Προσφορα PPl της σχολης "Hero Aviation" από Groupon

• Thread starter Thread starter decryal
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Re: Προσφορα PPl από Groupon

αξιζει σαν σχολή?

Re: Προσφορα PPl από Groupon

Δεν ξέρω σε ποιον ανήκει η σχολή αλλά βλέπω να του έρχεται μια ωραιότατη μηνυσούλα σύντομα γιατί στο site τους έχουν χρησιμοποιήσει φωτογραφίες από site άλλων σχολών (και μάλιστα όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από την Αμερική και συγκεκριμένα από την Florida -για να μην πω πιο συγκεκριμένα-) στις οποίες εμφανίζονται μαθητές και εκπαιδευτές χωρίς προφανώς να έχουν δώσει την άδειά τους να χρησιμοποιούνται οι φωτογραφίες τους σε site κάποιας άσχετης σχολής στην Καλαμάτα.

Αν κάποιος έχει σχέση με την σχολή Hero Aviation, παρακαλώ να γράψει εδώ και να μας ενημερώσει πριν είναι αργά...

-edit-
Οσο για το αν αξίζει δεν ξέρω, αλλά αν κρίνω από το άθλιο site τους και αυτά που έχουν μέσα σε αυτό, δεν θα πήγαινα ούτε για πτήση εθισμού... Ασε που όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι...

Δεν είναι καλή περίπτωση.Μακριά απ'αυτούς και γρήγορα.Είχαν ένα αεροπλάνο και τους το πήραν.Κι ένας μαθητής που ήρθε στη λέσχη που ήμουν ώς μαθητής
έλεγε ότι του χρωστούσαν λεφτά χωρίς να έχει πετάξει,ενώ τα είχε δώσει ως προκαταβολή.Ιστορίες απείρου ελληνικού κάλους.!!!!!!!!!
Υπάρχουν κι άλλες σχολές που μπορεί κάποιος να εμπιστευθεί.
8)

Πάντως μέχρι στιγμής έχει κάνει 28 αγορές... Ας ελπίσουμε στο μέλλον κάποιος από τα παιδιά αυτά να γράψει τις εντυπώσεις του.

Ας μαζέψουν κανά φράγκο, θα τους χρειαστεί για τους δικηγόρους...

Το κατεβάσανε?!
'Η κάτι ... "δεν κάνω καλά"?

τελειωσε η "προσφορα"

Βρε εσείς, μήπως τους κάνει κάποιος φάρσα. 299€ για 45 ώρες πτήση δεν βγαίνουν ούτε τα καύσιμα. Δεν μπορεί κάποιος να είναι τόσο χαζός και να δώσει σε τέτοια τιμή το PPL. 300€ έχουν μόνο τα βιβλία, 300€ παίρνει μόνο ο εξεταστής αέρος (μαύρα αυτά, δεν χρειάζεται να τα ξαναπούμε). Κάνα 50άρη παράβολα στην ΥΠΑ χωρίς να βάλω FI. Ήδη φτάσαμε στα 650€ χωρίς να έχουμε δει αεροπλάνο από μέσα. Και επίσης λέει ότι η διαμονή είναι δωρεάν!!!

Το λέω και πάλι κάποια φάρσα θα είναι.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.