Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Βλεπεις εσυ καμια τιμη Αθήνα - Καβάλα από 51€ και Καβάλα - Αθήνα από 32€
για πτησεις από Τρίτη 05 Ιουνίου ως Πέμπτη 14 Ιουνίου?...γιατι εγω βλεπω μονο EUR 85,00, EUR 99,00 και παει λεγοντας....

Εγώ βρίσκω και τιμολογώ κανονικότατα από 12-14 Ιουνίου. Το αν δεν "έριξαν" θέσεις στις πτήσεις που θέλεις εσύ, αυτό είναι άλλο θέμα. Αν δε βρίσκεις στο site τους, δοκίμασε σε κάποιο άλλο ή πάρε τους ίδιους τηλέφωνο για να σου το φτιάξουν.

Code:
  1.1TEST/PASSENGER                                        
 1. OA  954 A  12JUN ATHKVA HS1  1155   1300  O        E TU
 2. OA  959 A  14JUN KVAATH HS1  2155   2255  O        E TH

>FQETCOA                                                     
   PSGR                  FARE     TAXES         TOTAL PSG DES
FQG 1         EUR       30.00      50.64        80.64 ADT    
    GUARANTEED                                               
GRAND TOTAL INCLUDING TAXES ****     EUR        80.64

Από το site της ΟΑ:
* Όλες οι παραπάνω τιμές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

εμενα απο το site της ΟΑ μου δινει αλλες τιμες για 12-14/6...EUR 184,64.... :wall:

Attachments

• ATH-KVA-ATH 12-14-6.jpg
    ATH-KVA-ATH 12-14-6.jpg
    254,6 KB · Προβολές: 965
Πάρε τηλέφωνο. Μην τους αφήνεις. Για τις ημερομηνίες που σου ανέφερα, υπάρχουν θέσεις.

Προσφορά Αεροπορικό Σκύρος-Αθήνα 5 ευρώ!

Προσφορά από την Aegean!

Σκύρος-->Αθήνα 5 ευρώ! Είναι το πιο φθηνό αεροπορικό που εχω πετύχει ποτε για εσωτερικό!
Αθήνα-->Σκύρος-->Αθήνα 19 ευρώ!

εγώ το εκλεισα το ΠΣΚ για Σκύρο!!! σε συνδυασμό με το http://www.e-cashback.gr και το http://www.airtickets.gr μου ήρθε 19.00-2.75-2.75=13.50€
Αλήθεια είναι η πρώτη φορά που βγαίνει σε προσφορά άγονη γραμμή ή είναι η ιδέα μου;

επίσης οι υπόλοιπες προσφορές της Aegean για εσωτερικό
Προς Αθήνα 29€*
Από/προς Θεσσαλονίκη 29€*
Από Αθήνα 59€*
Aπό Αθήνα προς Θεσσαλονίκη 59€*
Από Αθήνα Προς Σκύρο14€*
Από Σκύρο Προς Αθήνα5€*

Κρατήσεις μέχρι 14.06.2012
Πτήσεις από 01.07.2012 μέχρι 30.10.2012

Αφού έχουν που έχουν χασούρα... Πρέπει με κάποιο τρόπο να γεμίσουν μερικές από τις 168 θέσεις του Α320 που εξυπηρετεί τη Σκύρο, καθότι μέχρι τώρα (1 μήνα και κάτι από την έναρξη του δρομολογίου από την Α3) οι πτήσεις εκτελούνται με (σχεδόν αποκλειστικά) μονοψήφιους αριθμούς επιβατών.

red_fly9":1c20dufc said:
Ελεος ΠΙΑ με αυτους τους weekendair προορισμούς προσφορας της ΟΑ
Της χρειαζεται επισημη καταγγελια! Δεν μπορει να ξεγελά τον καταναλωτή ηθελημένα και προμελετημένα κια δεν ειναι πρωτη φορα που το κανει...
Στο Καβάλα - Αθήνα από 32€ και Αθήνα - Καβάλα από 51€ δεν υπαρχει ουτε μια θεση απο αυτες τις τιμες...
Τι το γραφει?... για να γεμιζει η διαφημιση?...
και μην μου πει καποιος οτι ηταν λιγες οι θεσεις και εξανληθηκαν γιατι το τσεκαρα και τα ξημερωματα στις 01:15 μολις μου ηρθε το mail !!!

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfor ... endair.cmt

Ακριβώς το ίδιο μου συμβαίνει εμένα αυτή την εβδομάδα! Ψάχω για Κεφαλονια και δεν βρίσκω πουθενα τις τιμές που αναφέρει. (Οι ειδικοί εδώ μέσα μπορούν να βρουν κάτι οποίαδήποτε ημερομηνία;) Το τσεκάρω από Παρασκευή 23.00 μέχρι και τώρα Σάββατο 9.00 (εκτός και εξαντλήθηκαν μεταξύ 2.00 και 7.00 που κοιμώμουνα. red_fly9 το ενδεχόμενο καταγγελίας σε ενδιαφέρει να το δούμε μαζι;

aakunz":1c20dufc said:
Πάρε τηλέφωνο. Μην τους αφήνεις. Για τις ημερομηνίες που σου ανέφερα, υπάρχουν θέσεις.
Ε λοιπόν έκανα ακριβώς αυτό. Πήρα τηλέφωνο την Ολυμπιακή. "Έμαθα" λοιπόν απο τον υπάλληλο που απάντησα ότι στις τιμές προσφοράς στο weekend air ΔΕΝ περιλαμβάνονται οι φόροι, κατι που φυσικά ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Του είπα ότι Έχω ταξιδέψει από Αθήνα --> Κεφαλονια με 51 και το ανάποδο 32. Μα μου λεει με υφάκι μόνο οι φοροι από αθηνα είναι 50 ευρώ θέλετε να μου πείτε ότι ταξιδέψατε τσάμπα; Εντάξει όταν ο άλλος σου αναιρεί τα αυτονόητα (Μα στις προηγούμενες εκλογες είχα παει και επιστρέψει με 51+32 στην αντίστοιχη προσφορά), δεν εχει νόημα η συζήτηση...

Θα ήθελα τη γνώμη σας. ποια είναι σωστή επομενη κίνηση;

Φιλε "ckabi" φυσικα και η απαντηση του υπαλληλου της ΟΑ οτι: (οι ναυλοι προσφοράς στους weekendair προορισμους ΔΕΝ περιλαμβάνουν τους φόρους) υποβαθμιζει την νοημοσυνη μας, οσο δε για το υφάκι του υπαλληλου που εγραψες το παραβλέπω...αλλα οι weekendair σιγουρα εναι παραπλανητικη διαφημιση για τον καταναλωτη και σηκωνει επισημη καταγγελια!

Τον Οκτωβριο του '11 στους weekendair (11-20 Οκτωβριου) συμπεριλαμβανονταν και το ΑΘΗΝΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΘΗΝΑ στις γνωστες τιμες απο 32+51€ αντιστοιχα. Σε αναζητηση εισητηριου με ναυλο απο 32€ ΗΕR-ΑΤΗ (απο Παρακευη βραδυ/Σαββατο ξημερωματα και Σαββατο πρωι ...) διαπιστωσα οτι εβρισκα διαθεσιμοτητα μονο για δυο ημερες (19 & 20/10) και μονο σε συνολικο αριθμο 4 πτησεων στην διαρκεια του 10ημερου προσφορας που το συγκεκριμενο δρομολογιο (ΗΕR-ΑΤΗ) περιλαμβανει 50 πτησεις! Διαβαζωντας προσεκτικα την διαφημιση:
(Κάντε την κράτησή σας από Σάββατο έως Δευτέρα για ταξίδια στις επόμενες δέκα ημέρες για ταξίδια από τη Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011 ως την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011) με μοναδικο αστερισκο (* Όλες οι παραπάνω τιμές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων.)

Τους εστειλα λοιπον αναλυτικπο e-mail εξηγωντας τους οτι κανουν εσκεμενα Παραπλανητική διαφήμιση με σκοπο την εξαπατηση του καταναλωτη!
Δεν μπορουν να διαφημιζουν εισητηρια προσφορας για συγκεκριμενο 10 ημερο οταν η αυτα ανταποκρινονται μονο σε 2 συγκεκριμενες ημερες απο την εναρξη της προσφορας! Παρεπιπτοντως εχω σπουδασει Μαρκετινγκ και Διαφημιση και γνωριζω πολυ καλα τους συντακτικους ορους που διεπουν μια διαφημιση.
Τους ανέφερα ΡΗΤΑ οτι ο αστερισκος στο τελος (* Όλες οι παραπάνω τιμές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων.) ειναι επισης παραπλανητικος και ελλειπης γιατι η σωστη διατυπωση ειναι: (Όλες οι παραπάνω τιμές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων σε συγκεκριμενο αριθμο πτησεων) αφου δεν ισχυει για ολες τις πτησεις και μερες...κατι που ομως που αν το εγραφαν ακυρωνει αυτοματα το κειμενο της διαφημισης που αναφερει προσφορα για 10 ημερες.... :banana:

Ανταλαξαμε συνολικα πεντε e-mail με πεντε διαφορετικους αρμοδιους υπαλληλους (αυτο μου εκανε μεγαλη εντυπωση - λεω καποιο λακο εχει η φαβα...) και φυσικα κανενας απο τις απαντησεις τους, δεν μπορεσε να μου αντικρουσει τα επιχειρηματα μου...
Μονο πολυ ευγενικα οτι εξαντληθηκαν οι θεσεις και για τις αλλες μερες γρηγορα...και τους απαντω:
Πως εξαντληθηκαν αφου η προσφορα ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΘΗΝΑ ειχε διαθεσιμοτητα εξ αρχης μονο για 2 συγκεριμενενες μερες και σε 4 συγκεκριμενες πτησεις...
παρεπιπτοντως εχω κρατησει ολα τα e-mail με τις συνομιλιες μας!

Συγνωμη αν σας κουρασα με τις λεπτομεριες...
αλλα οπως λεει και η παροιμια: Την υπογραφη και το πουλι σου πρεπει να ξερεις που τα βαζεις... :twisted:

Αυτόν τον μήνα οι Ethiopian Airlines αγοράζοντας 1 εισιτήριο για Σεϋχέλλες σου χαρίζει το 2 (πληρώνεις μόνο τους φόρους του 2). Τον άλλο μήνα η προσφορά θα είναι για Τορόντο.

Σύντομα θα ανοίξει και η γραμμή Αντίς Αμπέμπα – Σάο Πάολο, η οποία θα ανταγωνιστεί στις γραμμές Σάο Πάολο – Γιοχάνεσμπουργκ και Σάο Πάολο – Λουάντα.

Παιδιά δείτε λίγο τις Weekendair προσφορές που εχει βγάλει η ολυμπιακή αυτή την εβδομάδα, αλλά από τη σελίδα της

Νομίζω έχουν κάνει λάθος και έχουν περάσει τιμες χωρίς φόρους. διότι βγάζει τελικές τιμές 15 ευρω... :banana:

Βρίσκω Αθήνα-Θεσσαλονίκη ή Αθήνα-Ρόδο με 31 ευρώ τελική πήγαινε-έλα!!!!

έχω δίκιο ή μου διαφεύγει κάτι;