Προσφορα PPl της σχολης "Hero Aviation" από Groupon

• Thread starter Thread starter decryal
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
A! Το βρήκα τελικά. Ακόμα ενεργό το βλέπω.
Η προσφορά (ή "προσφορά", γιατί πολλά γράφτηκαν για τη συγκεκριμένη λεσχη :D) είναι 300ευρώ για εκπτωτικό κουπόνι των 4500ευρώ
σε σύνολο κόστους 9000 για απόκτηση ppl.

Τελικά δηλαδή, η προσφορά είναι να βγάλεις ppl με 4500+300 = 4800ευρώ αντί για 9 που το χρεώνουν οι συγκεκριμένοι.

Δυστυχώς, τα όσα γράφτηκαν για την εν λόγω σχολή με αποτρέπουν από τη "δήλωση" συμμετοχής,
ευτυχώς, λόγω οικονομικής στενότητας δε θα συμμετείχα έτσι κι αλλιώς :D
(αν και ήταν μεγάλος πειρασμός, αν το έκανε μια άλλη σχολή/λέσχη ...ίσως...)

H ιστοσελιδα της Σχολης ειναι,κατα την αποψη μου,απογοητευτικη....τα δε αγγλικα που χρησιμοποιουνται μου θυμιζουν ICAO level 1!!!Κριμα..

Ναι, ήταν σαφής η διατύπωση της προσφοράς. Τώρα για την εταιρία δεν έχω ιδέα, αλλά οι όροι από κάτω ήταν σαφείς. :)

Τώρα που σταματήσατε τις ανώνυμες συκοφαντίες για μια σχολή που δεν την ξέρετε (όπως ομολογείτε )
αλλά είσαστε έτοιμοι να πείτε την γνώμη σας κάποιοι γιατί ζηλεύουν και κάποιοι γιατί παρασύρονται ανοήτως
αποφάσισα να σας πω και εγώ την γνώμη μου σαν μαθητής της εν λόγω σχολής.
Λέγομαι Κωνσταντίνος Γιαννούκος και πήρα το υπ αριθμόν GR- 004277 πτυχίο PPL από την HERO AVIATION
Πέρασα με την πρώτη τα θεωρητικά μαθήματα με επιτυχία 90-100% χάριν στο ground school ( CBT OXFORD AVIATION ACADEMY)
και την βοήθεια των εκπαιδευτών και το Flight exam με 45 ώρες και 30 λεπτά.
Στην σχολή σήμερα φοιτούν 28 μαθητές μεταξύ των οποίων και 6 αλλοδαποί από Αγγλία !!! Πολωνία ,Τανζανία, Ινδίες κλπ.
Οι εκπαιδευτές είναι κατά την γνώμη μου ότι καλύτερο έχει να επιδείξει ο χώρος με χιλιάδες ώρες πτήσεων
Σας ενημερώνω ότι όχι μόνο δεν μου φάγανε τα λεφτά όπως κάποιος ανώνυμος λέει ότι άκουσε (άλλα αναμεταδίδει εύκολα και φυσικά ανώνυμα)
αλλά μου κόστισε τα μισά από ότι θα μου κόστιζε οπουδήποτε αλλού πλήρωσα όπως με βόλευε (με δόσεις)
και χωρίς τα γνωστά κόλπα ότι «δεν είσαι έτοιμος» για να βάλω και άλλες ώρες στις 45 ώρες τελείωσα.
Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης μου πέταξα με CESSNA 150 & TB10 τα οποία συντηρούνται από πιστοποιημένο μηχανικό και είναι σε camo.
Σε κάποιες από τις φωτογραφίες στο site είναι συμμαθητές μου και υπάρχει και video με μένα από συνέντευξη σε τοπικό κανάλι.
Ο λόγος που σας γράφω είναι ότι είναι κρίμα να παραπονιέστε για το κόστος εκπαίδευσης στην Ελλάδα αντί να
δίνετε συγχαρητήρια σε μια σχολή που εν μέσω κρίσης σας κάνει τέτοια προσφορά.
Και εγώ ρώτησα κάποτε πως μπορεί η σχολή και κάνει τέτοιες προσφορές και η απάντηση ήταν πολύ απλή.
« Με τον ίδιο τρόπο που μια αεροπορική εταιρεία όταν έχει θέσεις κενές για να μην πάει το αεροπλάνο της άδειο στο Λονδίνο πουλάει το εισιτήριο 40 ευρώ)
Αντί λοιπόν μου είπαν ο εκπαιδευτής μας να κάνει μάθημα σε 2 μαθητές είναι καλύτερα να κάνει σε 20 και αντί το κόστος της ασφάλειας να το μοιράζουμε σε 2 μαθητές
Το μοιράζουμε σε 20 κλπ. Κλπ. Δεν ανακαλύψαμε τον τροχό (μου είπαν) απλά ακολουθούμε άλλη πολιτική.
Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης όλα ήταν δωρεάν (μέσα στην τιμή) από την στολή μου μέχρι τα βιβλία κλπ.
Και για να μην σας κουράζω έχετε τον νου σας γιατί όπως μου είπαν τώρα που αγοράζουν και άλλο αεροπλάνο θα κάνουν
Και άλλες προσφορές...!!!! Μην τις χάσετε...και μην ακούτε ανώνυμες συκοφαντίες και παρασύρεστε..
Ο ανταγωνισμός κάνει καλό πάντα στον καταναλωτή δηλαδή σε μας..!!

Μπραβο στην Hero Aviation,

Φιλε kon85 μην απορεις για οσα διαβαζεις εδω μεσα, η Ελλαδα φημιζεται για την ειρωνια την εμπαθεια και την ρουφιανια απλα για ευχαριστηση, ειδικα τωρα που μια σχολη παει να χτυπησει ενα "καρτελ" σχολων και σχολαρχων λογικο ειναι να ακουσεις πολλα. Που να δεις τι γινεται εδω μεσα οταν λεμε οτι ειναι 100 χρονια πισω η αεροπορικη εκπαιδευση στην Ελλαδα και καμια 50αρια πισω η ευρωπη γενικοτερα σε σχεση με την Βορεια Αμερικη βλ. ΗΠΑ, Καναδας.

Υ.Γ. Ειδα το βιντεο σου στο site της σχολης ευχομαι να το κανεις επαγγελμα οπως θα ξερεις ομως εκτος Ελλαδας, εμενα προσωπικα οι κοποι μου, οι αγωνιες μου για τα πτυχια μου (ppl/me-cpl/me-ir/cfi/mei/cfii) δεν κοστιζουν αφθονες δοσεις ενδοεταιρικης ρουφιανιας και φυσικα σε καμια περιπτωση 1800 ευρω.

Δυστυχώς όλοι οι προλαλήσαντες έχουν δίκιο.Και φυσικά ούτε συκοφάντες είμαστε ούτε θέλουμε να υποβαθμίσουμε την όποια προσπάθεια αναπτύσσεται εντός συνόρων,αρκεί βέβαια
αυτή η προσπάθεια να διεξάγεται και να ολοκληρώνεται με το σωστό τρόπο.Για παράδειγμα,τι δουλειά έχουν στο site της συγκεκριμένης σχολής φωτογραφίες από τη PHOENIX και από
το EMBRY-RIDDLE.Είστε σοβαροί;Απαράδεκτα πράγματα κατά την άποψη πολλών φυσικά.Πρέπει να αλλάξει όλο το site να βελτιωθεί το επίπεδο της αγγλικής γλώσσας και να παρουσιαστεί τουλάχιστον
μια σοβαρή ιστοσελίδα που να αναδεικνύει το παρεχόμενο προϊόν που αφορά την εκπαίδευση με σωστό τρόπο και με επαγγελματισμό.Αυτά είχα να προσθέσω κι εγώ και κάποιοι καλό θα είναι να μην υποτιμούν
την νοημοσύνη και το αισθητήριο κανενός.

Καλη Ανασταση να εχουμε...

Εγω θα θεσω μερικα ζητηματα προς συζητηση...
1ον Αναφερεις Phoenix και λοιπες σχολες μεγαλες αμερικανικες, εγω θα σου πω ενα πραγμα οχι μονο δεν εχουν copyrights για το υλικο των site τους αλλα κινουνται σε ενα γενικοτερο φασμα φθορας και αφθαρσιας οσον αφορα την ηθικη και μιλαω για της μεγαλες παντα σχολες...
2ον Δεν νομιζω καμια μεγαλη σχολη και κατ' επεκταση επιχειρηση να εγινε τελεια απο την πρωτη μερα.
3ον Ως "σωστοι" καταναλωτες αντι να κρινουμε και να σχολιαζουμε αρνητικα μπορουμε να διατυπωνουμε τις παρατηρησεις μας και τις προτασεις μας.
4ον Ειμαστε αραγε ολοι τοσο τελειοι επιχειρηματιες, ανθρωποι, πιλοτοι, και καθε αλλη ιδιοτητα για να κρινουμε με τοση ευκολια.
5ον Ο σαρκασμος φανερωνει απουσια πνευματικοτητας.

Ελπιζω η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ μας να μας κανει λιγο καλυτερους ανθρωπους.

Καλη Ανασταση!! :thx:

Και το συγκεκριμένο topic με τα καμώματά σας θα ανοίξει ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!! :deadthread:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.