 απο Κ2 , ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΙΖΜΑ θα εισαι...Κ1 βεβαια αλλα αλεξιπτΩτιστης...Κακα τα ψεματα...Και θα σας πω κατι...Απο προσωπικη εμπειρια...Αν ερθει ποτε η ωρα για εμενα να γινω Κ1 , λεω αν , αν κρινω πως δεν μπορω να ανταπεξελθω , θα το πω...Και αν με ρωτησεις τωρα , ΔΕΝ ΚΑΝΩ 100% .Σημερα που γραφω αυτες τις γραμμες.Τοτε μπορει και να κανω...Θελει πολλα κιλα μαγκιας να εισαι Κ1 ...Και επειδη εχω γνωρισει καποιους , μιας και εργαζομουν στον αεροπορικο χωρο , θα σας πω πως πραγματικα υπαρχουν ατομα που απο μακρυα λες οτι ειναι γεννημενοι για αυτο...Αλλοι παλι απο μακρυα λες πως ειναι αστειοι....Καλη εβδομαδα σε ολους/ολες σας....

sky_walker":1aezdboy said:
Καλησπερα σε ολους σας...Καταρχας θεωρω οτι δεν υπαρχει λογος να ανεβαινουν ετσι οι τονοι. Απλα κατα την γνωμη μου , καπετανιος δεν γινεσαι , καπετανιος γεννιεσαι...Βρε δε μπα να εχεις τον ΔΠΕ η τον ιδιο τον προεδρο εταιριας και να σε ¨ανεβασουν¨σε Κ1 απο Κ2 , ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΙΖΜΑ θα εισαι...Κ1 βεβαια αλλα αλεξιπτΩτιστης...Κακα τα ψεματα...Και θα σας πω κατι...Απο προσωπικη εμπειρια...Αν ερθει ποτε η ωρα για εμενα να γινω Κ1 , λεω αν , αν κρινω πως δεν μπορω να ανταπεξελθω , θα το πω...Και αν με ρωτησεις τωρα , ΔΕΝ ΚΑΝΩ 100% .Σημερα που γραφω αυτες τις γραμμες.Τοτε μπορει και να κανω...Θελει πολλα κιλα μαγκιας να εισαι Κ1 ...Και επειδη εχω γνωρισει καποιους , μιας και εργαζομουν στον αεροπορικο χωρο , θα σας πω πως πραγματικα υπαρχουν ατομα που απο μακρυα λες οτι ειναι γεννημενοι για αυτο...Αλλοι παλι απο μακρυα λες πως ειναι αστειοι....Καλη εβδομαδα σε ολους/ολες σας....

Συμφωνο, το εχω δει ειναι απολυτα σωστο, ηγετης (Καπετανιος) γεννιεσαι .... δεν γινεσαι.

Και αν ακομα γινεις ... θα εισαι σαν την μηγα μεσα στο γαλα.

πχ ο Αινσταιν μπορουσε ποτε να γινει Στρατηγος ?
Δεν θα μπορουσε ποτε να το "υποστηριξει", γιατι δεν μπορουσε να "φορεση" αυτον το ρολο.

sky_walker":3u7om80b said:
...Θελει πολλα κιλα μαγκιας να εισαι Κ1...
Σαν επιβάτης προτιμώ έναν σοβαρό, διαβασμένο και σωστά καταρτισμένο Κ1 που ακολουθεί ΠΙΣΤΑ τις διαδικασίες παρά έναν Κ1 με "πολλά κιλά μαγκιάς" όπως λες.

Εχετε ξεφυγει απο το θεμα ομως...

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Όχι μόνο έχουν ξεφύγει αλλά είναι λυπηρό και απαράδεκτο το εύρος του φαινομένου αγραμματοσύνης αρκετών μελών δυστυχώς με όλες αυτές τις ανορθόγραφες ασυναρτησίες και αρλούμπες χωρίς συγκροτημένο λόγο και περιεχόμενο επιχειρημάτων, ούτε καν του τομέα ενδιαφέροντός των.
Προστέθηκε και ο εκ θαλάσσης ορμώμενος Θεός Ποσειδώνας/miliotiko, ο οποίος θα μας βγάλει κανένα μάτι με την ανορθόγραφη τρίαινά του, στον οποίο ίσως ο pilotathens, θα μπορούσε να απαντήσει…TRAGIC !

Οτιδήποτε μοιράζεις στην ζωή σου, επιστρέφεται. Για αυτό πρόσεχε τι μοιράζεις φιλε airboy! Μην ξεχνάς τροχός είναι και γυρίζει!

Και τώρα να επανέρθουμε στα του φόρουμ, λοιπόν στην olympic air έχουν φύγει έλληνες συγκυβερνήτες από τον στόλο του Α320, άρα ας ελπίσουμε πως τα άτομα που πήγαν για τον διαγωνισμό, και δεν έχουν πάρει απάντηση θα τους πάρουν τώρα δουλειά. Εγώ αυτό άκουσα από ένα φίλο που πετάει πάνω στα dash 8. Εάν πήρε και εσάς κάτι το αυτί σας ενημερώνεται ανάλογος.

off topic αλλα συγχαρητήρια στην Ελλάδα μας και στην Κύπρο που πέρασαν μαζί στον τελικό τις eurovision!